Styleformation Contact Opnemen

Contact 

 

Wil je met mij aan de slag?

Heb je nog vragen? Of wil je aan de slag met mij? Contact opnemen mag altijd!

Vul onderstaand formulier in en je krijgt binnen 24 uur een reactie terug.

  FAQ

  Heb je een vraag?

  Wat bied je precies aan?

  Ik heb twee diensten. Ik bied een eendaagse stylesessie aan. Deze kun je bij mij inboeken door me een mailtje te sturen met adresgegevens en data waarop je kan naar info@styleformation.nl of via het contactformulier hieronder.

  Anderzijds heb ik een drie maanden coachingsprogramma en werk ik deels online en offline. Tijdens dit programma ga ik je helpen met het verbeteren van je zelfbeeld, waardoor je meer zelfvertrouwen hebt en met beide benen op de grond wordt gezet, zodat je bedrijf kan groeien vanuit een goede fundering in jezelf. Dit coachingstraject start in mei. Je kunt me bij interesse en vragen een mailtje te sturen naar info@styleformation.nl of via het contactformulier hieronder.

  Hoe maak je de combinatie tussen de binnen en buitenkant?

  In het drie-maanden-coachingstraject werken we van binnen naar buiten. Middels coachingssessies krijg je meer inzichten over jezelf en werk je naar je doelen toe.

  Vandaaruit maken we een vertaalslag naar het uiterlijk en brengen we die in lijn met de nieuwste versie van jou.

  Zowel in de stylesessie als het coachingstraject werk ik met een prachtige methodiek die helpend is bij het naar voren halen van jouw essentiële kleuren. Door deze prachtige analyse zie ik niet alleen welke kleuren jou onwijs goed staan, maar ook hoe je verder in balans kunt komen door het gebruik van de juiste kleuren.

  Ik werk heel intuïtief en kan heel snel invoelen bij iemand waar zij staat. Ik heb enorm veel mensenkennis, ik ben hoogsensitief en vakkundig in psychologie en maatschappelijk werk, waardoor ik heel snel tot de kern kom.

  Vandaaruit kan ik een mooie beweging maken naar het uiterlijk. Ik geloof namelijk dat beide met elkaar verbonden zijn en vermengd met elkaar mogen worden tot een geheel.

  Jouw bedrijfsvisie nemen we hierin mee. Omdat ik weet dat jij en jouw bedrijf onlosmakend met elkaar verbonden zijn en een duidelijke visie mogen uitdragen met de juiste uitstraling.

  Ik weet niet of ik alles onthoud van de eendaagsecoaching Style Your Way. Krijg ik alles nog op papier?

  Ja zeker!

  Je krijgt van mij een heel mooi rapport waarop je alles terug kunt lezen en zien. Het is een mooie samenvatting van wie jij bent, welke kleuren jou het beste staan en wat je nog meer mag uitdragen naar de wereld. Na de sessie zal er nog een call plaatsvinden om je te begeleiden door dit rapport heen.

  Hoe gaat het betalingsproces in zijn werk?

  Je ontvangt van mij een factuur in je mail. Je mag deze uiterlijk 24 uur vóór een stylesessie voldoen of voorafgaande de startdatum van het Styleformation traject.

  Mag ik ook in termijnen betalen?

  Voor de Style Your Way sessie mag je in twee termijnen betalen.

  Socials

  Volg je me al?

  Hier deel ik dagelijks tips hoe jij next level gaat met je uitstraling en in je bedrijf doorvoert. 

  Ook heb je via deze weg een kijkje in mijn leven! Ik zou het heel leuk vinden om je daar te ontmoeten!

  Styleformation Magazine