Sara Masotto over mij

Hallo powervrouw!

Ik ben Sara Masotto

Het is mijn missie om onderneemsters te helpen hun volledige potentie te laten zien van binnen en buiten.

Kleding heeft namelijk ontzettend veel invloed op de impact die je maakt en de indruk die je achterlaat. Het is samen met je lichaamstaal het belangrijkste en grootste onderdeel van je hele uitstraling en voorkomen.

Ik stel me graag
aan je voor!

Moeilijke jeugd

Als klein meisje hield ik al veel van mode. Ik vond kleding, kleur en ontwerpers fascinerend om naar te kijken. 

Mooie stoffen en zwierige jurken lieten mijn hartje sneller kloppen. Zou het komen door mijn Italiaanse roots? Mijn moeder maakte mijn kleding altijd zelf. Ik genoot van de unieke items die ik om mijn lijf had en de liefde waarmee het was gemaakt. Op mijn 12e voelde ik de passie om iets in de modewereld te willen doen. Ik zocht gericht naar een opleiding en deed een jaar Mode & Techniek.

Maar het was mijn tijd niet.

Thuis ging het niet goed, wij woonden inmiddels bij mijn stiefvader. Ik botste enorm met mezelf, mijn emoties, met mijn moeder en mijn stiefvader. Dit resulteerde erin dat ik vanaf mijn 15de tot mijn 18de levensjaar in Jeugdzorg-instellingen heb gewoond.

Nadat ik ook nog eens bleef zitten tijdens mijn eerste jaar van de mode-opleiding, gaf ik het op. Ik kreeg het geloof dat ik niet goed genoeg was. Ik ging als maatschappelijk werker en coach studeren en aan de slag en dat was het, dat zou mijn leven zijn. Maar de mode bleef mij trekken.. vriendinnen vroegen mij om kleding-advies.

Vanaf 2016 werd ik een stuk zelfbewuster van mezelf.

Ik ontdekte dat ik high sensitive seeker ben, waardoor ik prikkels en sferen intenser aanvoel dan een gemiddeld persoon, maar snel verveeld raak. Ik begon met het doen van innerlijk werk. En dat bracht me weer bij mijn verlangen.

Een nieuwe start

In 2017 ben ik de opleiding tot imagocoach gaan doen en toen begon de liefde voor mode weer op te bloeien.

Door erover te spreken met anderen kwamen de mooiste gesprekken over kleding op gang. Herinneringen die ze aan kleding hebben kwamen naar boven; leuke momenten, minder leuke momenten, struggels en onzekerheden werden allemaal benoemd.

Het was voor mij een eye-opener om niet alleen te zien hoeveel je kunt praten over kleding en kleur, maar ook hoe je anderen hierbij kunt helpen. Want zoveel vrouwen hebben moeite met het uitdragen van hun unieke uitstraling, blijven te lang in comfortzones hangen en houden zich klein met hun basic stijl.

even tussendoor

Wat feitjes over mij!

9

Pizza of Pasta

Pizza it is!

9

Vintage of duurzaam

Duurzaam en tweedehands of outlet 😉
9

Prints of strepen

Prints

9

Astrologie of human design

Human Design! Emo Manifestor 1/4 hier!

9

Strandvakantie of stedentrips

Stedentrips
9

Vrijheid of zekerheid

Vrijheid in vertrouwen 🙂

Styleformation Gezicht
Over Styleformation

Over Styleformation

Ik geniet elke dag van het werk dat ik doe.

Ondertussen style ik high-end ondernemers en werk ik met bedrijven samen. Ik help mijn klanten om hun identiteit en essentie te vertalen naar een magnetic style, waardoor ze makkelijk ideale klanten aantrekken. Tevens ben ik in te huren als styliste tijdens fotoshoots.

Door goed te weten wie je bent en wat je wilt uitstralen, kun je met kleuren, kwaliteit vormen, materialen, items en combinaties een verbinding maken tussen het innerlijk en het uiterlijk. Dit leer ik mijn klanten met de items uit hun eigen kledingkast, maar ook tijdens het shoppen op zoek naar nieuwe items.

Kleur <3

Velen denken dat kleding en kleur iets oppervlakkigs is en iets is wat we nu eenmaal moeten dragen.

Maar er zit zoveel diepgang in kleding. Ik doe al jaren onderzoek naar kleding en het gaat niet alleen over het uiterlijke plaatje of over een lap stof. Kleding laat zien wie je bent, hoe zelfverzekerd je bent, waar je van houdt, waar je blij van wordt, wat je wilt uitstralen en hoe de wereld en (potentiële) klanten jou mogen zien. Kleur is daarnaast zoveel meer dan alleen waarneembaar met het oog. Het heeft altijd een psychologische betekenis die doorwerkt in jouw brein, gevoel en visie.

sara masotto styleformation
Opleidingen

Om mijn klanten nog beter te kunnen helpen met hun uitstraling en persoonlijke kledingstijl heb ik in 2018 de opleiding tot transformatiecoach afgerond en in 2020 de opleiding tot kleurexpert. Vanaf 2016 doe ik veel innerlijk werk om mijn klanten ook in dat proces goed bij te kunnen staan.

Aanbod

Wat bied ik nu precies aan?

Kleding en smaak is erg uniek en omdat niemand hetzelfde is kun je met je eigen magnetic style fantastisch laten zien wie je bent en wat je wilt laten zien aan de buitenwereld van jezelf. Ik wil dat het innerlijk coherent is met het uiterlijk. Op die manier voel jij je nog completer, krachtiger en vrouwelijker. Je durft te laten zien wie je bent en te zijn zoals je bent. Je draagt letterlijk de belichaming van wie je bent uit met de kleding die je draagt. Ik help jou middels een maand-traject Find Your Magnetic Style. 

Ik zet tijdens mijn sessies al mijn gaven in, zoals mijn Manifestorschap, helende capaciteiten en intuĂŻtie om mijn klanten zo goed mogelijk te begeleiden door het proces van transformatie in hun magnetic style

Een transformatie gaat niet over Ă©Ă©n dag ijs en het is zo belangrijk dat er een juiste fundering en integratie wordt neergezet in het ontwikkelen van jouw magnetic style die je kunt doortrekken in de transformatie waar je op dat moment in zit. Je blijft namelijk groeien en bloeien. Zowel in jezelf als in je bedrijf. Je omgeving transformeert automatisch met je mee. Daar help ik je heel graag bij.

Ik werk door heel Nederland en kom op alle plekken om mijn klanten te helpen en als krachtige leider in hun business te staan met hun eigen magnetic style.

Onder het kopje aanbod vind je mijn diensten uitgelegd en middels het aanvragen van een matchcall kunnen we kijken of er een persoonlijke klik is om magie te creëren tijdens onze samenwerking

dit is Styleformation

Mijn kernwaarden

IntuĂŻtief

Verbinding

Gelijkwaardig

Creativiteit & expressie

Sensualiteit

Vrouwelijkheid

Krachtig

Stralend

Rebels

Wil je met mij werken?

Je bent van harte welkom!

Styleformation Magazine