Yess vrouw! Je ontvangt het magazine binnen 10 minuten in je mailbox. Maak terwijl je wacht nu gebruik van deze 10 minuten actie! 

Je betaalt nu slechts €49,99 excl. BTW voor de Style Scan in plaats van €99,- excl. BTW.

Je kunt hier je Style Scan aanvragen. Dit is een online call via Zoom waarin ik je in 1 uur tijd minimaal 2 super waardevolle tips geef, waar je gelijk mee aan de slag kan zodat jij jouw signature style & bold look gaat dragen. Na de Style Scan laat jij je persoonlijkheid zien door je kledingkeuze en shine je van binnen naar buiten, is je zelfvertrouwen sterk toegenomen en kan jij jezelf uitten met je kledingkeuze. Koop je ticket hier. Je ontvangt een bevestiging van je gemaakte afspraak in je mail + een verzoek om de vragenlijst in te vullen.

stylecursus ontwikkel de style van je dromen

Dit is hét voor jou, vrouw!

 • Je voelt aan alles dat er nu iets mist in je style. Maar wat en waar het aan kan liggen? Geen idee heb je
 • Je bent super druk met je bedrijf en daarom heb je geen zin en geen tijd om te bedenken wat je aan moet trekken. Je doet maar wat en je hebt volgens jezelf geen gevoel voor stijl en mode
 • De kleding die je nu in je garderobe hebt, is een verzameling van de afgelopen tien jaar. Je merkt dat je nog veel kleding in huis hebt uit een onzekere fase uit je leven en je bent er helemaal klaar voor om de powervrouw die je geworden bent te vertalen naar je kledingkast en daardoor naar je bedrijf
 • Je trekt altijd maar hetzelfde aan: een jeans en trui of een vest. Daar ben je nu wel klaar mee. Je wilt je leuk en kleurrijk kleden in een stijl die bij jouw persoonlijkheid past
 • Je wilt een professionaliseringsslag maken en voortaan gekleed gaan als vrouw in plaats van het meisje dat je vroeger was, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen

Genoeg aangerommeld in je kledingkast?

Jij verdient die fantastische signature style!

Yes, prachtige vrouw!

Bij mij ben je aan het goede adres.

Sara Styleformation
Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?
Ik help jou bij het ontwikkelen van een signature style.

Tijdens deze Style Scan voel en zie ik in op jouw huidige style mindset. Vanuit gevoel, verandering in mindset en realisatie ga jij wél die unieke kledingstijl dragen die op alle lagen bij jouw nieuwste versie en leiderschap past. 

Lukt het jou al om uit te stralen wie jij in essentie bent?

Klopt het beeld dat je van jezelf hebt en wat je aan je klanten laat zien, met de kleding die je draagt?

Met kleding straal je uit wie je bent en geef je een goed beeld van je zelfexpressie, zelfvertrouwen en hoe comfortabel je met jezelf bent. Balans tussen vrouwelijkheid, comfort en zelfvertrouwen kan zeker uit te stralen zijn in de stijl die je draagt. ‘s Morgens je outfit uitzoeken, zou een feestje mogen zijn!

De kleding die je draagt is een verlengstuk van jezelf en jouw bedrijfsvisie. Je straalt vrouwelijke kracht en leiderschap uit met een outfit vol kleur én die op één lijn is met wie jij daadwerkelijk bent. Je gaat meer succes aantrekken en overvloed en bliss ervaren in de kleding die je draagt. Je zult merken dat klanten anders op jou reageren en je beter aanvoelen. En jij je gedurende de dag productiever, gemotiveerder en vrouwelijker voelt door die heerlijke outfit! Waarom het jou nu nog niet lukt? Daar kunnen diverse redenen voor zijn. Dit zoeken we uit in de Style Scan.

Jezelf kleden vanuit gevoel en vrouwelijkheid is jouw geboorterecht

Dit zijn de prachtigste resultaten, omdat jij kiest voor style:

 • Je begrijpt nu waarom je jezelf tot nu toe altijd hebt tegengehouden om uit comfortzones te gaan in je style
 • Je bent je bewust van hetgeen dat je altijd verkeerd aanpakte, waardoor je deze stylefout nooit meer maakt
 • Je mindset en gevoel is 180 graden gedraaid waardoor je met veel meer zelfgeloof en -vertrouwen die kleding durft te dragen die helemaal resoneert met jouw essentie
 • Je draagt meer kleur than ever before en weet ook veel beter wat je staat en waarom jij je er goed in voelt
 • Met je nieuwe style laat je nu wel echt je vrouwelijkheid, sensualiteit en kracht zien
 • Je voelt, handelt en denkt meer vanuit overvloed in plaats van schaarste als het aankomt op de kwaliteit van je kleding

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

Sara Styleformation

Hoi mooie powervrouw!

