Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

“Ik heb een stylingsessie bij Sara gehaad.. en als ik het in 1 woord moet beschrijven: WAUW!”
-Joy
X

04

Ik vond het stylingsconsult echt te gek! 

Ik zat die dag niet helemaal lekker in mijn energie, maar zodra Sara de deur was binnengestapt was dat weer helemaal goed; haar liefdevolle, positieve en enthousiaste vibe zijn aanstekelijk!

Meer lezen..

Ik had gehoopt wat concrete tips te krijgen over het type kleding wat mij goed staat en dat heb ik zeker!

Ik weet nu precies welke kleuren ik wel en niet kan hebben en ook qua pasvorm heb ik hier nu een beeld bij. Bovendien is mijn kast nog nooit zo opgeruimd geweest 🙂

Alle kleding die ik toch niet meer droeg hebben we weggedaan, heerlijk! Ik vind de manier waarop Sara contact maakt, mensen in hun waarde laat en de positieve punten weet te benoemen ontzettend fijn! Oftewel, ik ben heel blij dat ik dit consult heb gedaan en raad het iedereen aan!

-Meral Soydas
Fotografe

05

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

06

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

07

Sara is deskundig en kijkt echt wat er bij jouw en je branding past.

Ik vond het een prettig styling consult. En dat kreeg ik helder. Ze neemt echt de tijd voor je en is zorgvuldig. De service om kleding voor mij te sorteren vond ik heel erg handig.

Mijn verwachtingen vooraf waren, dat ik helder zou krijgen wat het beste bij mij past. Deze verwachtingen zijn uitgekomen.

Meer lezen..

Ik weet nu welk seizoenstype ik in essentie ben en dat klopt ook met hoe ik het voel. Het heeft mij opgeleverd, dat ik nu een paar outfits heb, waar ik mij goed bij voel.

Een mooie mix van wie ik ben en past bij mijn website branding. Sara reageerde snel op mijn vragen tussendoor en dat was heel waardevol, omdat ik veel keuze had in kleding.

Nu heb ik hierdoor uiteindelijk mijn definitieve keuze kunnen maken.

-Deepa van der Veen
Intuïtief lifestylecoach

08

Eline Schuurmans
Door Sara kijk ik zelf nu ook met een andere blik naar kleding.

… Bovendien is het heel gezellig om met Sara door je kledingkast te gaan. Ze wint snel je vertrouwen en niets is gek. Het is ook een transformatie en opruiming in jezelf. Bij kledingstukken zit vaak een herinnering. Je laat ook iets los wanneer je daar afstand van doet en dat kan een hele vernieuwende energie geven. Voor mij was dat een hele openbaring, alsof er een nieuwe zelf is geboren.

Meer lezen..

De style dag was een inspirerende sessie met Sara Masotto, waarbij ze me in één middag heeft laten zien welke kleding het beste bij mijn persoonlijkheid past. 
Ik had wel de verwachting dat ik mijn kledingkast zou uitruimen.

Deze verwachting is ruimschoots overtroffen. Ik heb bijna 2/3 van mijn garderobe weggedaan, veel van mijn kleding was al erg oud of past niet meer bij wie ik nu ben.

Deze dag heeft mij een andere visie en het inzicht gegeven op welke kleding ik het beste kan dragen en in welke situatie, waardoor ik nu ook beter weet welke kleuren en wat voor soort kleding ik het beste aan kan schaffen.

Sara is zeer vaardig in styling en intuïtief in de keuzes die ze daarbij maakt. Ze weet direct of iets bij je past of niet en let daarbij op kleur, design en je persoonlijke uitstraling, het soort materiaal waar de kleding van gemaakt is en wat voor gevoel het geeft.

-Marjolijne Blackevoort
kindercoach & marketeer

09

Sara heeft mij geholpen bij het creëren van mijn persoonlijke (en duurzame) kledingstijl. Het lukte me maar niet om een garderobe samen te stellen die daadwerkelijk bij mij past.

