10 weken programma 13 dec 2021 t/m 20 februari 2022

Doe Niet Pussy, Als Je Luipaard Bent!

Het 10 weken programma waarin ik en 7 prachtige experts jou alles leren om je pussy gedrag te transformeren en je innerlijke en uiterlijke luipaard te ontwaken. Niemand kan meer om jou heen, want jij straalt, bent aanwezig en kleedt je als een echte luipaard. Prachtig, krachtig en zelfverzekerd! 

Personal Shopping Styleformation

Hé Pussy!

We hebben zo vaak de neiging om ons klein te houden. Naar de mannen/partners in ons leven, onze familieleden, ouders, vriendinnen of door onszelf. Uit angst om maar niet teveel op te vallen, om niet ‘arrogant’ over te komen. Om bescheiden te blijven. Het moet eens afgelopen zijn met dit pussy gedrag! Het is namelijk niet wat je hier komt doen lieve mooie vrouw. Bescheiden leven, stilletjes in een hoekje zijn en staan. Waar is dat vuur van je gebleven?

Want je houdt hiermee niet alleen jezelf klein. Je stelt je zielsgroei uit. Je bloeit niet op zoals je zou willen en je blijft 1 in een dozijn. Op deze manier trek je ook niet de situaties, mensen, partners, kleding, succes en het netwerk naar je toe wat je juist zo erg zou helpen. We gaan het vuur weer in jou aanwakkeren!

Een pussy blijf je zo als je het mij vraagt!

Je blijft een pussy als je de verantwoordelijkheid niet voor jezelf pakt. Als jij je klein blijft houden. En als jij het idee hebt dat je leven wordt geleefd in plaats van dat jij je leven leidt. We zijn namelijk geboren om op te staan. Als krijgers, om krachtig en als leider te leven. We zouden ons niet klein moeten laten houden door regels, verwachtingen van anderen of door onze eigen saboteur. Nee! We zijn hier om impact te maken, authentiek te zijn en te inspireren. We hebben allemaal een fucking grote ziel die gezien wil worden. Die ziel die het leven voor zich heeft dat zo vol overvloed en bloei staat. Want ja alles kan je hebben! En mag je hebben! En dat kan als je moedig, krachtig en prachtig bent net als een luipaard. Deze staat voor innerlijke en uiterlijke schoonheid dat een ieder van ons bezit.

Het is tijd om de luipaard in en om jou heen te ontwaken. Van binnen door het ontwikkelen van je essentie en van buiten door het ontwikkelen van je signature style. Zodat je je eigen geluk, leiderschap, vreugde en plezier vergroot. Zodat je de juiste situaties, mensen, partners en successen aantrekt vanuit je ziel en uitstraling. Dus doe niet pussy als je luipaard bent! Treed binnen in het 10 weken programma waarin ik jou samen met 7 prachtige en krachtige experts help om die luipaard te worden van binnen naar buiten. Zodat jij eindelijk kan gaan staan voor wie je bent!

Waarom ik nu mijn totemdier luipaard belichaam.

Ik weet hoe het is om een pussy te zijn. Ik heb me jarenlang klein laten houden door mijn familie, het systeem, mijn ouders en mijn partners. Ik ben mishandeld, ik heb schulden gehad, ik ben verkracht, ik heb me laten misbruiken, ik heb geloofd in loze woorden van anderen, ik ben opgesloten geweest door het systeem, ik ben vernederd en ik ben klein gehouden. Maar bovenal. Ik heb het mezelf aangedaan. Ik heb de verhalen en overtuigingen aangenomen als waarheid en gedacht dat ik moest lijden in het leven.

Maar niets is minder waar. Sinds 2019 ben ik opgestaan in een nieuw leven. Ik heb me destijds laten dopen in de kerk, omdat dit voor mij voelde als mijn laatste mogelijkheid om mijn leven te leiden samen met God. De kerk heeft me enorm gediend en met veel liefde luister ik nog steeds naar de preken over de liefde van God en Jezus, maar dit is nog maar het begin van het stappen in mijn leiderschap en spirituele ontwaking. Vanaf dat moment heb ik me onbewust ook onder laten dompelen tot transformatiequeen, want ik had geen idee wat me vanaf toen te wachten stond. Ik ben vol op in mijn licht gestapt. Ik deelde mijn processen, struggles, pijn, ontwikkelingen en liefdesenergie met anderen. Ik begon mijn dromen te volgen en stappen te zetten om ze waar te maken. 

