He prachtige vrouw!

Transformeren naar de beste versie van jezelf met de kracht van kleur?

Dat wil jij toch ook? Je bent klaar om te shinen met een kleurrijke outfit! Stel je nou voor dat je elke dag super veel zin hebt om je kledingkast open te doen, omdat je weet wat je aan wilt trekken en ook waarom. Je kijkt vervolgens naar jezelf aangekleed in de spiegel in de kleuren die je draagt en je voelt je helemaal in essentie en weet: “Deze dag ga ik rocken!”

In 11 dagen tijd van 19 t/m 30 november leer ik jou hoe je kleur kunt inzetten als prachtige & krachtige vrouw. Schaf de Instagram kleurcursus COLORFORMATION nu aan!

Personal Shopping Styleformation

Je hebt altijd willen weten hoe kleur nou precies werkt. Wellicht weet je al dat er een psychologische betekenis aan kleur vast hangt, maar hoe het werkt? Daar zet je vraagtekens bij.

In Colorformation ga je kleur op een hele andere en nieuwe manier leren kennen dan je ooit voor mogelijk had! Kleur is namelijk niet alleen te zien met je ogen, maar er worden seintjes doorgestuurd naar het brein. Om precies te zijn; het limbische systeem.  Vervolgens krijgt het lichaam een signaal dat weer aanstuurt op een emotie, herinnering of gevoel. Je lichaam laat via een reactie aan de binnenkant voelen en aan de buitenkant zien of de kleur goed ontvangen wordt of niet. Deze voel jij vaak op onbewust niveau, maar zie je op bewust niveau. En vaak beginnen de twijfels dan.

Misschien herken je wel dat je een onbehagelijk gevoel krijgt als het gaat om een bepaalde kleur en die je vervolgens nooit meer wilt aantrekken! En wat als deze kleur niet past, welke kleur past dan wel bij jou? Die twijfels gaan we nu aan de kant gooien, zodat jij hem ook elke dag in kleur kan rocken! Want ik gun jou niets liever dan een kleurrijke outfit, zodat je elke dag met super veel plezier voor je kast staat en nieuwe combinaties durft te maken die je laten stralen en opvallen.

In deze kleurcursus ga je alles leren over kleur! Je gaat onder andere het volgede leren: Hoe gebruik je de psychologische betekenis en energie voor je outfit, gemoedstoestand, productiviteit en motivatie. Welke kleuren wel/niet bij je passen. Je draagt in ieder geval nooit meer zwart hierna! Welke kleuren je perfect kunt combineren met elkaar en hoe je nieuwe outfitcombinaties maakt en weer helemaal blij wordt van je kledingkast!

Een kleur vindt jou altijd, zodat jij dit aankijkt & heelt in jezelf

Herken je dit?

 • Je wilt elke ochtend met veel plezier voor je kledingkast staan en kleuren makkelijk met elkaar combineren
 • Je valt vaak terug in de standaard kleding, zoals een jeans en een shirt
 • Je wilt je energie beter behouden en je gemoedstoestand beïnvloeden, zodat het je humeur en productiviteit verder helpt
 • Je blijft elke dag dezelfde outfitcombinaties maken met dezelfde kleuren en je zou graag willen leren hoe je andere kleuren met elkaar kunt combineren
 • Je weet niet welke kleuren nu bij je passen. Daardoor durf je niet echt op te vallen. Je bent bang om een kleurflater te slaan.
 • Als je dan een nieuwe kleur hebt aangeschaft, dan trek je het na twee keer dragen niet meer aan, omdat je er op uitgekeken bent

Hoe gaat het in zijn werk?

Alles op een rijtje..

♥   De kleurcursus vindt plaats op Instagram in een besloten account. Op 17 november ontvang je een mail om toegang te krijgen. Je ontvangt in deze mail ook een werkboek.

♥   De kleurcursus begint op 19 november en eindigt op 26 november. Op 19 november ga ik om 09.00 uur live om je welkom te heten en je uit te leggen hoe we dagelijks aan de slag gaan met kleur

♥   11 dagen lang zal ik stories en posts plaatsen, waarin je leert en groeit met kleur. Zodat je het de volgende dag implementeert op jouw unieke manier.

♥   Je bent hooguit 11 dagen 15 minuten bezig met de cursus

♥   Je mag via DM’s of in de comments van de betreffende posts je vragen stellen. Ik reageer hier binnen 12 uur op.

♥   Als je mij @colorformation en @styleformation iedere dag tagt in je stories maak je kans op mijn online stylecursus ‘ontwikkel de kledingstyle van je dromen’ t.w.v. €77,- excl. BTW

♥   Je kunt de kleurcursus COLORFORMATION hieronder direct aanschaffen voor de EARLY BIRD KORTING van €49,95 excl. BTW na 11-11 wordt de prijs €55,- excl. BTW

 

Sara Styleformation

Hoi mooie powervrouw!

Mijn naam is Sara Masotto

Mijn grootste wens is dat jouw binnen- en buitenwereld met elkaar matchen. In 1988 ben ik in het mooie Zwolle geboren en ben afkomstig van een Nederlandse moeder en Italiaanse vader.

Ik help krachtige onderneemsters om meer impact te hebben en als krachtige leider in hun bedrijf te staan met de kleding die van binnen naar buiten kloppend is. 

