Aanbod

Stel je voor dat jij je súper aantrekkelijk voelt..

Je voelt je vrouwelijk en sexy. Je kleedt je sensueel en kleurrijk. De kwaliteit en high vibes die je in jezelf voelt, straal je uit in de kleding die je dagelijks draagt.  Je hebt een garderobe waar je elke dag met heel veel plezier naar kijkt. Je weet welke merken goed bij je passen en waar je het beste kunt shoppen. Mensen kijken je na op straat en je krijgt super veel complimenten over hoe je eruit ziet. Je zelfvertrouwen neemt nog meer toe. Je hebt het idee dat mensen je beter onthouden en dat je in situaties terecht komt waar je al jaren van droomde. Waar komt die magnetische energie en style vandaan?

Door je magnetische energie en style:

  • .. omarm jij jouw prachtige uiterlijk en durf je vanuit zelfvertrouwen zichtbaar te zijn
  • .. durf je de sensualiteit en seksualiteit die in jou leeft uit te stralen in je kledingstijl
  • .. kun je kleur bekennen en weet je hoe kleur jou dagelijks kan helpen
  • .. ervaar je veel meer plezier in je kledingkast en leven en trek je de juiste mensen en situaties aan als een magneet

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

De buitenwereld ziet een échte vrouw vol kracht en in kleur staan. Een vrouw die niet alleen strijdt, maar zich ook durft over te geven aan het leven. Een vrouw met een sterk en stabiel netwerk om haar heen en een fijn gecreëerd leven en kledingkast.

Een ambitieuze vrouw die echt geniet van de sensualiteit die in haar leeft en zich aantrekkelijk voelt en dit ook uitstraalt in de kleding die ze draagt. Laat mij je helpen dit te bereiken.

voor jou

Het aanbod

Ik bied twee trajecten aan waarbij de aandacht wordt gelegd op het versterken van je essentiële style in kleur. Bekijk de trajecten door er op te klikken.

Styleformation Gezicht
sara masotto styleformation

Online Training

Colorformation

Transformeer met en in kleur 

Wil je fucking blij worden van je kast en ’s morgens denken:  “YES! Dit wil ik aantrekken! Deze kleuren laten me top voelen!” En dat je het aantrekt en je gedurende de dag super krachtig voelt. En denkt; “ik ben AAN! Laat mij maar gaan, ik ga staan!”. Vooral voor jezelf.

In 30 dagen tijd leer ik jou hoe je kleur kunt inzetten in je dagelijkse outfit met als resultaat een sterk bewustzijn hoe kleur jou gedurende de dag helpt in beweging, genot, aandacht, stemming en motivatie!

Deze online cursus komt uiterlijk 15 oktober online!

Find Your Magnetic Style

Steek met je sensuele style je aantrekkingskracht aan

Voel je je al helemaal sensueel in je lijf, maar wil je die finishing touch vertalen in je dagelijkse kledingstijl?

Dan is deze dienst perfect voor jou! Tijdens dit kortdurende traject, waar ik bij jou thuis kom, leer je kleding en kleur als instrument in te zetten en wordt jouw sensuele stijl een verlengstuk van jouw vrouwelijkheid en vergroot dit de aantrekkingskracht naar je klanten en bedrijf(svoering).

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Samenwerkingen met..

Aan de slag!

Ben jij klaar om jou essentiële style te ontdekken?

Styleformation Magazine