In de afgelopen 2,5 jaar heb ik zoveel aan innerlijk en uiterlijk werk gedaan om nu eindelijk de luipaard te belichamen die ik in de kern ben. Ik reis momenteel Italie door, ik ben mijn eigen bedrijf gestart, ik heb mijn omzet ten opzichte van vorig jaar verviervoudigd, ik ben gelukkig, ik leef gezond, vanuit high vibes (soms ook low vibes, maar ook die omarm ik) en ik draag de kledingstijl die helemaal bij mijn essentie past. Kortom; ik doe wat ik wil, waarom ik het wil, hoe ik het wil, wanneer ik het wil. Ik heb schijt aan wat anderen van mij denken en ben wie ik ben. Ik gun jou dit ook vanuit mijn hart.

Dit is wat voor jou als jij denkt:

 • Dat je alleen een jojo kan blijven en denkt telkens hoort terug te klappen in oude gewoonten en patronen
 • Dat je elke keer tegen dezelfde muur aan loopt wat betreft werk, onderneming, mannen, familie en situaties die jou lijken te lijden ipv leiden
 • Dat je gebukt gaat onder de huidige omstandigheden en je je heel angstig voelt over de toekomst
 • Dat je niet mooi bent/teveel opvalt als je kleurrijke kleding draagt en daarom vaak kiest voor comfortabele kleding in zwart of grijs
 • Dat anderen je zullen veroordelen als je bent wie je bent, uitstraalt wie je bent en doet wat je doet! Elke luipaard heeft een eigen patroon en is uniek. Net als jij! Je bent geen pussy. Je bent een fucking luipaard. Stap in je kracht, moed en essentie. Omhul je met een heerlijk luipaard velletje en laat jezelf horen!
Sara Styleformation

Hoi mooie powervrouw!

 Mijn naam is Sara

Ik reis momenteel door Italië. Geboren in 1988 in het mooie Zwolle en verliefd op het leven, kleding en avontuur!

Ik help krachtige en prachtige vrouwen om in hun vuur te stappen en van binnen naar buiten te transformeren in de prachtvrouw die ze zijn. Zodat ze de mensen, situaties, partners, kleding en het succes kunnen aantrekken waarvan ze altijd hebben gedroomd. 

Met mijn kennis op het gebied van transformaties en uitstraling kan ik je binnen no-time omtoveren tot een kleurrijke, stijlvolle en zelfverzekerde powervrouw die haar levensvisie nog beter kan uitdragen naar haar omgeving.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om aligned te zijn met wie je bent en wat je wilt uitstralen. Ik heb me jarenlang klein gehouden en als mezelf als een pussy gedragen, om zo maar niet buiten de toon te vallen en mensen af te stoten. Maar sinds ik in 2019 een volledige reset heb genomen ben ik hier van teruggekomen. Ik ben in mijn kracht, licht en zelfliefde gestapt. Ik omarm mezelf van binnen en buiten volledig. Met al mijn lows and flaws. 

Ik leer jou heel graag jouw pussy gedrag om te toveren naar de luipaard die ook in jou zit!

Een paar leuke feitjes over mij:
 • Ik ben gek op het strand! Voeten in het zand, de strandlucht, de meeuwen, schelpen, de zee. Oh alles! Ik hou er van! 
 • Als ik iets zie wat me raakt en zo kloppend is als een bus, dan krijg ik tranen in mijn ogen. Dit heb ik vooral als mijn klant de juiste outfit aan heeft. Ja, ook geen grap. Ik zie gewoon haar potentie en essentie ☺
 • Mijn stopwoord is fantastisch. Ik gebruik dit te pas en te onpas. Lekker met een Rotterdams accentje. Lekker is trouwens ook een nieuw stopwoordje.

Doe Niet Pussy Als je Luipaard Bent

Hoe ziet het 10 weken programma eruit?

Het programma loopt van 13 december 2021 t/m 20 februari 2022

WORKSHOPS

Iedere week 1 workshop
1 – 2 uur

Je krijgt maar liefst 10 workshops van mij en experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, breathwork, voeding, bodypositivity, het uitspreken en je stem, je menstruatiecyclus, seksualiteit, balans, human design, seks en natuurlijk kleding en style.

1 op 1 ONLINE SESSIES

3 Individuele sessies
1 – 1,5 uur

Je ontvangt in totaal 3 online 1 op 1 sessies van mij op een afgesproken dag en tijdstip. Deze sessies helpen jou om je innerlijke en uiterlijke luipaard te ontwaken. En vanuit je kern en innerlijk vuur te handelen.

KLEURANALYSE

1 fysiekE SESSIE
2 tot 3 uur

Tussen 1 en 20 februari zal je een fysieke kleuranalyse van mij ontvangen. Met 40 kleuren gaan we aan de slag om te ontdekken welke kleuren bij jou zowel qua innerlijk als uiterlijk passen. Waardoor jij na het programma jezelf kan belichamen met deze kleuren en nog meer kracht kan toevoegen aan jouw innerlijk vuur, woord en daad.