Ik wilde er ‘put together’ uitzien. Zowel in mijn vrije tijd als voor mijn werk. Ik stond ervan versteld hoeveel tips en advies Sara mij heeft gegeven, dingen waar ik zelf nooit op was gekomen! Super handig en het bespaart me zelf veel frustratie en tijd, want reken maar dat dat gebeurde.Ik ga hier nog heel erg lang plezier van hebben en ik weet nu beter hoe ik mijn persoonlijkheid kan mengen met mijn kleding. Zo fijn! Dankjewel Sara voor je hulp!

-Ivanca de Schutter
Coach

10

Sara Styleformation Review
Al vanaf het eerste moment dat ze binnenstapte was het duidelijk dat dit een hele leuke dag ging worden. Sara is een enorm warm en liefdevol mens, met passie voor wat ze doet. Ondanks dat zo’n hele dag best lang en intens kan zijn, vloog de tijd voorbij.

We hebben gekeken naar welke kleuren en kledingcombi’s het beste bij mij passen (waarbij mijn hele klerenkast is uitgezocht en opgeruimd), we hebben veel gekletst en gelachen en ik werd overladen met postitiviteit, het is echt een heel leuk cadeautje aan jezelf:)

Meer lezen..

Sara is bijna een hele dag bij mij langsgeweest voor een stylingsessie. Ondanks mijn uitpuilende klerenkast wist ik namelijk nooit wat ik moest aantrekken en liep ik uiteindelijk altijd in dezelfde paar outfits.

Sara kijkt echt goed naar wie je bent en luistert naar wat je wilt. Ik snap nu veel beter wat me staat (en waarom ik zoveel kleding toch weer ongedragen in de kast hing), welke kleuren bij me passen, en van de tofste combinaties hebben we foto’s gemaakt zodat ik het zo uit de kast kan pakken.

Resultaat: 4 zakken met kleding en schoenen naar de kledingcontainer, een opgeruimde en overzichtelijke kast waarvan ik alles wat erin ligt nu ook daadwerkelijk aantrek, en een boodschappenlijstje voor toekomstige shopsessies (sorry Sara, voor mijn stalkgedrag met foto’s vanuit pashokjes). Het leuke is dat je met je bestaande kleren toch een hele nieuwe look kan creëren, en ik kan nu veel gerichter aan het shoppen gaan slaan. Ik vond het een super fijne en inspirerende dag, en zou Sara dan ook absoluut aanbevelen!

– Suzan Soydas
psycholoog en onderzoeker

11

Verrassend was het dat ze nieuwe combinaties maakt waar je zelf nooit op gekomen zou zijn. Zeker een aanrader!

Sara heeft een toegankelijke persoonlijkheid waardoor de styling sessie heel prettig was. Ze neemt uitgebreid de tijd om te bepalen welke stijl bij jouw persoonlijkheid past.

Patricia Dammers
directrice re-integratiebureau PD aanzet

12

Eline Schuurmans
Ik heb een online stylingadvies bij Sara gevolgd, omdat ik niet goed wist welke kleuren me goed staan.

Hierdoor is mijn kledingkast overwegend zwart, blauw en een beetje rood omdat ik er bij toeval achter kwam dat die kleur ook leuk staat. Maar het is vooral erg veilig en ik wilde graag meer kleur. Sara is enthousiast, positief en geeft goede praktische tips. Door de kleurenkaart weet ik nu welke kleuren me goed staan en kan ik gerichter winkelen. Vanwege de Corona crisis moet ik nog even geduld hebben, maar ik ga de kaart en de tips van Sara zeker meenemen de eerstvolgende keer dat ik de stad in ga . Aanrader!

Anniek Witteveen
Millenialcoach

13

Sara Styleformation Review
Ze liet mij zien dat kleding zoveel meer is dan alleen maar iets om aan te trekken. En dat je met kleuren bijvoorbeeld je goede eigenschappen en gevoelens kunt laten zien. Dank je wel Sara!