Met mijn kennis op het gebied van transformaties en uitstraling kan ik je binnen no-time omtoveren tot een kleurrijke, stijlvolle en zelfverzekerde powervrouw die haar bedrijfsvisie nog beter kan uitdragen naar haar klanten en relaties.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om iedere dag kleur te dragen om je beter, productiever en gemotiveerder te voelen. Met de juiste kleur weet je wat en wie je op het juiste moment kunt aantrekken vanwege de krachtige psychologische betekenis die er achterligt. Zo weet ik dat ik met mijn outfits en kleurgebruik de juiste klanten naar mij toetrek die aangaan op mijn style. Omdat ik durf op te vallen en mijn eigen stijl heb, zien ze in een split second met wie ze te maken hebben en dat zorgt voor veel vertrouwen en verbinding. Ik leer jou heel graag hoe jij kunt transformeren met kleur en als krachtige leider in je business staat.

Een paar leuke feitjes over mij:
 • Ik ben gek op het strand! Voeten in het zand, de strandlucht, de meeuwen, schelpen, de zee. Oh alles! Ik hou er van! Daarom heb ik hier een fotoshoot laten doen voor de foto’s van mijn website.
 • Als ik iets zie wat me raakt en zo kloppend is als een bus, dan krijg ik tranen in mijn ogen. Dit heb ik vooral als mijn klant de juiste outfit aan heeft. Ja, ook geen grap. Ik zie gewoon haar potentie en essentie ☺
 • Mijn stopwoord is fantastisch. Ik gebruik dit te pas en te onpas. Lekker met een Rotterdams accentje. Lekker is trouwens ook een nieuw stopwoordje.

Wat zijn de resultaten na de cursus? Je leert:

 • Je hebt een kast vol levendige kleuren en staat ‘s morgens met veel meer plezier voor je kast, want je weet van welke kleuren en kledingstukken je blij wordt
 • Je voelt je productiever, krachtiger en je gemoedstoestand en je weet hoe je deze kunt beïnvloeden
 • Je begrijpt de betekenis van kleur en je weet de juiste kleur op het juiste moment in te zetten
 • Je weet welke kleuren wel of niet bij je passen in combinatie met je huid-, haar en oogkleur en je voelt je goed in de kleuren die je dagelijks draagt.
 • Je ervaart dat je meer kleuren kunt hebben, dan dat jij je nu realiseert.
 • Je hebt betere outifts afgestemd op hoe jij je voelt en je behoefte daarin
 • Het lukt je met deze kennis ook beter om intuitiever te kiezen wat je wilt dragen (en gehoor te geven aan die ingeving)
 • Reken maar op veel meer complimenten van je omgeving over je outfit en kleurencombinaties ;). Hallo inspiratiebom!

Reviews

Wat zeggen COLORFORMATIONERS?

De vorige editie in oktober deden er al 20 vrouwen mee aan COLORFORMATION!

01

Ik meldde me aan voor COLORFORMATION, omdat ik meer over de betekenis van kleur wilde leren. Ik was me al wel bewust van een aantal kleuren en hun energetische werking, maar ik mistte de verdieping. Ik dacht dat ik van bepaalde kleuren niet blij werd. Maar na de cursus voelde ik dat het hem vooral zat in het kledingstuk zelf waar ik me niet lekker bij voelde. Ik draag nu betere outfits afgestemd op hoe ik me voel – en waar ik behoefte aan heb die dag. Het lukt me met deze kennis ook beter om intuïtiever te kiezen wat ik wil dragen (en gehoor te geven aan die ingeving). Zwart liet me aan het eind van de cursus zien dat het zo afsluitend/afdekkend is. Ik draag veel minder graag zwart dan een paar jaar geleden. Vind het soms bedrukkend en te veel. Verdovend.

-Dyone Dekker
Salesconsultant en inspirator

02

Ik wist echt niets van kleur voordat ik mee deed aan COLORFORMATION. Nu heb ik ontdekt dat kleur zoveel meer kan doen voor je humeur en kracht. Ik heb veel complimenten gekregen gedurende de 11daagse cursus en besefte me dat ik meer zelfliefde mag hebben. Ik kijk echt anders naar kleding. 

– Patricia Bonsel
Schoonheidsspecialiste

03

 Ik deed mee aan COLORFORMATION om meer te leren over de betekenis van kleuren. Ik denk dat ik al aardig goed was in combineren. Maar ik ben toch steeds bang dat ik weer terugval in spijkerbroek met iets erop. Vooral nu er weer een nieuwe seizoen aan komt.Mijn grootste eyeopener was dat ik echt mag voelen welke kleur op die dag het beste bij me past. Of juist kan kiezen voor een andere kleur omdat dit me kan sterken in de taken die ik op die dag ga doen. En zwart.. zwart is echt niets meer voor mij. Soms moet het voor mijn werk en dan ben ik zo blij dat mijn werk erop zit en ik snel een gekleurd vest oid over dat zwart aan kan trekken. Zo niets meer voor mij 🙂 Tnx to you XXX

– Monique Ploegmakers
Virtueel Assistent

04

k wilde mezelf uitdagen meer kleurencombinaties te maken en dragen. Ik had wel een paar combo’s, maar wist dat er meer uit te halen was. Mijn grootste eye-opener was dat ik veel kleur kan hebben. En ook combos waarvan ik nooit dacht dat ik die zou kunnen dragen! Ik heb mijn kledingkast opnieuw ontdekt. Ook heb ik veel complimenten van mijn collega’s gekregen. Mijn vriend vroeg al hoelang deze cursus doorgaat, en of die niet year round kon doorgaan. 🙂 Ik zou COLORFORMATIONERS adviseren actief mee te doen en uit je comfortzone te  stappen. Vooral voelen wat een kleur met je doet en reflecteren biedt zoveel kennis! Die echt een goede aanvulling is op de theoretische kennis die gegeven wordt in de cursus. Je gemoedstand wordt echt veranderd door kleur. Met zwart voelde ik me minder vrouwelijk, meer doelgericht. Meer in actiemodus, maar mijn flow is wel geblokkeerd.

-Adonia Diakoumi
Bouwkundige

Opvallen met kleur durf je zo!