GOODIEBAG

T.w.v. €99,-

Deze goodiebag is een aanvulling op alles wat je de afgelopen 10 weken hebt geleerd en hoe je nog meer in je eigen innerlijke en uiterlijke luipaardvibes kan stappen.

En wat als jij na 10 weken die luipaard bent geworden? Dan ervaar je:

 • Een enorme groei in je persoonlijke ontwikkeling. Waardoor je dichterbij je kern bent dan ooit
 • Je voelt je zelfverzekerd en liefdevol. Je voelt je lichter en krachtiger dan ooit
 • Waardoor je meer dan ooit kunt uitdragen wie jij van binnen bent
 • Je innerlijke vuur niet meer laat doven als je met andere mensen bent
 • Je weet beter met welke mensen je je wel wilt omringen en welke jouw groei versnellen
 • Weet wat je hier komt en wilt doen
 • Jezelf waardeert om wie je bent en jezelf ook echt ziet
 • Je licht laat schijnen en kleur durft te dragen
 • En jezelf in de style durft te laten zien die helemaal bij jouw kern past

  Reviews

  Wat zeggen klanten over mij?

  01

  Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken.

  -Fé van Megen
  spiritueel coach

  02

  “Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
  -Renee Westerbaan
  Spiritueel mentor

  03

  Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

  … Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

  Meer lezen..

  Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

  Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

  Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

  -Deisy Amelsbeek
  Business Coach

  04

  Eline Schuurmans
  Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

  Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

  Meer lezen..

  Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

  Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

  Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

  Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

  -Eline Schuurmans
  Fotografe voor ambitieuze ondernemers

  FAQ

  Heb je een vraag?

  Wat bied je precies aan?

  Het programma Doe Niet Pussy Als Je Luipaard Bent helpt jou in 10 weken om je pussy gedrag om te toveren tot luipaard vibes. De luipaard staat voor de belichameling van innerlijke en uiterlijke schoonheid. In dit programma krijg je elke week een workshop van een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, breathwork, human design, meditatie, lichaamswerk, je menstruatiecyclus, kleding en style.

  In totaal krijg je 4 keer een 1 op 1 sessie van mij waarin ik je help om je innerlijke en uiterlijke luipaard te ontwaken. Waardoor je kunt handelen vanuit je kern en je signature style ontwikkelt. Je ontvangt aan het eind van het programma een fysieke kleuranalyse om zo alle opgenomen kennis te vertalen in kleur die je nog meer doen laten transformeren van binnen naar buiten.

  Is het een online of offline programma?

  Het programma is voornamelijk online. Alle workshops zullen via Zoom plaatsvinden. Je krijgt achteraf een opname per mail opgestuurd, zodat je het nog kunt terugkijken. 

  De fysieke kleuranalyse zal in de weken van 1 t/m 13 februari in samenspraak met jou plaatsvinden. Dit gebeurt op een centrale locatie in Nederland. T.z.t. ontvang je hier meer informatie van per mail. 

  Is het in groepsverband of individueel? En hoe kan ik alle opgenomen informatie onthouden?

  De wekelijkse workshops zullen in groepsverband worden gegeven. De 1 op 1 sessies zullen we samen inplannen op het moment dat dit voor ons beide goed uitkomt. 

  De workshops kun je terugkijken via Zoom mocht je er live niet aanwezig bij kunnen zijn. Je ontvangt een mail met daarin de opname en een korte samenvatting van wat er besproken is..  Ik adviseer je wel om notities te maken van alles wat je ziet en hoort gedurende de workshops.

  De kleuranalyse is individueel. Je krijgt achteraf van mij een heel mooi kleurrapport n.a.v. de kleuranalyse waarop je alles terug kunt lezen en zien. Het is een mooie samenvatting van wie jij bent, welke kleuren jou het beste staan en wat je nog meer mag uitdragen naar de wereld. 

  Hoe gaat het betalingsproces in zijn werk?

  Je betaalt via de links die aan deze pagina zijn toegevoegd. Je ontvangt een bevestiging per mail. Je ontvangt op 6 december een mail met alle informatie en data van de workshops.

  Mag ik ook in termijnen betalen?

  Ja, je mag in uiterlijk 3 termijnen betalen. 3 maanden lang betaal je: €370,33. Mocht je dat willen, stuur mij dan even een mailtje naar info@styleformation.nl. Dan regelen we het samen verder.

  Aan de slag!

  Ben jij klaar voor ware transformatie?