Wat trek jij aan?  (Feestdagen editie!) 

15 t/m 18 dec

De feestdagen komen er aan! Waarschijnlijk ben je al druk bezig met de plannen. Maar de drukke decembermaand kan veel gevoelens oproepen, zoals onrust, stress, weinig ruimte voor jezelf, eenzaamheid, leegte, het vergelijking-syndroom, outfitstress en uitgave-angst.

Wat nou als jij je feestdagen door kunt brengen in ontspanning, vanuit verbinding met jezelf… En dat je kleding hier de magic trick in is?

Want outfits kunnen ook stress geven… Wat doe je aan met de feestdagen? Je denkt er last minute over na, koopt iets wat je daarna nooit meer aantrekt óf trekt het bekende oude kloffie (wat je nu al 3 jaar hebt) weer aan. Klaar met al die stress en last minute acties?

And that is where I come in!! Na dit programma trek je aan wat helemaal bij je past; van binnen naar/en buiten! Een outfit die resoneert met de vibes die jij van binnen wilt voelen en uitstralen. Vijf dagen lang duiken we in onze eigen energie met een groep (mannen en vrouwen) om volledig te gaan staan in wat jij wilt aantrekken. Dit is van 15 t/m 18 dec, op Instagram.

 

Ben jij zo iemand die zich helemaal verliest in de feestdagen en met van alles en nog wat bezig is, behalve met jezelf?

Ik geloof dat jij jezelf boven aan je prio lijstje mag zetten. Zeker rondom de feestdagen zijn we geneigd met anderen bezig te zijn en volledig in de to-do lijstjes op te gaan. We zijn dus heel erg naar buiten gericht, terwijl het juist de tijd is om naar binnen te keren. En wat gebeurt er door al deze stress-reacties? In januari zijn we helemaal opgebrand. We hebben al onze energie gegeven aan de voorbereidingen op de feestdagen!

Hoe werkt dit door in onze innerlijke belevingswereld en uitstraling:

We willen in november het liefste naar binnen en dat gaat het liefste gepaard met comfortabele truien, slobber broeken, etc. In december moet je ineens gaan nadenken over festiviteiten en feestelijke outfits. Dit veroorzaakt heel veel frictie in onszelf, omdat het contrast heel groot voelt. Onze innerlijke natuur en het seizoen heeft hier namelijk géén behoefte aan en vraagt hier niet om. Daardoor ga je maar weer snel voor hap-snap iets nieuws, een goedkoop pailletten-gevalletje wat je vervolgens in januari weer verkoopt via Vinted of in de bak van max pleurt.

Wat wil jij aantrekken van binnen naar/en buiten?

Want wat als…

Jij heel bewust in je eigen energie kan blijven in de voorbereiding naar de feestdagen. Ja, er staat van alles op de planning, maar jij blijft staan. Jij bent gecommit aan jezelf en toegewijd, want jij hebt een duidelijk intentie gezet. Jij voelt de verbinding met je lijf. Jij laat je niet uit het veld slaan en je gaat niet mee in de drama van een ander. Jij blijft in je kracht. Je hebt je to-do’s helder en je voelt dat je veel ruimte voor jezelf hebt. Je weet dat je vanuit deze ruimte, rust en toewijding aan jezelf heel bewust toe werkt aan de afsluiting van het oude jaar en begin van het nieuwe jaar. 

Dit is toch wat je wilt voelen? En daardoor trek je ook datgeen aan in je buitenwereld wat voor jou bestemd is. Met deze duidelijke intentie trek je díe outfits aan die helemaal passend zijn bij de krachtige energie die in jou leeft. Je straalt uit wat je van binnen voelt en maakt een statement met je energie en uiterlijk.

Dus wat gaan we doen?

 •  Van 15 t/m 18 december zit je in een besloten Instagram account én mijn energetische container, waarin ik je elke ochtend (middels live of een story), zal voorzien van een visualisatie, opdracht of inzicht
 • Je leert in 3 dagen een diepere connectie met jezelf op te bouwen vanuit een vervulde belevingswereld die maakt dat je dieper landt in jezelf. Je voelt op een dieper niveau wat jij écht aan wilt trekken (denk aan gevoelens, outfits, mensen, kansen, you name it)
 • Je weet exact wat je uit wilt stralen in je feestelijke outfits en waarom. Je voelt een diepe verbinding met deze kledingstukken die je draagt, omdat het vanuit een gegronde intentie komt. Je weet dus wat je aan wilt trekken vanuit deze bezieling.
 • Je neemt jezelf en je kleding een stuk serieuzer en (h)erkent de diepgang hierin.
 • Bij aanmelding ontvang je een mail mét toegang tot het besloten Instagram account en een heerlijke aanbieding!
sara masotto styleformation

Wie is Sara?

