Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

“Ik heb een stylingsessie bij Sara gehaad.. en als ik het in 1 woord moet beschrijven: WAUW!”
-Joy
X

04

Ik vond het stylingsconsult echt te gek! 

Ik zat die dag niet helemaal lekker in mijn energie, maar zodra Sara de deur was binnengestapt was dat weer helemaal goed; haar liefdevolle, positieve en enthousiaste vibe zijn aanstekelijk!

Meer lezen..

Ik had gehoopt wat concrete tips te krijgen over het type kleding wat mij goed staat en dat heb ik zeker!

Ik weet nu precies welke kleuren ik wel en niet kan hebben en ook qua pasvorm heb ik hier nu een beeld bij. Bovendien is mijn kast nog nooit zo opgeruimd geweest 🙂

Alle kleding die ik toch niet meer droeg hebben we weggedaan, heerlijk! Ik vind de manier waarop Sara contact maakt, mensen in hun waarde laat en de positieve punten weet te benoemen ontzettend fijn! Oftewel, ik ben heel blij dat ik dit consult heb gedaan en raad het iedereen aan!

-Meral Soydas
Fotografe

05

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

06

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

07

Sara is deskundig en kijkt echt wat er bij jouw en je branding past.

Ik vond het een prettig styling consult. En dat kreeg ik helder. Ze neemt echt de tijd voor je en is zorgvuldig. De service om kleding voor mij te sorteren vond ik heel erg handig.

Mijn verwachtingen vooraf waren, dat ik helder zou krijgen wat het beste bij mij past. Deze verwachtingen zijn uitgekomen.

Meer lezen..

Ik weet nu welk seizoenstype ik in essentie ben en dat klopt ook met hoe ik het voel. Het heeft mij opgeleverd, dat ik nu een paar outfits heb, waar ik mij goed bij voel.

Een mooie mix van wie ik ben en past bij mijn website branding. Sara reageerde snel op mijn vragen tussendoor en dat was heel waardevol, omdat ik veel keuze had in kleding.

Nu heb ik hierdoor uiteindelijk mijn definitieve keuze kunnen maken.

-Deepa van der Veen
Intuïtief lifestylecoach

08

Eline Schuurmans
Door Sara kijk ik zelf nu ook met een andere blik naar kleding.

… Bovendien is het heel gezellig om met Sara door je kledingkast te gaan. Ze wint snel je vertrouwen en niets is gek. Het is ook een transformatie en opruiming in jezelf. Bij kledingstukken zit vaak een herinnering. Je laat ook iets los wanneer je daar afstand van doet en dat kan een hele vernieuwende energie geven. Voor mij was dat een hele openbaring, alsof er een nieuwe zelf is geboren.

Meer lezen..

De style dag was een inspirerende sessie met Sara Masotto, waarbij ze me in één middag heeft laten zien welke kleding het beste bij mijn persoonlijkheid past. 
Ik had wel de verwachting dat ik mijn kledingkast zou uitruimen.

Deze verwachting is ruimschoots overtroffen. Ik heb bijna 2/3 van mijn garderobe weggedaan, veel van mijn kleding was al erg oud of past niet meer bij wie ik nu ben.

Deze dag heeft mij een andere visie en het inzicht gegeven op welke kleding ik het beste kan dragen en in welke situatie, waardoor ik nu ook beter weet welke kleuren en wat voor soort kleding ik het beste aan kan schaffen.

Sara is zeer vaardig in styling en intuïtief in de keuzes die ze daarbij maakt. Ze weet direct of iets bij je past of niet en let daarbij op kleur, design en je persoonlijke uitstraling, het soort materiaal waar de kleding van gemaakt is en wat voor gevoel het geeft.

-Marjolijne Blackevoort
kindercoach & marketeer

09

Sara heeft mij geholpen bij het creëren van mijn persoonlijke (en duurzame) kledingstijl. Het lukte me maar niet om een garderobe samen te stellen die daadwerkelijk bij mij past.

Ik wilde er ‘put together’ uitzien. Zowel in mijn vrije tijd als voor mijn werk. Ik stond ervan versteld hoeveel tips en advies Sara mij heeft gegeven, dingen waar ik zelf nooit op was gekomen! Super handig en het bespaart me zelf veel frustratie en tijd, want reken maar dat dat gebeurde.Ik ga hier nog heel erg lang plezier van hebben en ik weet nu beter hoe ik mijn persoonlijkheid kan mengen met mijn kleding. Zo fijn! Dankjewel Sara voor je hulp!

