Styleformation Contact Opnemen

Contact 

 

Wil je met mij aan de slag?

Heb je nog vragen? Of wil je aan de slag met mij? Contact opnemen mag altijd!

Vul onderstaand formulier in en je krijgt binnen 24 uur een reactie terug.

  FAQ

  Heb je een vraag?

  Wat bied je precies aan?

  Ik bied verschillende diensten aan. De VIP dag waarbij ik je van binnen naar buiten help met een nieuwe style is de meeste uitgebreide dienst. Via het contactformulier hieronder of via deze link kun je een matchcall aanvragen voor één van mijn diensten: https://calendly.com/styleformation/gratismatchcall

  Om kennis te maken met mijn werkwijze, raad ik je aan om de gratis Styleformation magazine of de Style meditatie te downloaden. Deze zijn speciaal voor jou ontwikkelt om je te helpen jouw magnetic style te vinden.

  Hoe maak je de combinatie tussen de binnen en buitenkant?

  Ik werk met een prachtige methodiek die helpend is bij het naar voren halen van jouw essentiële kleuren. Door deze prachtige analyse zie ik niet alleen welke kleuren jou onwijs goed staan, maar ook hoe je verder in balans kunt komen door het gebruik van de juiste kleuren.

  Ik werk heel intuïtief en kan heel snel invoelen bij iemand waar zij staat. Ik heb enorm veel mensenkennis, ik ben hoogsensitief en vakkundig in psychologie, transformatie en maatschappelijk werk, waardoor ik heel snel tot de kern kom.

  Vandaaruit kan ik een mooie beweging maken naar het uiterlijk. Ik geloof namelijk dat beide met elkaar verbonden zijn en vermengd met elkaar mogen worden tot een geheel.

  Jouw bedrijfsvisie nemen we hierin mee. Omdat ik weet dat jij en jouw bedrijf onlosmakend met elkaar verbonden zijn en een duidelijke visie mogen uitdragen met de juiste uitstraling.

  Ik weet niet of ik alles onthoud wat betreft de uitkomst van de kleuranalyse. Krijg ik alles nog op papier?

  Ja zeker!

  Je krijgt van mij een heel mooi rapport waarop je alles terug kunt lezen en zien. Het is een mooie samenvatting van wie jij bent, welke kleuren jou het beste staan en wat je nog meer mag uitdragen naar de wereld. 

  Hoe gaat het betalingsproces in zijn werk?

  Je ontvangt van mij een factuur in je mailbox. Je mag deze uiterlijk 24 uur vóór een stylesessie voldoen. In de voorafgaande call kun je aangeven of je het totaal bedrag in één keer wilt voldoen of in termijnen wilt betalen.

  Mag ik ook in termijnen betalen?

  Voor de VIP sessie mag je in twee termijnen betalen. Voor de overige diensten wens ik het bedrag in één keer te ontvangen.

  Socials

  Volg je me al?

  Hier deel ik dagelijks tips hoe jij next level gaat met je uitstraling en in je bedrijf doorvoert. 

  Ook heb je via deze weg een kijkje in mijn leven! Ik zou het heel leuk vinden om je daar te ontmoeten!

  Styleformation Magazine