Afgelopen week was ik voor een kleurenanalyse bij Sara. Sara heeft mij hierbij supergoed geholpen. Ze toonde erg veel interesse in mij als persoon en stelde de juiste vragen om er vervolgens samen achter te komen welke kleuren goed bij mij passen.

Marianne Bosschaart
directrice secretaresse 

14

Sara Styleformation Review
Sara helpt je keuzes te maken. Niet alleen voor je kleding, maar ook voor jezelf. Hoe kies jij? Kies je je kleding omdat je het mooi vindt of je partner?

Dit is één van de vragen die ik kreeg van Sara. Zo ging Sara aan de slag om mij te helpen keuzes te maken vanuit mijn kledingkast naar mezelf. Ik was net een half jaar gescheiden en had al het nodige verwerkt, opgeruimd en was nu toe aan mijn kleding. Dan merk je hoe verbonden je je voelt met je kleding en dat bij deze nieuwe fase en transformatie in mijn leven ook andere kleding hoort. Binnen no time gingen we mijn kledingkast door, want ik wist het eigenlijk wel. Echter Sara gaf mij dat duwtje wat ik nodig had om de kleding die niet meer bij me paste uiteindelijk weg te doen. Hierbij kwam ook een groot stuk emotie los. Achteraf voelde ik me opgelucht. Het is een soort reis die je met Sara maakt, waar je allemaal stukjes van jezelf tegenkomt die je kwijt was. Uiteindelijk weet je wat bij je hoort en zal je niet meer twijfelen, want je weet wat bij je past.

Ellen B.
verbinder en organisator

15

Sara Styleformation Review
Ik gun elke vrouw een dag met Sara ❤️ Dit is een investering voor de rest van je leven.

Het was een magische dag met Sara. Vanaf het begin hadden wij al een klik, dit voelde ik al tijdens ons intakegesprek via zoom. Sara kon precies verwoorden waar ik tegen aan liep met mijn kledingstyle, zo bijzonder!

Meer lezen..

Haar uitleg van mijn Human Design zorgde voor zoveel kwartjes die op zijn plek vielen. Ik leerde mezelf beter begrijpen. En het bijzondere was dat dit ook weer terug kwam in mijn styleboard. Net als de kleuren die uit de kleurenanalyse kwam😍. Ik mag mezelf zichtbaar maken en kleur bekennen. De healing heeft gezorgd voor meer aarding en gronding. De dagen na deze dag is er veel veranderd. Ik voel zelfvertrouwen vanuit binnen komen en de kracht die van binnenuit buiten en van buiten weer naar binnen straalt, zo mooi!

-Charrissa Groen
opvoedingsdeskundige

16

Eline Schuurmans
Ik vond het een hele leuke dag, het was gezellig en informatief. Ik heb meer over mijzelf geleerd en het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven mbt de mogelijkheden voor het kiezen van mijn kleding.

En de kennis over kleuren en het type figuur is ook behulpzaam. Ik kijk nu anders naar de kleding wanneer ik iets nieuws koop.

Meer lezen..

Ik dacht van te voren dat het misschien lastig zou worden omdat ik best wel een aantal kilo’s zwaarder ben dan een tijdje geleden, en veel van mijn kleding niet meer past momenteel.

Toch ben je erin geslaagd kleding te kiezen die mijn sterke kanten accentueren. Ook vind ik de combinaties die je maakte verrassend en ook heel mooi, samen met de sieraden was het echt af. O ja en de schoenen, wat maakt dat ook veel uit!

Wat ik heel leuk vond was om te merken hoe trefzeker je te werk gaat. Je straalt daarmee zelfvertrouwen uit en laat ook genoeg ruimte aan mij over om zelf dingen uit te proberen. Jij had wel steeds gelijk ?

Ik vind jouw adviezen extra waardevol wanneer jij vooraf aan een fotoshoot komt. Ik heb gemerkt dat ik mij daardoor zekerder voelde en veel plezier had in het omkleden in de verschillende setjes. Het geeft houvast tijdens een shoot!