-Ivanca de Schutter
Coach

10

Sara Styleformation Review
Al vanaf het eerste moment dat ze binnenstapte was het duidelijk dat dit een hele leuke dag ging worden. Sara is een enorm warm en liefdevol mens, met passie voor wat ze doet. Ondanks dat zo’n hele dag best lang en intens kan zijn, vloog de tijd voorbij.

We hebben gekeken naar welke kleuren en kledingcombi’s het beste bij mij passen (waarbij mijn hele klerenkast is uitgezocht en opgeruimd), we hebben veel gekletst en gelachen en ik werd overladen met postitiviteit, het is echt een heel leuk cadeautje aan jezelf:)

Meer lezen..

Sara is bijna een hele dag bij mij langsgeweest voor een stylingsessie. Ondanks mijn uitpuilende klerenkast wist ik namelijk nooit wat ik moest aantrekken en liep ik uiteindelijk altijd in dezelfde paar outfits.

Sara kijkt echt goed naar wie je bent en luistert naar wat je wilt. Ik snap nu veel beter wat me staat (en waarom ik zoveel kleding toch weer ongedragen in de kast hing), welke kleuren bij me passen, en van de tofste combinaties hebben we foto’s gemaakt zodat ik het zo uit de kast kan pakken.

Resultaat: 4 zakken met kleding en schoenen naar de kledingcontainer, een opgeruimde en overzichtelijke kast waarvan ik alles wat erin ligt nu ook daadwerkelijk aantrek, en een boodschappenlijstje voor toekomstige shopsessies (sorry Sara, voor mijn stalkgedrag met foto’s vanuit pashokjes). Het leuke is dat je met je bestaande kleren toch een hele nieuwe look kan creëren, en ik kan nu veel gerichter aan het shoppen gaan slaan. Ik vond het een super fijne en inspirerende dag, en zou Sara dan ook absoluut aanbevelen!

– Suzan Soydas
psycholoog en onderzoeker

11

Verrassend was het dat ze nieuwe combinaties maakt waar je zelf nooit op gekomen zou zijn. Zeker een aanrader!

Sara heeft een toegankelijke persoonlijkheid waardoor de styling sessie heel prettig was. Ze neemt uitgebreid de tijd om te bepalen welke stijl bij jouw persoonlijkheid past.

Patricia Dammers
directrice re-integratiebureau PD aanzet

12

Eline Schuurmans
Ik heb een online stylingadvies bij Sara gevolgd, omdat ik niet goed wist welke kleuren me goed staan.

Hierdoor is mijn kledingkast overwegend zwart, blauw en een beetje rood omdat ik er bij toeval achter kwam dat die kleur ook leuk staat. Maar het is vooral erg veilig en ik wilde graag meer kleur. Sara is enthousiast, positief en geeft goede praktische tips. Door de kleurenkaart weet ik nu welke kleuren me goed staan en kan ik gerichter winkelen. Vanwege de Corona crisis moet ik nog even geduld hebben, maar ik ga de kaart en de tips van Sara zeker meenemen de eerstvolgende keer dat ik de stad in ga . Aanrader!

Anniek Witteveen
Millenialcoach

13

Sara Styleformation Review
Ze liet mij zien dat kleding zoveel meer is dan alleen maar iets om aan te trekken. En dat je met kleuren bijvoorbeeld je goede eigenschappen en gevoelens kunt laten zien. Dank je wel Sara!

Afgelopen week was ik voor een kleurenanalyse bij Sara. Sara heeft mij hierbij supergoed geholpen. Ze toonde erg veel interesse in mij als persoon en stelde de juiste vragen om er vervolgens samen achter te komen welke kleuren goed bij mij passen.

Marianne Bosschaart
directrice secretaresse 

14

Sara Styleformation Review
Sara helpt je keuzes te maken. Niet alleen voor je kleding, maar ook voor jezelf. Hoe kies jij? Kies je je kleding omdat je het mooi vindt of je partner?

