He bewuste carriérevrouw!

Find Your Magnetic Style

Voel jij je onzeker over wat je elke dag aantrekt?

Zie je weinig plezier en zelfvertrouwen terug zowel in je carriére als in je kledingkast?

Voel je in elke vezel van je lijf dat het tijd is om meer kwaliteit aan te trekken in je zakelijke leven?

Die twee, je zakelijke leven & je kledingkast, kunnen wel eens flink uit balans zijn. Wat je aantrekt, straal je uit. Letterlijk en figuurlijk!

Ik help jou je essentie, sensualiteit, creativiteit, kleur en kwaliteit te vertalen in je style, zodat jij dat next-level carriére aantrekt die jij nu al visualiseert.

Zullen we samen alvast de eerste stap zetten?

Jij bent zo’n fucking grote vrouw in je bedrijf.. en dan kleed je je als een meisje!?

Mag ik even eerlijk zijn?

Ik zie jou, top-onderneemster. Je hebt grote ambities, zelfs al veel waargemaakt, maar lang niet al jouw ideale klanten kunnen dat zien aan de buitenkant.

Één dag samen met mij, is shoppen met je Hogere Zelf.

Er is maar heel weinig nodig om jouw grootsheid van binnen te matchen met de buitenkant, zodat anderen die grootsheid óók gaan zien.

Wat we doen?

Ik trek je uit je comfortabele kledingzone, laat je versteld staan van wat er mogelijk is en stap dan op de achtergrond om jouw transformatie te aanschouwen. Alles op jouw tijd en tempo, omdat ik in-tune op jouw gevoelswereld.

Ben jij de volgende die dansend voor de spiegel zegt: “WOW, dit had ik nou nooit zelf uitgekozen, maar WOW deze kleding support mij in de statement die ik maak met mijn brand!”

Geloof me, je herkent jezelf niet meer terug.

Wil je in een split second laten zien wie je bent?

Jouw aantrekingskracht zit hem óók in je style

Jouw aantrekkingskracht zit hem óók in je style

Yes, prachtige vrouw!

Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Sara Styleformation
Sara Styleformation Review
Ik help jou bij het ontwikkelen van jouw magnetic style

In dit ‘Find Your Magnetic Style’-traject leer je kleding als instrument in te zetten om je aantrekkingskracht, vrouwelijkheid en sensualiteit uit te stralen.

Je aantrekkingskracht vergroten door de kleding die je draagt! 

Jouw sensualiteit, vrouwelijkheid en aantrekkingskracht mag versterkt worden in je style

Want wat je uitstraalt, trek je aan. Jouw aantrekkelijkheid mag gezien worden. De vrouwelijkheid die zo sterk in jouw leeft, mag naar buiten komen middels de kleding die jdraagt. Met kleding straal je uit wie je bent en geef je een goed beeld van je zelfexpressie, zelfvertrouwen en hoe comfortabel je met jezelf bent.

De kleding die je draagt is een verlengstuk van jezelf en jouw bedrijfsvisie. Klanten, relaties en anderen worden nieuwsgierig als ze een vrouw zien in een outfit vol kleur.

Match jouw grootsheid van binnen met buiten

Vrouw, is het niet een keer gedaan met die H&M ‘tjes? Ben je daar niet veel te ‘groots’ voor gezien je innerlijke rijkdom? 

Ik vind van wel.  

Met kleding maak je enorm veel impact op jezelf en anderen als ondernemer zijnde. Je laat namelijk in een split second zien wie je bent. Jouw kleding is jouw identiteit, persoonlijkheid en essentie. Het gaat om eigenwaarde, zelfvertrouwen en je plek claimen. Je wilt direct aan je klanten en omgeving laten zien wie je bent en toegankelijkheid bieden omdat het bij jou ‘veilig’ is met de professionaliteit die daarbij hoort.

Jouw magnetic style is daarom ook zo persoonlijk, want niemand is zoals jij. Kleding zou jou elke dag een fijn gevoel mogen geven. Het draagt namelijk je eigen grootsheid uit in je uitstraling. Met de juiste kleding aan voel je je vrij, expressief, vrouwelijk en krachtig. Deze balans mag naar voren komen. En ja lieverd, mooie kleding kan ook lekker zitten. Mooie en prachtige kleding kan ook comfortabel zijn, zodat jij je hier heel fijn in kunt bewegen. Alles is mogelijk met kleding!

Daarom help ik je enorm graag met het ontwikkelen van jouw magnetic style waarin jij je eigen unieke stijl ontdekt en durft uit te dragen. Je eigen smaak volledig hebt ontdekt en een plan hebt die op de lange termijn doorwerkt in je kast en stijl. You are going to love yourself even more then you do at the moment! 

 

 

Ik werk (inter)nationaal!

Het ‘Find Your Magnetic Style’-traject vindt plaats bij mij thuis in Zutphen, waarna we na de analyses het centrum van Zutphen induiken voor een lunch en heuse shopsessie. Maar ik kan ook naar jou toe komen, zodat we je kast onder handen nemen en in de stad van jouw keuze shoppen.

Hieronder vind je de onderdelen van het traject en hoe ik te werk ga.

Find Your Magnetic Style

Hoe ziet het traject eruit?