Van hatende-december-feestdagen voorbereider, naar energieke, zingevende, zin-hebbende, liefdevolle december-lover

Dat werd ik toen ik mij veel meer durfde te connecten met mijn lijf. En steeds beter voelde wat mijn lijf nodig had. Ik liet me altijd heel erg leiden door de energie van anderen, de voorbereidingen naar december. En ik had er nooit zin in. Dat had alles te maken met mijn verleden (in december werd ik als 15-jarige uit huis geplaatst) en ik bleef me tot 2 jaar geleden vasthouden aan deze slachtoffer energie. Wat resulteerde in dat ik nooit zin had in de decembermaand en vaak depressieve klachten had rond die tijd. Ik vertrok in november 2021 naar Italië voor onbepaalde tijd (ik dacht er mijn leven op te gaan bouwen), maar pas daar voelde ik; “Nee, ik heb het in Nederland te doen. Ik mag aarden, wortelen vanuit innerlijke intentie en vervulling en sterker in mezelf gaan staan.

En zo begon het… 

Een vernieuwende energie die ervoor zorgde dat ik met veel meer plezier mijn leven begon te leven. Ik kreeg een diepere fundering in mezelf wat maakte dat mijn innerlijke belevingswereld zich meer vulde met vertrouwen en veiligheid, waardoor ik dat ook weer aantrok in mijn buitenwereld.

Mijn kledingstijl is altijd een speels energieveld voor mij geweest, maar ook nu zag ik de transformatie en rust hierin. Omdat ik zooo geconnect ben met mijn lijf, kan ik ook voelen dat mijn uitstraling heel aantrekkelijk is voor de buitenwereld en ik prachtige mensen, kansen en mogelijkheden aantrek die ik nooit had kunnen bedenken. Zo help ik nu prachtige klanten met mijn heerlijke bedrijf die ik op authentieke wijze uitvoer. Ik heb een hele lieve Soulmate kat thuis in mijn heerlijke kleurrijke huis in Zutphen rondlopen (Pancha) en sinds januari 2023 een hele lieve vriend (Jelle) waar ik me heerlijk bij voel en waarin ik écht voel van “Ja, dit is de relatie die ik wil”. Ik heb fantastische vrienden waarbij ik mijn hoogste potentie kan leven en zij mij zien voor wie ik in essentie ben. En dit gun ik iedereen!

Wat zijn de resultaten als je met mij werkt?

 • (H)erkenning van gevoelens, dit als prio stellen voor de liefde voor jezelf. Toewijding en commitment aan jezelf. Ik vind het namelijk enorm belangrijk dat jij als mens begrijpt hoeveel waarde er in jou leeft. Hoe belangrijk jouw innerlijke belevingswereld is. 
 • Ik ben een veilige en vertrouwde container, waarin jij helemaal jezelf kunt zijn en jezelf op een dieper niveau mag ontdekken.
 • Ik kom kleur in je leven en outfits brengen
 • Een diepe connectie met kleding en begrip wat dit voor jou persoonlijk kan betekenen.
 • Een diepere verbinding met en eervol zijn na
 • Een fijne community waar je fantastische mensen ontmoet!

Wees  welkom!

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

 • Vrouwelijk vuur, waardoor je jezelf niet meer opbrandt, maar juist dit vuur als basis houdt om een rijk en plezierig leven te hebben, met een goede balans tussen privé en werk
 • Fijne en vruchtbare (liefdes)relatie(s) om je heen
 • Je durft de regie weer aan je partner te geven, waardoor je écht kunt zakken in je vrouwelijkheid en eventueel ook het moederschap weer oppakt
 • Jij omarmt jouw sensualiteit en seksualiteit op en top. Zowel van binnen als van buiten. Voelbaar in je lijf, de aantrekkelijkheid die je uitstraalt en in je kledingstijl
 • Je durft je emotionele behoeften, verlangens en grenzen makkelijk uit te voelen en uit te spreken
Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

02

In een woord: Wauw!!! Je hebt echt een Sara in je leven nodig.

Sara heeft me geholpen aan een garderobe dat een verlengstuk is van mezelf. Met Sara werken is echt een feestje! Ze laat de dag helemaal om jou draaien en geeft je hele mooie handvatten hoe jij de mooiste versie van jezelf bent. Haar oprechte enthousiasme is fantastisch en echt een cadeautje! Lieve lieve lieve Sara!! Dankjewel!!

-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor