Styleformation Contact Opnemen

Contact 

 

Wil je met mij aan de slag?

Heb je nog vragen? Of wil je aan de slag met mij? Contact opnemen mag altijd!

Vul onderstaand formulier in en je krijgt binnen 24 uur een reactie terug.

  FAQ

  Heb je een vraag?

  Wat bied je precies aan?

  Ik heb twee diensten. Enerzijds werk ik offline en bij jouw thuis tijdens de stylesessie. Deze kun je bij mij inboeken door me een mailtje te sturen met adresgegevens en data waarop je kan naar info@styleformation.nl of via het contactformulier hieronder.

  Anderzijds werk ik online. Dit is dienst die je eenmalig of meerdere malen kunt boeken in een strippenkaartvorm. Tijdens deze online sessie gaan we minder de diepte in dan wanneer ik bij jou thuis komt. Dat heeft er mee te maken dat ik bij je thuis natuurlijk heel je kledingkast doorspit en online niet. Anderzijds bied ik offline een andere kleurenanalyse aan die niet alleen over de kleuren gaan die heel goed bij je uiterlijk passen, maar die jouw innerlijk versterken naar de buitenkant. Dit consult kun je bij mij inboeken door me een mailtje te sturen met adresgegevens en data waarop je kan naar info@styleformation.nl of via het contactformulier hieronder.

  Hoe maak je de combinatie tussen de binnen en buitenkant?

  Ik werk met een prachtige methodiek die helpend is bij het naar voren halen van jouw essentiële kleuren. Door deze prachtige analyse zie ik niet alleen welke kleuren jou onwijs goed staan, maar ook hoe je verder in balans kunt komen door het gebruik van de juiste kleuren.

  Ik werk heel intuïtief en kan heel snel invoelen bij iemand waar zij staat. Ik heb enorm veel mensenkennis, ik ben hoogsensitief en vakkundig in psychologie en maatschappelijk werk, waardoor ik heel snel tot de kern kom.

  Vandaaruit kan ik een mooie beweging maken naar het uiterlijk. Ik geloof namelijk dat beide met elkaar verbonden zijn en vermengd met elkaar mogen worden tot een geheel.

  Jouw bedrijfsvisie nemen we hierin mee. Omdat ik weet dat jij en jouw bedrijf onlosmakend met elkaar verbonden zijn en een duidelijke visie mogen uitdragen met de juiste uitstraling.

  Ik weet niet of ik alles onthoud van de eendaagsecoaching Style Your Way. Krijg ik alles nog op papier?

  Ja zeker!

  Je krijgt van mij een heel mooi rapport waarop je alles terug kunt lezen en zien. Het is een mooie samenvatting van wie jij bent, welke kleuren jou het beste staan en wat je nog meer mag uitdragen naar de wereld.

  Hoe gaat het betalingsproces in zijn werk?

  Je ontvangt van mij een factuur in je mail. Je mag deze uiterlijk 24 uur vóór een stylesessie voldoen of voorafgaande de startdatum van het Styleformation traject.

  Mag ik ook in termijnen betalen?

  Voor de Style Your Way sessie mag je in twee termijnen betalen.

  Socials

  Volg je me al?

  Hier deel ik dagelijks tips hoe jij next level gaat met je uitstraling en in je bedrijf doorvoert. 

  Ook heb je via deze weg een kijkje in mijn leven! Ik zou het heel leuk vinden om je daar te ontmoeten!

  Styleformation Magazine