 Mijn naam is Sara

Geboren in 1988 in het mooie Zwolle en dit sociale dier is verliefd op het leven, kleding, snuisterijen en avontuur!

Ik help jou om de krachtige powervrouw die je geworden bent te vertalen naar je kledingkast en daardoor naar je bedrijf. Zodat jij kunt uitstralen wie jij in essentie bent!

Met mijn kennis op het gebied van transformaties en uitstraling kan ik je binnen no-time omtoveren tot een kleurrijke, stijlvolle en zelfverzekerde powervrouw die haar bedrijfsvisie nog beter kan uitdragen naar haar klanten en relaties. Ik heb jarenlang ervaring als Personal Styliste en Shopper. Ik werk samen met fantastische fotografen en ik heb twee jaar met Zalando samengewerkt. Door mijn studie en jarenlange werkervaring als maatschappelijk werker, medium en coach kan ik heel snel bij jou tot de kern komen.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om een outfit te dragen die helemaal aligned is met wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Vrouwen houden nou eenmaal van mooie kleding en als ze zien dat ik mooie kleding op mijn video’s, stories en webinars draag, dan trekt dat de aandacht naar mij toe. Ze worden nieuwsgierig en willen meer van mij weten. Omdat ik niet met de massa mee ga, maar mijn eigen stijl heb, zien ze in een split second met wie ze te maken hebben en dat zorgt voor veel vertrouwen en verbinding. Mijn unieke kledingstijl resoneert met die van mijn klanten. Ik leer jou heel graag hoe jij een signature & bold style ontwikkelt en als krachtige leider in je business staat.

Een paar leuke feitjes over mij:
 • Ik ben gek op het strand! Voeten in het zand, de strandlucht, de meeuwen, schelpen, de zee. Oh alles! Ik hou er van! 
 • Als ik iets zie wat me raakt en zo kloppend is als een bus, dan krijg ik tranen in mijn ogen. Dit heb ik vooral als mijn klant de juiste outfit aan heeft. Ja, ook geen grap. Ik zie gewoon haar potentie en essentie ☺
 • Mijn stopwoord is fantastisch. Ik gebruik dit te pas en te onpas. Lekker met een Rotterdams accentje. Lekker is trouwens ook een nieuw stopwoordje.

FAQ

Heb je een vraag?

Wat bied je precies aan?

Een online call van 1 uur waarin we een diepe transformatie gaan bewerkstelligen in jouw kledingstijl. Jouw style gaat net zo diep als dat jouw innerlijke processen zijn. Ik geloof dat je van buiten laat zien wie je van binnen bent en andersom als je echt die style draagt die bij je essentie past. Die essentie halen we naar voren tijdens de Style Scan.

Waar vind de Style Scan plaats?

De Style Scan wordt gehouden via Zoom. Je krijgt na het kopen van een ticket en het boeken van de afspraak een email vanuit Calendly met daarin de Zoom link.

Hoe bereid ik het gesprek voor?

We hebben tijdens de Style Scan een uur de tijd om helemaal los te gaan. Sommige klanten zitten in de buurt van hun kledingkast en andere nemen een paar kledingstukken bij de hand waar ze advies over willen. Alles is mogelijk. Ik zelf vind het heerlijk om zo min mogelijk voor te bereiden, omdat er intuitief heel veel door komt.

Hoe boek ik een afspraak?

Je koopt een ticket via deze pagina. Vervolgens kom je op de bedanktpagina en daarin kun je een afspraak maken via Calendly. Je kunt de afspraak tot 3 maanden vooruit plannen. Je krijgt een email van Calendly met de bevestiging en de link naar onze Zoomcall. Heb je vragen over het plannen van een afspraak? Stuur me dan even een mailtje: info@styleformation.nl

Hoe gaat het betalingsproces in zijn werk?

Je betaalt via de links die aan deze pagina zijn toegevoegd. Je ontvangt een bevestiging per mail. 

Are you ready?

Koop hier je ticket voor de Style Scan