He onderneemster!

Want to find your true authentic style?

Je hebt het beeld van jouw geweldige kledingstijl al helemaal voor ogen, maar je hebt het gevoel het niet waard te zijn deze stijl te kunnen dragen. Je hebt niet het zelfvertrouwen om die stijl te dragen die je zo graag zou willen.

Je vindt dat er nog van alles moet veranderen aan je lichaam en mindset, voordat jij jezelf deze stijl gunt. Je weet niet waar je het zoeken moet. In het doolhof van de onbeperkte mogelijkheden op het gebied van kleding weet jij niet wat bij jou past, om zo jouw ideale klanten aan te kunnen trekken.

Laat mij je helpen te transformeren naar een nieuwste versie van jezelf, waarin jij je ware essentiele stijl in hebt gevonden.

Personal Shopping Styleformation

Herken je dit?

Je draagt veel grijs en zwarte tinten, omdat je het nog te spannend vind om kleur te dragen. Het roept angst bij je op, omdat je dan wel echt zichtbaar en opvallend bent. Wat als het afstoot vraag jij je regelmatig af.

Je vind kleding en je uiterlijk belangrijk en houdt het graag up to date, alleen ja het is al jaren hetzelfde en er zit geen vernieuwing in je look. Je ouders vonden de tijd die je vroeger besteedde aan je uiterlijk veel te overdreven. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ riepen ze vaak. En die overtuiging hangt nog steeds in je achterhoofd rond. Hoe kun je nog normaal zijn als je al geen normale 9 tot 5 baan hebt en een business runt?

Je hebt nog veel onzekerheden over bepaalde lichaamsdelen, zoals je buik. Als je in de spiegel kijkt ben je niet echt tevreden over de vormen die je daar terug ziet komen. Het frustreert je dat je niet tevreden kan zijn en je probeert je buik te verbergen met de zwarte kleding die je draagt.

Je bent hoogsensitief en bent heel gevoelig voor sferen. Je vind het heel eng om jezelf te presenteren tijdens evenementen voor andere ondernemers, omdat je alle oordelen van anderen bijna hoort. Ja, je snapt dat een eerste indruk belangrijk is, maar je hebt geen idee hoe jij jezelf objectief kunt presenteren aan anderen als je gevoel je altijd een soort van in de weg zit.

In het 3 maanden programma ‘Find Your True Authentic Style’ help ik jou samen met een groep gelijkgestemden naar de beste versie van jezelf. We starten op 3 mei en eindigen op 2 augustus 2021. Wil je persoonlijk weten wat ik voor jou kan betekenen? Vraag hieronder dan een matchcall aan om te zien of ik de juiste persoon ben voor jou!

 

You never get a second chance to make a first impression

Ben jij er klaar voor om te laten zien wie jij echt bent?

Wil jij van een grijze muis naar een powervrouw die kleur draagt en zichtbaar durft te zijn?

Yes, prachtige vrouw!

Dan ben je bij mij aan het goede adres. In een matchcall bekijken wij samen of we matchen.

Sara Styleformation

Your transformation starts from inside, and it will reflect on the outside

Ik help jou met het ontwikkelen van jouw authentieke en unieke (kleding)stijl die je écht kunt dragen met power.

Want het begint met jezelf van binnen, voordat het zijn weg kan vinden naar de buitenkant.

Met kleding straal je namelijk uit wie je diep van binnen bent en hoe je wilt dat anderen jou zien. Maar dan moet je wel weten wie je diep van binnen bent en jezelf kennen. Kleur is hier een heel groot onderdeel van, omdat elke kleur een vertaling geeft van een unieke persoonlijkheid die in jou zit en door de kleur nog meer uitgesproken wordt in je uitstraling.

Maargoed als je niet weet wie jij in essentie bent, dan blijf je dus zwart dragen en dan blijf je zoekende naar jezelf en je eigen stijl. Zwart is een mysterieuze en dualistische kleur. Het is geen echte kleur, dat ten eerste. Het straalt ook niets uit. Het lijkt elegant, maar dat is donkerblauw en rood ook. Het feit dat jij veel zwart draagt betekent dat jij jezelf nog niet geheel hebt omarmt en ziet zoals je zou willen.

Hier gaan we in het traject aan werken.

Want pas als jij jezelf ziet, dan kun je aan je eigen kledingstijl werken. Dan erken jij je eigenwaarde, die zich vertaalt in een unieke en authentieke kledingstijl.

Sara Styleformation

Hoi mooie powervrouw!

