Styleformation Contact Opnemen

Contact 

 

Wil je met mij aan de slag?

Heb je nog vragen? Of wil je aan de slag met mij? Contact opnemen mag altijd!

Vul onderstaand formulier in en je krijgt binnen 24 uur een reactie terug.

  FAQ

  Heb je een vraag?

  Wat bied je precies aan?

  Ik heb een aantal diensten waarin we jouw signature style gaan ontwikkelen en optimaliseren. Je kunt kiezen voor een call van 1 uur, een style traject van 1 maand of personal shopsessies. Via het contactformulier hieronder of via deze link kun je een matchcall aanvragen voor één van mijn diensten: https://calendly.com/styleformation/gratismatchcall

  Om kennis te maken met mijn werkwijze, raad ik je aan om de gratis StyleGuide en/of het gratis magazine te downloaden. Deze zijn speciaal voor jou ontwikkelt om je te helpen jouw signature style te ontdekken.

  Hoe maak je de combinatie tussen de binnen en buitenkant?

  Ik werk met een prachtige methodiek die helpend is bij het naar voren halen van jouw essentiële kleuren. Door deze prachtige analyse zie ik niet alleen welke kleuren jou onwijs goed staan, maar ook hoe je verder in balans kunt komen door het gebruik van de juiste kleuren.

  Ik werk heel intuïtief en kan heel snel invoelen bij iemand waar zij staat. Ik heb enorm veel mensenkennis, ik ben hoogsensitief en vakkundig in psychologie, transformatie en maatschappelijk werk, waardoor ik heel snel tot de kern kom.

  Vandaaruit kan ik een mooie beweging maken naar het uiterlijk. Ik geloof namelijk dat beide met elkaar verbonden zijn en vermengd met elkaar mogen worden tot een geheel.

  Jouw bedrijfsvisie nemen we hierin mee. Omdat ik weet dat jij en jouw bedrijf onlosmakend met elkaar verbonden zijn en een duidelijke visie mogen uitdragen met de juiste uitstraling.

  Ik weet niet of ik alles onthoud van de stylesessie 'Style Your Way'. Krijg ik alles nog op papier?

  Ja zeker!

  Je krijgt van mij een heel mooi rapport waarop je alles terug kunt lezen en zien. Het is een mooie samenvatting van wie jij bent, welke kleuren jou het beste staan en wat je nog meer mag uitdragen naar de wereld. Na dag 1 zal er nog een call plaatsvinden om je te begeleiden door dit rapport heen.

  Tevens maken we een shoplijst, zodat je weet wat er in je kast aangevuld kan worden zodat deze een eenheid wordt met je persoonlijkheid. Deze ontvang je na iedere dag dat ik bij je thuis ben geweest.

  Hoe gaat het betalingsproces in zijn werk?

  Je ontvangt van mij een factuur in je mailbox. Je mag deze uiterlijk 24 uur vóór een stylesessie voldoen. In de voorafgaande call kun je aangeven of je het totaal bedrag in één keer wilt voldoen of in termijnen wilt betalen.

  Mag ik ook in termijnen betalen?

  Voor de Style Your Way sessie mag je in twee termijnen betalen.

  Socials

  Volg je me al?

  Hier deel ik dagelijks tips hoe jij next level gaat met je uitstraling en in je bedrijf doorvoert. 

  Ook heb je via deze weg een kijkje in mijn leven! Ik zou het heel leuk vinden om je daar te ontmoeten!

  Styleformation Magazine