Sara Masotto over mij

Hallo powervrouw!

Ik ben Sara Masotto

Het is mijn missie om vrouwen te helpen de liefde voor hun lichaam, uitstraling en kleding weer terug te vinden.

Want je kledingstukken zijn de slingers die je iedere dag weer om je lichaam heen mag draperen. Het lichaam is een feestje en dat mag dagelijks gevierd worden. De juiste uitstraling zorgt ervoor dat jij je ideale klanten aantrekt. 

Ik stel me graag
aan je voor!

Moeilijke jeugd

Als klein meisje hield ik al veel van mode. Ik vond kleding, kleur en ontwerpers fascinerend om naar te kijken. 

Mooie stoffen en zwierige jurken lieten mijn hartje sneller kloppen. Zou het komen door mijn Italiaanse roots? Mijn moeder maakte mijn kleding altijd zelf. Ik genoot van de unieke items die ik om mijn lijf had en de liefde waarmee het was gemaakt. Op mijn 12e voelde ik de passie om iets in de modewereld te willen doen. Ik zocht gericht naar een opleiding en deed een jaar Mode & Techniek.

Maar het was mijn tijd niet.

Thuis ging het niet goed, wij woonden inmiddels bij mijn stiefvader. Ik botste enorm met mezelf, mijn emoties, met mijn moeder en mijn stiefvader. Dit resulteerde erin dat ik 3 jaar lang in instellingen heb gewoond.

Nadat ik ook nog eens bleef zitten, gaf ik het op. Ik kreeg het geloof dat ik niet goed genoeg was. Ik ging als coach aan de slag en dat was het, dat zou mijn leven zijn. Maar de mode bleef mij trekken.. vriendinnen vroegen mij om advies.

In die tijd kwam werd ik al een stuk zelfbewuster van mezelf.

Ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben, waardoor ik prikkels en sferen intenser aanvoel dan een gemiddeld persoon.

Een nieuwe start

In 2017 ben ik de opleiding tot imagocoach gaan doen en toen begon de liefde voor mode weer op te bloeien.

Door erover te spreken met anderen kwamen de mooiste gesprekken over kleding op gang. Herinneringen die ze aan kleding hebben kwamen naar boven; leuke momenten, minder leuke momenten, struggels en onzekerheden werden allemaal benoemd.

Het was voor mij een eye-opener om niet alleen te zien hoeveel je kunt praten over kleding en kleur, maar ook hoe je anderen hierbij kunt helpen. Want zoveel vrouwen hebben moeite met het dragen van bepaalde kleding, blijven te lang in comfortzones hangen en voelen zich vaak niet zelfverzekerd wanneer ze in de spiegel kijken.

even tussendoor

Wat feitjes over mij!

9

Pizza of Pasta

Vegan pizza it is!

9

Vintage of duurzaam

Duurzaam en tweedehands of outlet 😉
9

Scotch en Soda of Tommy Hilfiger

Scotch & Soda vanwege de designs
9

Herfst of lente

Lente
9

Strandvakantie of stedentrips

Stedentrips
9

Vrijheid of zekerheid

Vrijheid
Styleformation Gezicht
Over Styleformation

Over Styleformation

Ik geniet elke dag van het werk dat ik doe.

Ondertussen style ik ondernemers en werk ik met bedrijven samen. Ik help mijn klanten om hun persoonlijkheid, smaak en essentie te vertalen naar een dagelijkse kledingstijl.

Door goed te weten wat je wilt uitstralen, kun je met kleuren, vormen, materialen, items en combinaties een verbinding maken tussen het innerlijk en het uiterlijk. Dit leer ik mijn klanten met de items uit hun eigen kledingkast, maar ook tijdens het shoppen op zoek naar nieuwe items.

Kleur <3

Velen denken dat kleding en kleur iets oppervlakkigs is en iets is wat we nu eenmaal moeten dragen.

Maar er zit zoveel diepgang in kleding. Het gaat niet alleen over het uiterlijke plaatje of over een lap stof. Kleding laat zien wie je bent, hoe zelfverzekerd je bent, waar je van houdt, waar je blij van wordt, wat je wilt uitstralen en hoe de wereld en (potentiële) klanten jou mogen zien. Kleur is zoveel meer dan alleen waarneembaar met het oog. Het heeft altijd een psychologische betekenis die doorwerkt in jouw visie.

Opleidingen

Om mijn klanten nog beter te kunnen helpen met hun uitstraling en persoonlijke kledingstijl heb ik in 2018 de opleiding tot transformatiecoach afgerond en eind 2020 rond ik de opleiding tot kleurexpert af.

Aanbod

Wat bied ik nu precies aan?

Met kleur en je kleding kun je spelen en ik wil dat elke vrouw het plezier in haar eigen kledingkast weer terugvindt, zodat ze dit plezier uitstraalt naar de buitenwereld. Dat doe ik door ééndagscoaching Style Your Way en het online Styleconsult.

Ik zet tijdens mijn sessies al mijn gaven in, zoals mijn hooggevoeligheid, helende capaciteiten en intuïtie om mijn klanten zo goed mogelijk te begeleiden door het proces van transformatie in hun stijl.

Een transformatie gaat niet over één dag ijs en het is zo belangrijk dat er een juiste fundering wordt neergezet in het ontwikkelen van de juiste kledingstijl die mee kan transformeren. Je blijft namelijk groeien en bloeien. Zowel in jezelf als in je bedrijf. Je omgeving transformeert automatisch met je mee.

Door zowel een online als offline aanbod aan te bieden kan ik door heel Nederland werken en zoveel mogelijk onderneemsters helpen bij het inzetten van de juiste kleuren en kleding, zodat ze ideale klanten aantrekken.

dit is Styleformation

Mijn kernwaarden

Intuïtief

Verbinding

Gelijkwaardig

Creatief & energiek

Sensueel

Vrouwelijkheid

Krachtig

Stralend

Rebels

Wil je met mij werken?

Je bent van harte welkom!

Styleformation Magazine