Hét Styleformation Magazine

Wil jij nog meer als krachtige leider gaan staan in je bedrijf?

Ja? Jouw kledingstijl gaat hier zeker bij helpen! Jij bent namelijk met je uiterlijk een visitekaartje voor diegene tegenover je. Of dit nu je partner is, een klant, één van je medewerkers of dat jezelf voor de spiegel staat. Jouw kledingstijl mag matchen met de persoon die jij in essentie bent. In het Styleformation Magazine lees je alles over hoe jij jezelf kunt stylen in een krachtige signature & bold style.

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt het magazine direct in je mailbox.

Herken je dit?

 • Elke dag sta je weer gefrustreerd voor je kledingkast, omdat je niet weet wat je aan moet aantrekken. Je grijpt snel naar iets makkelijks en praktisch, maar vind dit helemaal niet vernieuwend en het wordt ondertussen een automatische saaie routine. Je mist een eigen signature in jouw dagelijkse stijl.
 • Je bent snel geneigd nieuwe items in te kopen, om zo weer nieuwe outfitcombinaties te maken. Maar hierdoor heb je een overvolle kast en totaal geen overzicht meer. Je grijpt daardoor altijd naar hetzelfde en er hangen heel veel items in je kast met een kaartje eraan.
 • Je koopt vaak setjes in een kledingwinkel, omdat je anders niet weet hoe je het moet combineren. Maar na twee keer dragen ben je het setje alweer zat. Je voelt weinig creativiteit om het te kunnen mixen en matchen met andere items in je kast.
 • Je grijpt snel naar zwart, omdat je denkt dat dit afkleedt en ervoor zorgt dat je de minste opmerkingen van vrienden en familie naar je hoofd geslingerd krijgt over jouw gekozen outfit. Kleur wil je graag dragen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.
 • Je wilt je graag leuk kleden, maar je vindt al die stoffen die je aan hebt niet lekker zitten, je comfykloffie is je niet onbekend en je wisselt vaak al binnen een uur naar dit fijn zittende materiaal.

Ben jij klaar voor een bold look?

Wil jij krachtig leiderschap uitstralen?

Yes, prachtige vrouw!

Dan kan jij het Styleformation Magazine heel goed gebruiken!

Sara Styleformation
Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?
De Nederlandse vrouw gaat het meest praktisch gekleedt van alle vrouwen ter wereld.

I feel you vrouw! Maar wacht maar tot het besef dat je kleding vóór je kan werken in alles wie je bent en wat je doet.

De Nederlandse vrouw houdt haar kleding het liefst makkelijk en comfortabel.

We zouden ons mogen schamen hierom en dat doe jij ook (anders zou je niet tot hier zijn gekomen met lezen), maar je weet niet hoe het anders moet.

Je hebt nog steeds als overtuiging dat je outfit praktisch moet zijn, omdat je zoveel ballen omhoog moet houden en de hele dag door druk bezig in de weer bent met van alles en nog wat. Hallo, daar moet je op gekleed zijn. Je kan niet de dag beginnen met hoge hakken en halverwege de dag dikke blaren hebben, omdat blijkt dat naast de klantenafspraken die je hebt, je ook nog de boodschappen, het koken en andere alledaagse klusjes moet regelen. No, you gotta be prepared. En wij, vrouwen, leven helaas in deze huidige maatschappij heel erg in onze mannelijke energie. We zitten vooral in de doe-stand. Productief, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zijn ons vanaf onze kinderjaren sterk aangeleerd door onze opvoeders en de maatschappij.

Style gaat over het omarmen van jouw vrouwelijkheid

Onze uiterlijke verzorging, schoonheid en het dragen van vrouwelijke kleding behoren heel erg tot het zorg dragen voor onze vrouwelijkheid. Jezelf kleden vanuit gevoel, zelfliefde, eigenwaarde en zelfvertrouwen is wat jouw kledingstyle uniek maakt en wat behoort tot de vrouwelijke energie in je eigen systeem.

En laat de vrouwelijke energie nou net onze kracht zijn én hetgeen dat momenteel heel hard nodig is in deze wereld. Onze vrouwelijke energie is dé kracht tot meer aantrekking van hetgeen dat we graag willen manifesteren in ons leven.