Nogmaals heel hartelijk dank, ik kijk er met veel plezier op terug! En af en toe vraag ik mij af: wat zou Sara van deze kleur vinden, past dit erbij of juist niet? Ik ga bewuster om met mijn keuze.

-Jeannette Dijkstra
trauma sexuologe

17

Sara Styleformation Review
Je hebt me echt goed geholpen. Niet alleen met de nieuwe combinaties en kleuren analyse maar ook zeker met het stukje “loslaten” en het toelaten van mijn sprankelende zelf.

Weg met die corporate look & feel. En Hallo Mo️!
Ik kijk onwijs uit naar ons shop avontuur! Shoppen wordt nu veel gerichter en daardoor ook veel leuker. Omdat ik op zoek kan gaan naar datgene dat bij mij past. En niet uit impuls alles maar koop wat leuk op de paspop staat. Ik denk dat iedere vrouw een dagje Sara in haar leven nodig heeft. Dankjewel lieverd. Voor het mooie mens dat je bent en voor je grote hart en expertise. 

-Moniek Hendrikx
Vormgever

18

Eline Schuurmans
Een stylingconsult met Sara is het beste cadeau wat je jezelf kunt geven!

Niet alleen heb ik veel meer inzicht over mijn kledingstijl en -kleur en wat goed bij mijn lichaam past, ik heb ook instantly een bak zelfvertrouwen erbij gekregen. En daarnaast is Sara ook een heerlijke liefdevolle vrouw waar je je direct thuis voelt. Doen dus!

-Ellen Geerlings
voedingsdeskundige

19

namfondil
Ik wilde altijd al eens aan de slag met kleding en welke kleuren bij mij staan. Maar wat Sara doet gaat nog even een stapje verder.

Het gaat inderdaad om welke kleur bij je past en welke kleding qua pasvorm jouw lichaam het beste tot uiting laten komen. Maar je leert ook meer over jezelf als persoon. Wie ben jij, waar sta je voor, wat zijn je powers en in welke kracht wil je verder groeien.

Aan het eind van de dag was mijn kast opgeruimd, vol nieuwe veelal kleurrijke mogelijkheden. Inmiddels heb ik aan den lijve ondervonden dat kleur je meer in je kracht zet. En I like that. Ik vond het een cadeautje aan mijzelf.

Daarnaast is Sara een onwijze enthousiasteling waar de energie vanaf spat. En daar word je vanzelf vrolijk van.

-Namfon Dil
Millennial coach

20

Marjoleinmennes
Voor een fotoshoot wilde ik graag goed kleding advies. Al binnen 10 minuten in de sessie dacht ik: waarom heb ik dit niet 10 jaar eerder gedaan!

Sara heeft me heel duidelijk uitgelegd en laten zien welke kleding goed past bij mijn figuur. Zowel qua kleur als qua model. Een absolute aanrader voor als je bewuster kleding wil kopen. En Sara is ook nog eens iemand bij wie je je snel op je gemak voelt.

-Marjolein Mennes
coach

21

namfondil
Wauw, wat ben ik blij met de adviezen van Sara! In de voorbereiding op een fotoshoot heb ik een (online) stylingsessie bij haar gedaan.

Ik vond het best spannend, maar Sara stelt je snel op je gemak en is super enthousiast. Ik weet nu welke kleuren me goed staan (kleuren die ik zelf meestal liet liggen), welke kleding bij mijn figuur past (ondanks dat ik geen maatje 36 heb) en hoe ik dus veel gerichter kan shoppen. En tegen mijn verwachting in had ik ook nog goede items in mijn eigen kast hangen. En het allerbelangrijkste: ze heeft me onwijs veel zelfvertrouwen gegeven. Voor mij geen zwart meer!

-Ester Horneman
Vormgever

22

Marjoleinmennes
Ik besloot n.a.v. een kennismakingsgesprek een stylesessie en powerkleuranalyse te boeken en wow, hier heb ik zoveel aan gehad! Het was echt een cadeau voor mezelf.

