Personal Shopping Night

Datum: 27 oktober 2021

Locatie: Very Cherry Rotterdam

Tijd: (Inloop vanaf 18:30 uur) 19:00 – 21:30 uur

Jij bent welkom tijdens de Personal Shopping Night bij Very Cherry!

Als je aan kwaliteit, kleur, authenticiteit, krachtige en vrouwelijke vormen denkt, dan denk je aan Very Cherry. Op de nieuwe locatie waar je op een heerlijke persoonlijke manier wordt geholpen en een geweldige sfeer hangt in sinds kort iets heel tofs ontstaan.

Want misschien herken je ook wel dat je toch altijd weer zoekende bent naar items die goed bij jouw figuur passen. Je vindt het dragen van kleuren en prints fantastisch en ondertussen weet je een beetje wat je goed staat. Maar daardoor grijp je ook snel naar hetzelfde en daar wil je nu wel eens verandering in. Je wilt graag kracht en kleur laten zien in de outfit die je draagt. En je wilt makkelijker uit comfortzones als het gaat om kleding, waar jij je op de lange termijn ook zelfverzekerd in blijft voelen.

Je weet namelijk hoe belangrijk je eerste indruk is en je wilt dat mensen jou zien voor wie jij écht bent. Hoe jij je ook ontwikkelt en hoe veranderlijk de situatie om je heen ook is, je houd van de kracht van kleding en dat wat het met je doet.

Hoe je dat doet? Dat kom je tot ontdekking tijdens de Personal Shopping Night op 27 oktober. In samenwerking met Sara van Styleformation organiseren we een event speciaal voor jou!

Sara is styliste en helpt vrouwen om hun eigen style te ontwikkelen. Ze heeft daarnaast veel kennis van kleuren, vormen en houdt van de diversiteit van mixen en matchen. Sara neemt jullie hier graag in mee op krachtige en persoonlijke wijze tijdens dit heerlijke avondje uit voor jezelf.

Onder het genot van een hapje en een drankje zal je alles horen over het geweldige concept van Very Cherry en persoonlijk style advies van Sara krijgen. Je krijgt daarnaast direct de mogelijkheid om met dit advies prachtige items uit de nieuwe collectie van Very Cherry te scoren. Je wordt daarbij geholpen en ondersteund waar nodig door de Very Cherry dames en Sara. 

We kijken er naar uit je daar te ontmoeten!