 • Je essentie naar boven halen

  2,5 uur

  Je style ontwikkelen gaat niet zonder je innerlijke wereld kennen. Daarom beginnen we de dag met een innerlijke kennismaking en diepe verbinding. Met een meditatie landen we in het hier en nu om samen in de energie te komen die we gedurende de dag nodig hebben. Vandaaruit bespreken we je ingevulde vragenlijst. Daarna geef ik je een Human Design reading. Hierdoor ken ik een groot deel van je innerlijke wereld (wat ons helpt tijdens deze dag en toekomstige (shop)keuzes) weten we beide waar we ons tijdens de dag op gaan richten en nemen we hierin jouw intenties en doelen mee.

 • i

  Styleboard-, kleur- en figuuranalyse

  2,5 uur

  Zonder kennis geen weet! We bespreken jouw gemaakte styleboard. Dit is een mooie 0-meting voor de analyses die hierna gaan komen!

  Een fysieke kleuranalyse die je niet alleen inzichten geeft welke kleuren van buiten bij  jou passen, maar juist ook welke kleuren van binnen resoneren met jouw Ziel. En jou dieper helpen met zelfheling.

  Kleuren zijn namelijk niet alleen te zien met het oog. Ze zijn waarneembaar met het brein en elke kleur heeft zijn psychologische betekenis.

  Je ontvangt van mij twee kleurkaartjes, zodat je deze tijdens het shoppen kunt gebruiken voor het bepalen van de juiste kleur van een kledingstuk en de analyse in de vorm van een rapport.

  De figuuranalyse helpt je om bevestigd te krijgen welke vormen, stoffen en materialen jouw lichaamsdelen accentueren.

  Als we weten welke vormen het beste bij jouw figuur passen, dan kun je voortaan technisch kijken naar kleding en jouw outfit.

  Op die manier verdwijnen de oordelen over jezelf en jouw uiterlijk en kun je veel gerichter en met meer oog voor kwaliteit en detail kleding uitzoeken die helemaal bij jouw persoonlijkheid past.

 • 1

  Koffer/kast en shopsessie

  3 tot 4 uur

  Naar aanleiding van de gevulde koffer die je hebt meegenomen naar Zutphen of je kledingkast die ik tijdens deze sessie mag ontdekken en herinrichten, maken we een shoplijst met items die je deze dag wilt scoren. Voor het Universum het perfecte wensenlijstje, zodat het aan onze verwachtingen kan voldoen.

  Vervolgens gaan we met dit lijstje op pad langs 3 tot 4 kledingwinkels in Zutphen of jouw stad naar keuze (tussendoor wordt zeker geluncht)

  Je kunt rekenen op een nieuwe kledingstyle die je aantrekkingskracht versterkt en is aangevuld vanuit (technische) kennis, zelfliefde, duurzaamheid en de juiste kleuren, vormen en materialen bevat.

 • Integratie

  tot 1 maand na de fysieke dag

  Ik geef je na onze styledag een paar opdrachten om nog betere shop- en stylekeuzes te maken. Je mag daarnaast tot één maand erna outfitfoto’s naar mij whatsappen die dienen als bevestiging op jouw gekozen looks en nieuwe items, zodat je alle verkregen kennis tijdens onze sessie goed kan integreren. Met mijn advies krijg je namelijk nog meer vertrouwen in je eigen style skills. 

  Reken maar op een heuse cheerleader in je Whatsapp-inbox!

Wat is het resultaat?

 • Je komt uit de kast met dé style die helemaal bij jouw essentie past. Je krijgt een helder beeld van welke kleuren, vormen en style je wel/niet kunt te dragen
 • Je voelt vrijheid in je style en durft jouw essentie uit te stralen op straat met de kleding die je draagt
 • Je aantrekkingskracht is enorm versterkt, waardoor je met gemak hetgeen in je buitenwereld aantrekt dat je eerder voor onmogelijk hield
 • Je krijgt super veel complimenten van (on)bekenden, waardoor je nog meer zelfvertrouwen krijgt en wéét dat je er fantastisch bijloopt.
 • Nooit meer één miskoop. Dat scheelt je zoveel geld! 
 • Je verzamelt voortaan liever duurzame en long-term-satisfaction-items en begrijpt dat kwalitatieve kleding álles voor je uitstraling betekent!
 • En oooh wat word jij elke dag gelukkig van jouw kast!

Voorbereiding

Wat heb ik nodig ter voorbereiding op ‘Find Your Magnetic Style’?

Je hebt niet veel nodig ter voorbereiding op de sessies. Van de voren vul jij een digitale vragenlijst in en je maakt een styleboard om je gewenste style te bepalen.

Een wit of zwart shirt voor de kleuranalyse en goede loopschoenen voor de shopsessie zijn een pré. 

Ik stuur info toe per mail, zodat je alle praktische informatie bij de hand hebt alvorens onze afspraak. 

sara masotto
sara masotto

aan de slag

Wat is je investering?

Het styletraject is gebaseerd op de waarde die ik bied. Deze investering is namelijk enorm goed voor op de lange termijn. Dit is geen info waar je maximaal 10% van onthoud. Nee, omdat we zo praktisch aan de slag gaan samen en ik jou pas achterlaat als je het echt goed snapt, heb je maanden en zelfs jaren profijt van deze dag.

Daarnaast doe je geen miskopen meer, waardoor je ook nog eens ontzettend veel geld bespaart. Je mag tot een maand je dagelijkse outfits naar mij whatsappen, zodat je het echt zelf leert te doen. Ik reageer hier binnen 24 uur op.

De investering voor het Find Your Magnetic Style-traject bedraagt €1111,- excl. BTW. (In 2 tot 8 termijnen betalen mag, maar dan komt er 15% bovenop de totale investering))

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Aan de slag!

Heb je nog vragen of wil je meer info?