Een hele dag in de watten gelegd door Sara en ik heb nu een heel goed inzicht in welke kleuren bij mij passen of die ik kan dragen als ik een bepaalde vibe wil uitstralen als ondernemer. De figuuranalyse was ook top, hierdoor kijk ik technisch heel anders naar mezelf en naar mijn kleding. Ik weet veel beter wat mij staat en inmiddels heb in veel meer plezier in het shoppen 😉 Ook heb ik onwijs veel nieuwe combi’s kunnen maken met mijn eigen kleding, die ik zelf nooit bedacht had van te voren. 

Sara haar toegevoegde waarde is dat ze vooral ook een hele goede coach is, die niet alleen naar je uiterlijk kijkt maar ook op een dieper level met je aan de slag gaat. Ik ben veel zelfverzekerder geworden, voel me lekkerder in mijn vel en hou meer van mezelf! Ik zou Sara zeker aanraden, want het is echt een cadeautje voor jezelf waar je de rest van je leven wat aan hebt! 
-Brenda Westdorp
spirituele coach

23

Sara Styleformation Review
Kleur, daar ben ik niet meer bang voor! 🙂

Een aantal maanden geleden heb ik een stylingsessie gehad met Sara. Wat was dit een geweldige dag! Om te beginnen is Sara een hele warme, enthousiaste en spontaan persoon. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Verder weet ze heel goed wat ze doet en waar ze het over heeft. Ik had verschillende redenen om een stylingsessie te doen, maar ik wilde voornamelijk meer kleur gaan dragen en af van mijn voornamelijke zwarte garderobe. Ik probeerde mezelf altijd te verstoppen achter die zwarte kleding en het was tijd om meer van mezelf te laten zien! De kleuranalyse heeft me hier heel erg bij geholpen. Ik weet nu welke kleuren goed bij mij passen en bij wat ik wil uitstralen. Zeker een aanrader om hier ook het rapport van te krijgen, zodat je het altijd even kunt teruglezen. Ook de figuuranalyse heeft meer inzicht gegeven en zorgt ervoor dat ik nu ook op een meer ‘technische’ manier naar kleding kijk en beter snap wat er wel en niet voor mijn figuur werkt. Verder zijn we samen door mijn kledingkast gegaan, is er heel wat kleding weggegaan, maar hebben we ook vooral veel leuke outfits samengesteld. Outfits waar ik zelf niet op was gekomen. Deze hele dag heeft me veel meer inzicht gegeven en heeft mijn plezier in kleding weer teruggebracht. 

-Stéphanie Hoogesteger
Sociaal juridisch dienstverlener

24

Marjoleinmennes
Ik raad het iedere vrouw aan!

Sara heeft me geholpen om nieuwe combinaties te maken met de items die ik al had. Hoe ik mijn pluspunten kan accentueren en mijn kleine minpuntjes kan maskeren. Waar ik in de toekomst bij het winkelen op moet letten. Door alles in je kleerkast te passen en echt te kijken wat het met je uitstraling doet, zie je wat bepaalde kleuren en pasvormen voor je kunnen doen. Hoe het jouw karakter naar boven of juist naar beneden haalt.

-Patricia van Poppel – Bonsel
schoonheidsspecialiste

25

Sara Styleformation Review
Ik gun iedereen een stylesessie van Sara!

Dankzij Sara heb ik weer orde in m’n kledingkast. Ik weet nu exact welke kleding en kleuren goed doen voor mijn lichaam. Doordat ik nu beter weet wat bij mij past, voel ik me ook een stuk fijner en straal ik dit ook uit naar de buitenwereld. Dit resulteert ook in meer zelfvertrouwen.  

-Kelly Seghers
droomcoach voor kinderen

26

adonia diakoumi
Sara haalde mijn eigen oogkleppen weg wat betreft mijn

Samenwerken met Sara is fun omdat ze het zo makkelijk voor je maakt! Heel duidelijke analyse en draagt stukken aan die goed bij je passen. Samenwerken met Sara is tevens diep, omdat delen van je ziel, je beperkende overtuigingen zo goed blootgelegd worden. En dagelijks getackeld worden door middel van je kleding: elke dag in je kracht gaan staan. Zo mooi!