Dit is één van de vragen die ik kreeg van Sara. Zo ging Sara aan de slag om mij te helpen keuzes te maken vanuit mijn kledingkast naar mezelf. Ik was net een half jaar gescheiden en had al het nodige verwerkt, opgeruimd en was nu toe aan mijn kleding. Dan merk je hoe verbonden je je voelt met je kleding en dat bij deze nieuwe fase en transformatie in mijn leven ook andere kleding hoort. Binnen no time gingen we mijn kledingkast door, want ik wist het eigenlijk wel. Echter Sara gaf mij dat duwtje wat ik nodig had om de kleding die niet meer bij me paste uiteindelijk weg te doen. Hierbij kwam ook een groot stuk emotie los. Achteraf voelde ik me opgelucht. Het is een soort reis die je met Sara maakt, waar je allemaal stukjes van jezelf tegenkomt die je kwijt was. Uiteindelijk weet je wat bij je hoort en zal je niet meer twijfelen, want je weet wat bij je past.

Ellen B.
verbinder en organisator

15

Sara Styleformation Review
Wat een inspiratie, inzichten en zelfkennis heeft Sara mij gegeven door haar enorme kennis van styling en coaching.

Ze heeft een kleurenanalyse op mij losgelaten en wow zo goed! Geeft echt inzicht hoe je je persoonlijkheid naar voren kunt halen d.m.v. de juiste kleuren in je kleding.

Meer lezen..
Ik wilde al heel lang zo’n analyse om te zien of mijn favoriete kleuren passen bij mijn persoonlijkheid. De uitkomst was een eye-opener voor mij.

Sara kon mij laten inzien dat de kleuren, die uit de analyse naar voren zijn gekomen, mijn uitstraling versterken. Ik kreeg een kleurenkaart van haar mee en deze ga ik zeker gebruiken als ik weer ga shoppen.
Nooit geweten dat kleuren zo bepalend zijn voor je persoonlijkheid.

Heb Sara gelijk gevraagd mij te helpen met een garderobecheck en kan je zeggen; dit gaf ruimte in de kast en inzicht in mijn (verkeerde) kleding keuzes 🙂. Hierdoor heb ik nu meer zelfvertrouwen. Toevallig was ik van plan ook een nieuwe bril aan te schaffen en om het plaatje helemaal af te maken heb ik Sara meegenomen naar de opticien en vrij snel was de juiste keuze gemaakt maakt.
Over een paar weken kan ik de nieuwe bril afhalen en the new me is born! De aanbieding van Sara voor een shopsessie, neem ik zeker in overweging.

Bedankt voor je inzichten en je kennis, Sara!

-Gaby de Ruiter
Contractbeheerder

16

Eline Schuurmans
Ik vond het een hele leuke dag, het was gezellig en informatief. Ik heb meer over mijzelf geleerd en het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven mbt de mogelijkheden voor het kiezen van mijn kleding.

En de kennis over kleuren en het type figuur is ook behulpzaam. Ik kijk nu anders naar de kleding wanneer ik iets nieuws koop.

Meer lezen..

Ik dacht van te voren dat het misschien lastig zou worden omdat ik best wel een aantal kilo’s zwaarder ben dan een tijdje geleden, en veel van mijn kleding niet meer past momenteel.

Toch ben je erin geslaagd kleding te kiezen die mijn sterke kanten accentueren. Ook vind ik de combinaties die je maakte verrassend en ook heel mooi, samen met de sieraden was het echt af. O ja en de schoenen, wat maakt dat ook veel uit!

Wat ik heel leuk vond was om te merken hoe trefzeker je te werk gaat. Je straalt daarmee zelfvertrouwen uit en laat ook genoeg ruimte aan mij over om zelf dingen uit te proberen. Jij had wel steeds gelijk 😉

Ik vind jouw adviezen extra waardevol wanneer jij vooraf aan een fotoshoot komt. Ik heb gemerkt dat ik mij daardoor zekerder voelde en veel plezier had in het omkleden in de verschillende setjes. Het geeft houvast tijdens een shoot!

Nogmaals heel hartelijk dank, ik kijk er met veel plezier op terug! En af en toe vraag ik mij af: wat zou Sara van deze kleur vinden, past dit erbij of juist niet? Ik ga bewuster om met mijn keuze.

-Jeannette Dijkstra
trauma sexuologe

Wil je met mij werken?

Je bent van harte welkom!

Styleformation Magazine