Lekkere creatieve outfits, vrouwelijke vormen die we mogen laten zien, genieten en spelen met onze make-up, haren en kleding. Heerlijk als je het mij vraagt! Want, het gaat hierbij over de waarde die jij in jezelf en je eigen lichaam legt. Jouw zelfzorg, zelfliefde en zelfvertrouwen zijn de sleutel naar meer succes op privé en zakelijk gebied. Zonder binnenkant namelijk geen buitenkant.

En hierom heb ik dit Styleformation Magazine ontwikkeld. Om jou te helpen jouw signature & bold style te omarmen, zodat je als nog krachtigere leider in je bedrijf gaat staan! Hoe vet klinkt dat? Je bent het waarschijnlijk al in je hele onderneming, maar nu nog in je uitstraling. Daar help ik je heel graag bij.

Want prachtige ondernemer.. Je eerste indruk is binnen een split second gemaakt. Bewust en onbewust. En als jouw klant jouw in een zwarte outfitcombinatie ziet en daardoor geen toegankelijkheid voelt of nieuwsgierig wordt naar jou omdat je niets uitstraalt, dan haakt deze potentiële klant af.

Alles is energie en de energie die nu verloren gaat door de frustratie en twijfels over je kleding en outfit, zorgt ervoor dat je minder tijd en energie over hebt voor je (potentiële) klanten.

Bekijk hier de eerste 5 bladzijden van het magazine

Wat zijn de resultaten na het lezen van het Styleformation Magazine? Je weet:

 • Hoe jij jouw essentie in een signature & bold style voor je ziet, voelt en kan belichamen.
 • Hoe je mode en trends los kunt laten door naar je eigen smaak, shopgedrag en innerlijk te gaan kijken.
 • Hoe jij je mindset transformeert naar kracht, vrouwelijkheid, zachtheid en zelfliefde.
 • Waarom het hebben van een signature & bold style zo belangrijk is voor de groei van jouw onderneming en je marketing.
 • Hoe jij, door bodypositivity, veel meer samen kunt werken met je lichaam en technisch kunt kijken naar de kleding die je draagt.
 • Hoe jij door jezelf goed te kennen een stijl aan kunt meten die volledig bij jouw binnen- en buitenkant past. Waardoor jij jouw essentie in je kleding durft te laten zien.
 • Hoe jij je eigen brein en die van je klanten kunt beïnvloeden door het gebruik van kleur, vormen en stoffen.
Sara Styleformation

Hoi mooie powervrouw!

Mijn naam is Sara

Geboren in 1988 in het mooie Zwolle, van half Italiaanse afkomst en verliefd op het leven, kleding en avontuur!

Ik help krachtige onderneemsters om meer impact te hebben en als krachtige leider in hun bedrijf te staan met de kleding die van binnen naar buiten kloppend is. 

Met mijn kennis op het gebied van mindset, psychologie, spiritualiteit, styling, kleur en uitstraling kan ik je binnen no-time omtoveren tot een kleurrijke, stijlvolle en zelfverzekerde powervrouw die haar bedrijfsvisie nog beter kan uitdragen naar haar klanten en relaties.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om een outfit te dragen die helemaal aligned is met wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Vrouwen houden nou eenmaal van mooie kleding en als ze zien dat ik mooie kleding op mijn video’s, stories en webinars draag, dan trekt dat de aandacht naar mij toe. Ze worden nieuwsgierig en willen meer van mij weten. Omdat ik niet met de massa mee ga, maar mijn eigen stijl heb, zien ze in een split second met wie ze te maken hebben en dat zorgt voor veel vertrouwen en verbinding. Want met het uitdragen van jouw unieke kledingstyle, kun je alleen maar een inspiratiebron zijn voor anderen. Ik leer jou heel graag hoe jij een signature & bold style ontwikkelt en als krachtige leider in je business staat.

Een paar leuke feitjes over mij:
 • Ik ben een vrouw van contrasten! Ik hou enorm van luxe, mooie kwaliteit en glimmers, maar daarnaast ben ik ook zes weken op reis door Italië geweest met een backpack en een minimum aan kledingitems.
 • Als ik iets zie wat me raakt en zo kloppend is als een bus, dan krijg ik tranen in mijn ogen. Dit heb ik vooral als mijn klant de juiste outfit aan heeft. Ja, ook geen grap. Ik zie gewoon haar potentie en essentie ☺
 • Mijn stopwoord is fantastisch. Ik gebruik dit te pas en te onpas. Dit typeert toch wel echt mijn Italiaanse temperament, warmte en passie.

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Aan de slag!

Ga als krachtige leider in je bedrijf staan na het lezen van het Styleformation Magazine