Meer lezen..

De laatste tijd ben ik bereid dingen uit handen te geven aan mensen die er wel hun expertise van gemaakt hebben. En Sara is gewoon een persoon waar ik direct een klik mee had. Ze is heel erg open, en kleurrijk. En staat in het leven zoals ik ook meer zou willen staan: gewoon volledig jezelf durven te zijn. Dus voelde het veilig mijn stijl in haar handen te leggen. Ik vertrouwde erop dat zij zou aanvoelen wat ik nu nodig heb. En dat klopte!

Ik wist ook niet hoe leuk ik het zou vinden dat iemand voor mijn zou shoppen. Alle stress van het shoppen af!

Ben afgevallen de laatste tijd, maar droeg nog twee maten te groot. Veel donkere kleding. Ik kon uitgetekend worden in een skinny jeans en een (donkere) top. Eigenlijk was mijn stijl gedurende mijn studie als bouwkundig ingenieur steeds donkerder en steeds praktischer geworden en daar was ik (na 5+ jaar) nog steeds niet van hersteld.

Voel me nu echt een bitchboss, waardoor mijn productiviteit hoger is geworden. Ik heb de lat hoger gelegd, door mezelf serieus te nemen en me als professional neer te zetten (en niet meer in hetzelfde kloffie rond te lopen dat ik als student droeg). Voel me nu ook veel meer een vrouw, ipv een meisje. Zelfverzekerd en blij met de kleding die ik ‘s ochtends aan mag doen.

 

-Adonia Diakoumi
Bouwkundige

27

Sara Styleformation Review
Ik heb echt genoten van het traject met Sara. Naast dat we persoonlijk een onwijze klik hebben, had ik echt het gevoel gedragen ge worden tijdens de sessies.

Ik kon volledig op gevoel keuzes maken, Sara zorgde voor de praktische zaken en de kaders. Tijdens de kleurenanalyse, maar óók tijdens het shoppen. Hoe heerlijk!! Ik heb zóveel geleerd over hoe ik mijn lichaam technisch kan bekijken en daarmee altijd de juiste keuzes kan maken voor een outfit of the day! Thanks lieverd!!”

-Jente van der Woude
Businesscoach

28

adonia diakoumi
Sara voelde meteen heel vertrouwd aan waardoor ik de stap durfde te zetten.

Ik was niet goed wetende wat nou wel of niet bij mij past. Ik gokte vaak maar dat het goed was en dan was het vooral heel basic. Ik weet nu veel beter welke kleuren mij echt empouweren, waarin ik kracht uit straal en mezelf ook heel fijn voel. Ook uit mijn comfortzone durven stappen wat betreft kleuren doordat ik nu zelf heb kunnen zien met een deskundige wat het met mij doet.

Meer lezen..

Ik krijg nu veel meer complimenten, voel me zelfverzekerder in kleding en ik voel me vaker super fijn in kleding. Ik heb zelfs korte broeken gekocht die ik sinds mijn tienerjaren nooit meer heb gedragen. 

Samenwerken met Sara is super leuk en inspirerend omdat ze echt een pro is in haar vak, je onwijs op je gemak stelt en echt goed met je mee kijkt wat het met je doet zowel mentaal als fysiek.

Ik raad Sara zeker aan. Buiten dat de dag zelf gewoon helemaal top was is de na-begeleiding ook enorm fijn. We zijn nu een klein half jaar verder en nog steeds kan ik haar bereiken en krijg ik snel antwoord als ik ergens over twijfel.

 

-Sylvana Riethoven
Transformatiecoach

29

Sara Styleformation Review
Voordat ik met Sara werkte droeg ik minder kleur en ik legde het accent op mijn borsten terwijl die juist nog groter maakte. De grootste eye-openers waren dat de focus op mijn heupen gelegd mochten worden, kleuren combinaties die ik kan maken en dat ik smaller ben dan gedacht!

