hallo kleurrijke vrouw!

Of mag jij meer kleur leren dragen?

Ben jij helemaal niet zo kleurrijk als je zou willen? Laat mij je helpen! Je kunt je hier aanmelden voor de Instagramcursus Colorformation, waarin je in 11 dagen kleur leert dragen, nieuwe kleurcombinaties leert maken en voélt wat kleur écht voor je doet. Van binnen en buiten.

Als je klaar bent met zwart, moet je dít zeker even lezen:

 • Je draagt vaak donkere kleuren en je denkt al snel dat iets je bleek maakt.
 • Je draagt al jaren dezelfde kledingstijl.
 • Je blijft altijd dezelfde combinaties maken met kleur. Je hebt geen idee hoe kleur voor jou kan werken voor je uiterlijk en doet maar wat in je kledingstijl. Het blijft in ieder geval altijd lekker veilig!
 • Je wilt mensen (voor je bedrijf, marketing, een nieuwe partner of een nieuwe baan) op een positieve inspirerende manier naar je toe te trekken en je wilt ontdekken hoe kleur daarbij kan helpen.

Klaar voor kleur?

Jij verdient het om kleur met plezier te durven dragen!

Yes, prachtige vrouw!

Bij mij ben je aan het goede adres.

Sara Styleformation
Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?
Ik help jou bij het ontwikkelen van een kleurrijke garderobe.

In deze 11 dagen leer je precies wat kleur voor jezelf en anderen kan betekenen!

Je hebt altijd willen weten hoe kleur nou precies werkt.

De psychologische kennis van een kleur kan je helen en in je kracht zetten.

Wellicht weet je al dat er een psychologische betekenis aan kleur vast hangt, maar hoe het werkt? Daar heb je geen idee van.

In Colorformation ga je kleur op een hele andere en nieuwe manier leren kennen. Kleur is namelijk niet alleen te zien met je ogen, maar er worden seintjes doorgestuurd naar het brein. Om precies te zijn, het limbische systeem.  Vervolgens krijgt het lichaam een signaal dat weer aanstuurt op een emotie, herinnering of gevoel. Je lichaam laat een reactie aan de binnenkant voelen en aan de buitenkant zien of de kleur goed ontvangen wordt of niet. Deze voel jij vaak op onbewust niveau en zie je op bewust niveau. Vaak beginnen de twijfels dan. Want je krijgt niet een helder antwoord waar die twijfel hem precies in zit. Misschien herken je wel dat je een onbehagelijk gevoel krijgt als het gaat om een bepaalde kleur en die je vervolgens nooit meer wilt aantrekken! En wat als deze kleur niet past, welke kleur past dan wel bij jou? Die twijfels gaan we nu aan de kant gooien, zodat jij hem ook elke dag in kleur kan rocken. Want bij het gebruik van de kleuren die goed bij jouw innerlijk passen wordt er dopamine aangemaakt wat aanzet tot beweging, genot, aandacht, stemming en motivatie. Nou laat dat net hetgeen zijn dat jij wél graag door je dag heen wilt voelen.

You are a piece of art.

Hoe verloopt Colorformation?

 • Na betaling ontvang je een mail met daarin de praktische informatie en link naar het Instagram account Colorformation.

 • We behandelen 11 dagen lang 40 kleuren die je doortrekt in je outfit (je hoeft de kleuren niet allemaal in je kast hebben hangen).

 • We starten van 9 juni t/m 20 juni. Je hebt dan nog 1 maand de tijd om alles terug te bekijken en de opdrachten te volgen.

 • Iedere avond om 20.00 uur een nieuwe post en stories met instructies en uitleg voor de kleur en outfit inspiratie voor de volgende ochtend. Waarom in de avond? Omdat je mijn advies de volgende dag gelijk doortrekt in je outfit.

 • Je leert de psychologische betekenis en energie kennen van kleur. Je reflecteert er op wat het voor jou doet en vervolgens trek je hem de volgende dag door in je outfit. Je ontvangt tips en tricks hoe je je outfit het beste kunt combineren met de juiste kleuren.

 • Je kan me tijdens de  training vragen stellen via een DM of in de comments van de posts.

 

De resultaten? Die vind je hier:

 • Weg met al die donkere kleuren uit je kledingkast, jij trekt kleur aan!
 • Je weet meerdere kleuren met elkaar te combineren in één outfit
 • Je weet en ziet wat kleur dagelijks voor jou kan betekenen en wat het met je doet
 • Jij voelt als het gaat om je uiterlijk; genot, aandacht voor jezelf, productiviteit, motivatie, zelfvertrouwen en zit goed in je vel.
 • Je weet welke kleuren wel of niet bij je passen in combinatie met je huid- haar en oogkleur.
 • Je weet hoe je kleur in zet voor je privé leven om mensen aan te trekken. En in zet voor je bedrijf, marketing en branding, zodat je in video’s, stories en fotoshoots meer van jezelf kunt laten zien in kleur. Hierdoor trek je nog makkelijker en op een speelse manier klanten aan
 • Zeg maar hallo tegen die verbeterde kledingkast vol kleur!

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

Sara Styleformation

Hoi mooie powervrouw!

 Mijn naam is Sara

Geboren in 1988 in het mooie Zwolle en dit sociale dier is verliefd op het leven, kleding, snuisterijen en avontuur!

Ik help jou om de krachtige powervrouw die je geworden bent te vertalen naar je kledingkast en daardoor naar je bedrijf. Zodat jij kunt uitstralen wie jij in essentie bent!

Met mijn kennis op het gebied van transformaties en uitstraling kan ik je binnen no-time omtoveren tot een kleurrijke, stijlvolle en zelfverzekerde powervrouw die haar bedrijfsvisie nog beter kan uitdragen naar haar klanten en relaties. Ik heb jarenlang ervaring als Personal Styliste en Shopper. Ik werk samen met fantastische fotografen en ik heb twee jaar met Zalando samengewerkt. Door mijn studie en jarenlange werkervaring als maatschappelijk werker, medium en coach kan ik heel snel bij jou tot de kern komen.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om een outfit te dragen die helemaal aligned is met wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Vrouwen houden nou eenmaal van mooie kleding en als ze zien dat ik mooie kleding op mijn video’s, stories en webinars draag, dan trekt dat de aandacht naar mij toe. Ze worden nieuwsgierig en willen meer van mij weten. Omdat ik niet met de massa mee ga, maar mijn eigen stijl heb, zien ze in een split second met wie ze te maken hebben en dat zorgt voor veel vertrouwen en verbinding. Mijn unieke kledingstijl resoneert met die van mijn klanten. Ik leer jou heel graag hoe jij een signature & bold style ontwikkelt en als krachtige leider in je business staat.

Een paar leuke feitjes over mij:
 • Ik ben gek op het strand! Voeten in het zand, de strandlucht, de meeuwen, schelpen, de zee. Oh alles! Ik hou er van! 
 • Als ik iets zie wat me raakt en zo kloppend is als een bus, dan krijg ik tranen in mijn ogen. Dit heb ik vooral als mijn klant de juiste outfit aan heeft. Ja, ook geen grap. Ik zie gewoon haar potentie en essentie ☺
 • Mijn stopwoord is fantastisch. Ik gebruik dit te pas en te onpas. Lekker met een Rotterdams accentje. Lekker is trouwens ook een nieuw stopwoordje.

Are you ready?

Koop hier je ticket voor Colorformation