Tune in op jouw inner style soul

jouw dagelijkse ochtendmeditatie om vanuit gevoel en vrijheid je outfit te mogen bepalen

Daar sta je dan. In je ondergoed voor de kast. Wat moet je nu weer aan? Waarom roept het zoveel frustratie op? Waarom heb je nooit een goed idee hierover? En doe je elke dag hetzelfde riedeltje! Slopende energie is het! Klaar ermee!

Deze ochtend meditatie helpt je om het anders te gaan doen voortaan waardoor jouw inner style soul ontwaakt.

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt gratis de StyleMeditatie direct in je mailbox zodat jij morgenochtend goed voor je kast kan starten! 

style meditatie styleformation

Het wordt niet heel veel soeps als je al niet begint met een smashing outfit die er voor zorgen dat je als een magneet hetgeen aantrekt dat je wilt.

Want dat mag jij zijn! Een magneet voor alles in het leven dat jij wilt. Omdat je het van binnen uit wilt voelen. En als je dit van binnen voelt, dan trek je het ook aan van buiten. Mensen, situaties en plekken. In alles mag jij die magneet zijn, omdat je voelt dat je dit waard bent en verdient.

Wat heb je dan nodig om dit te voelen en te belichamen?

Een heerlijk relaxed moment in de ochtend! Een moment vanuit ontspanning om keuzes te maken vanuit gevoel en vrijheid. Niet als je denkt dat je het allemaal moet gaan bedenken.

Want vanuit gevoel stroomt alles veel meer. Vanuit gevoel komt de vrijheid in jou tot leven. De vrijheid die voor je ziel nodig is om haar de leiding te laten nemen. In wat ze draagt, hoe ze zich voelt, wat ze denkt en wat ze doet. Zodat je menszijn hierin kan volgen. En de verlangens die jij in je hart voelt vanuit een natuurlijke manier in de realiteit ontstaan. Ontwaak jouw inner style soul nu!

Hiervoor heb ik een fantastische ochtendmeditatie voor je opgenomen waarin je met een relaxed gevoel na het opstaan en mediteren jouw kledingkeuzes vanuit gevoel en je ziel kunt maken. Van dat wat je gevoel je ingeeft. Van dat waar je hart van aan gaat en je de vrijheid kunt belichamen die deze keuze je geeft. Want reken maar dat ook jouw ziel style heeft vrouw! 

Yes, goddess…

Ontwaak jouw inner style soul!

Sara Styleformation
Bekijk de bovenstaande video vooraf.

Duur: 3 minuten en 50 seconden

In deze video van 3 minuten en 50 seconden vertel ik je waarom het doorvoelen van de emoties die je in het moment voelt juist zo belangrijk is om nieuwe gevoelens de toegang te kunnen geven. Zodat je met die nieuwe gevoelens nieuwe creaties kunt bewerkstelligen. Het leven meer en meer kunt zien als een speeltuin en daarmee je kledingkast dus ook.

Waardoor je dus meer en meer naar je kern en ziel toe beweegt. Belichaamt wie je in essentie bent met de juiste kleding, stoffen, kwaliteit, kleuren en materialen.

Sta open voor de magie van deze meditatie en daarop de keuzes die je mag maken vanuit je inner style soul voor je dagelijkse outfit.

Style gaat over keuzes maken vanuit jouw ziel

Sara Styleformation

Hoi mooie powervrouw!

Mijn naam is Sara

Ik woon momenteel in het mooie Zutphen samen met mijn kat Pancha. Half Italiaans en half Nederlands en geboren in 1988. 

Ik help prachtige en krachtige onderneemsters te kleden vanuit alignment. In de expressie van je fysieke hogere zelf stappen. Door te voelen wat je wilt dragen en deze kledingstukken terug kunt vinden in je kast. 

Met mijn kennis op het gebied van transformaties en uitstraling kan ik jou in een split second omtoveren tot een kleurrijke, stijlvolle en zelfverzekerde powervrouw die haar bedrijfsvisie nog beter kan uitdragen naar haar klanten en relaties. En begrijpt waarom ze mag dragen wat ze hoort te dragen. Omdat de kwaliteit die je in jezelf draagt, ook naar buiten mag komen.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om een outfit te dragen die helemaal aligned is met wie ik ben en wat ik wil uitstralen. De afeglopen jaren heb ik ontzettend veel werk besteed aan de ontwikkeling van mezelf. Om tevreden te kunnen zeggen dat ik de beste versie van mezelf ben. Goed genoeg en het waard om in mijn en jouw leven te hebben. Met deze bewustwording ben ik een magneet om alles aan te trekken dat vanuit mijn hart komt en resoneert met het hart van een ander. Omdat ik nieuwsgierigheid opwek met mijn uitstraling. Op deze manier een connectie leggen is vernieuwend, intiem en verbindend. Naar mijn mening hetgeen dat de wereld momenteel hart nodig heeft. Ik leer jou heel graag hoe jij een style ontwikkelt die magnetiseert en alles vanuit alignment naar je toetrekt.

Een paar leuke feitjes over mij:
  • Je kunt me wakker maken voor eten! Ik kan zo enorm genieten van eten. Mijn lievelingseten is heel cliché: Pizza! Dag en nacht. Koud of warm.. I don’t care.
  • Mijn Italiaanse temperament was vroeger voor mij een vloek, maar nu een blessing. Passie, liefde, warmte, sensaties, stemgeluid, creativiteit en mijn  handelingen. In alles komt het terug en de mensen om me heen mogen er van meegenieten.
  • Mijn Human Design leven is op dit moment heel belangrijk. Ik ben een Emotional Manifestor 1/4. De onderzoeker en netwerker. Ik belichaam mijn design vanuit alignment.

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Go and find your inner style soul, woman!

So you can find your magnetic style