Ik wist niet dat je iemand kon inhuren die je even kon inschakelen voor stylingadvies voor een komende fotoshoot die ik had. Ik voel nu meer zelfvertrouwen in wat ik kan dragen en dat het kleurrijker mag. Samenwerken met Sara is fijn omdat je niet hoeft na te denken wat je moet shoppen voor een shoot. Ik hou niet van shoppen namelijk.

-Janneke Ananias
Social media & Online marketing training / coaching

30

adonia diakoumi
Door de sessie met Sara weet ik dat het tijd is om te gaan shoppen.

Ik wilde dat de kleding tijdens mijn fotoshoot een goede weerspiegeling was van wie ik ben. Voordat ik met Sara werkte had ik werkelijk geen idee en deed ik echt maar wat. Ik kwam erachter dat ik nu echt te weinig heb in mijn kast dat past bij mijn type huid en figuur. Ik voel nu veel meer zelfvertrouwen, ik heb een goed beeld dat bij me past qua kleuren en vormen en ik ga hier nog lang plezier van hebben. 

Meer lezen..

Samenwerken met Sara is echt fantastisch omdat ze de juiste snaar weet te raken en echt een beeld wist te krijgen van mij in korte tijd. Dat zie je terug in de setjes die ze heeft samengesteld. Gun het jezelf! Ik raad een stylingsessie met Sara zeker aan! Ze heeft een waanzinnige uitstraling, is warm en eerlijk. Het geeft zo’n boost voor mijn zelfvertrouwen en hoe ik de fotoshoot inga! Ik ben echt fan!

 

– Ellen Stellaard
Accountmanager en coach

31

Tessa Brockhoff review Styleformation
Als ik nu naar beneden kom zegt mijn vent: ‘Wat zie jij er sexy uit’. Hoe leuk is dat! Daarnaast voel ik me zeker in de kleding en krijg ik niet alleen een andere look maar zeker ook een andere energie. Ik voel dat ik met de kleding mezelf een gouden randje geef. Of ik nou complimenten krijg of niet… Ik VOEL me fijner, sensueler, zelfverzekerder en gewoon heerlijk vrouwelijk en in mijn kracht.

Samenwerken met Sara is iets wat ik elke vrouw gun omdat ze je tijdens de sessie volledig kan dragen, een warm gevoel geeft, je volledig ziet en jouw potentieel of misschien zelfs future self (via kleding) naar boven laat komen. Ze maakt je enthousiast voor kleding en het combineren voor een totale look & feel.

Sara maakt combinaties in je kast waar je zelf nooit aan zou denken en heeft een bak aan kennis, een fantastische soul en enthousiasme wat ik elke vrouw gun!

Meer lezen..

Het was zo nodig om mijn style aan te passen. Ik was er nu pas aan toe. Ik denk dat ik het een jaar geleden minder goed had kunnen ontvangen dan nu. Een stylingsessie bij Sara had echt te maken met de juiste fase en tijd. Ik wist ook niet wat voor resultaat ik kon verwachten. Want wat ik nu weet, wist ik voor de sessie niet.

Sara heeft zo’n fijn energie en is met haar eigen stijl, haar spiritualiteit en kennis als stylist gewoon een match made in heaven. Sara is zo gepassioneerd over kleding, stijl en vooral het beste in jou naar boven brengen… Daar ga je spontaan van dansen!

Voor ik met Sara een sessie had gedaan droeg ik relatief veel wit, zwart en pas heel recent ben ik wat nieuwe kleuren gaan kopen. Grappig genoeg waren dat nu ook de kleuren die in mijn top 4 stonden, zo leuk! Zonder de sessie liep ik een winkel in en had ik geen idee dat bepaalde truien mijn schouders juist breder zouden maken. Ook koos ik dus kleuren uit die bekend waren en niet zo zeer waar ik NU van hou. Dat is nu zo anders! Merken kennis was er wel, maar welke merken dan ook écht de bijpassende kleding zouden hebben voor mij en mijn figuur wist Sara zo goed te vertellen. Er ging een wereld voor me open!

Wat ik nu na de sessie weet is dat zwart en wit totaal niks voor me doen… Daarbij ook dat blauw (de kleur die mijn familie/moeder vaak draagt) dus blijkbaar helemaaaaaal niet meer mijn kleur is op dit moment en dat ik dus nu een winkel binnen kan lopen met specifieke kledingstukken omdat ik de kleur, vorm of stof zoek. Ik VOEL me zo anders met de nieuwe kleding. Het past bij wie ik nu ben en dat had ik nooit zo sterk kunnen voelen als Sara mij niet alles had bijgebracht. Sara doet tijdens een sessie niet alleen iets met de kleding maar ook met jou als mens. Ze heeft zo’n fijne en warme energie die je het gevoel geeft van veiligheid en geborgenheid.

-Tessa Brockhoff
Vocal healer, coach en zangeres

32

adonia diakoumi
Voordat ik met Sara ging werken kocht ik de wat populaire merken die niet goed van kwaliteit bleken te zijn, kleur dacht ik niet veel over na. Keek of een kledingstuk mooi was i.p.v. of het een mooi kledingstuk voor mij was.

Ik wilde graag weten welke soort kleding mij goed stonden. Ik besloot met jou samen te werken omdat ik alleen maar goede dingen over je gehoord had! De grootste eye opener was dat ik na 34 jaar gedacht een zandloper te zijn een peer blijk te zijn haha! Door Sara’s hulp straal ik meer in mijn kleding. Het is meer wie ik wil zijn, waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Samenwerken met Sara is fijn omdat je zo’n geweldig mens bent! Ik gun het iedereen om er goed uit te zien.

– Brigitte van der Wielen
Orthomoleculair hormoon therapeut

33

Sara Styleformation Review
Wow, mooie vrouw! Ik merk dat de stylingsessie met jou zoveel heeft gedaan. Fantastisch om je te ontmoeten met je geweldige energie.

Na de kleuranalyse loop ik de afgelopen met een heel ander gevoel in kleur. Ik maak nieuwe combi’s en genieten van alles dat ontstaat. Meteen wat kleding weggedaan. Niet vanuit de energie: ‘dit moet weg’, maar vanuit een energie van overvloed: ‘deze items mogen een mooi plekje krijgen bij iemand anders’.

Ik voel op zo’n diepe laag dat ik niet meer coaching of opleiding nodig heb. Het geld wat ik nu ontvang mag ik ECHT in mijzelf gaan investeren. Daarin was jouw sessie een sluitend puzzelstukje. Ik visualiseer me nu shoppend met jou in Amstelveen, dat komt binnenkort! Dat gaat gebeuren als het juiste moment daar is. Thanks voor alles!

– Florentine Zuure
Business coach

34

adonia diakoumi
Door de sessie met Sara weet ik dat het tijd is om te gaan shoppen.

Ik wilde dat de kleding tijdens mijn fotoshoot een goede weerspiegeling was van wie ik ben. Voordat ik met Sara werkte had ik werkelijk geen idee en deed ik echt maar wat. Ik kwam erachter dat ik nu echt te weinig heb in mijn kast dat past bij mijn type huid en figuur. Ik voel nu veel meer zelfvertrouwen, ik heb een goed beeld dat bij me past qua kleuren en vormen en ik ga hier nog lang plezier van hebben. 

Meer lezen..

Samenwerken met Sara is echt fantastisch omdat ze de juiste snaar weet te raken en echt een beeld wist te krijgen van mij in korte tijd. Dat zie je terug in de setjes die ze heeft samengesteld. Gun het jezelf! Ik raad een stylingsessie met Sara zeker aan! Ze heeft een waanzinnige uitstraling, is warm en eerlijk. Het geeft zo’n boost voor mijn zelfvertrouwen en hoe ik de fotoshoot inga! Ik ben echt fan!

 

– Ellen Stellaard
Accountmanager en coach

Wil je met mij werken?

Je bent van harte welkom!

Styleformation Magazine