Mijn naam is Sara Masotto

Mijn grootste wens is dat jouw binnen- en buitenwereld met elkaar matchen. In 1988 ben ik in het mooie Zwolle geboren en ben afkomstig van een Nederlandse moeder en Italiaanse vader.

Vandaar de naam Masotto. Ik woon momenteel met alleen mezelf in het prachtige Rotterdam en geniet van mijn leven als ondernemer en vrijheidsgenieter.

Als stylecoach help ik ambitieuze ondernemende vrouwen met hun eigen kledingstijl. Ik help ze om een style te ontwikkelen die volledig in alignment is met wie ze van binnen zijn en het uitstralen van hun ware essentie. Want je wilt toch niet dat iemand aannames over jou doet die helemaal niet kloppen? Je hebt zo hard je best gedaan om te transformeren naar een versie waarin je eindelijk blij bent met wie je bent en dan zal een ander alsnog even gaan vertellen hoe die jou ziet. Wat totaal niet kloppend is met je binnenkant. Nou, en dat kan jou buitenkant verhelpen als het kloppend is met je binnenwereld. Daarom mag jij eigen style beter leren kennen. Dit leer je allemaal in mijn Find Your True Authentic Style traject.

Een paar leuke feitjes over mij:
 • Ik ben gek op het strand! Voeten in het zand, de strandlucht, de meeuwen, schelpen, de zee. Oh alles! Ik hou er van! Daarom heb ik hier een fotoshoot laten doen voor de foto’s van mijn website.
 • Als ik iets zie wat me raakt en zo kloppend is als een bus, dan krijg ik tranen in mijn ogen. Dit heb ik vooral als mijn klant de juiste outfit aan heeft. Ja, ook geen grap. Ik zie gewoon haar potentie en essentie ☺
 • Mijn stopwoord is fantastisch. Ik gebruik dit te pas en te onpas. Lekker met een Rotterdams accentje. Lekker is trouwens ook een nieuw stopwoordje.

Samenvatting

Wat gaan we in dit 3 maanden programma doen?

We stellen doelen op waar jij de komende 3 maanden mee aan de slag gaat met als basis het ontdekken van je authentieke stijl. Het heeft niet alleen met kleding te maken, maar juist ook met het leren kennen van jezelf, je flaws en lows. Als je aan je gewicht wilt en kan werken, dan is het tijdens dit 3 maanden programma een prachtig doel om aan te werken. Ik help je dan met een stuk commitment en actiegerichte keuzes. Want alles begint bij je mindset en gedachten die jij over jezelf hebt. Vandaaruit kan je eigen bedrijf ook nog meer groeien.

aan de slag

Wat krijg je tijdens dit traject?

Met een groep gelijkgestemden en ondernemende vrouwen gaan we deze 3 maanden keihard groeien! Binnen het traject starten we met 1 kick-off van 1,5 uur en heb je gedurende het traject recht op 5 online calls via zoom van 45 minuten. Deze calls mag je naar eigen inzicht inplannen. Binnen die calls kun je al je vragen waar je op dit moment tegenaan loopt melden. Hoe meer jij jezelf leert kennen en ziet staan, hoe dichter je bij je authentieke stijl komt. Tijdens deze calls heb je de mogelijkheid om situaties en onzekerheden te bespreken. Ook bespreken we de voortgang van je gemaakte doelen, want met mij blijf je wel in de actiemodus. Lees hieronder alle details!

Find your true authentic style

Hoe ziet het 3 maanden programma eruit?

 • Online coaching

  Contactmomenten

  Binnen het traject starten we met 1 individuele kick-off van 1,5 uur en heb je gedurende het traject recht op 5 individuele online calls via zoom van 45 minuten.

  Je komt terecht in een besloten facebook groep met de groep deelnemers die ook aangesloten zijn bij dit traject. Je krijgt elke maand (drie keer in totaal) een online masterclass met de groep.

  Van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur mag je al je vragen via whatsapp of per mail stellen. Ook zelf gecombineerde outfits mag je met me delen voor mijn advies. Ik reageer binnen 24 uur op jou vragen.

 • 1

  Kleuranalyse

  2 uur

  In de eerste week krijg je een kleuranalyse bij mij op kantoor. Een kleuranalyse geeft heel mooi weer in welke kleuren jij zowel innerlijk als uiterlijk op dit moment in je kracht staat. Maar we transformeren altijd bewust en onbewust naar een nieuw level. Bepaalde kleuren kunnen je heel mooi helpen in balans te komen. Je krijgt een rapport waarin je alles terug kunt lezen. Je ontvangt de resultaten uit de kleuranalyse in de vorm van een rapport en deze bespreken we tijdens de kick-off. Vervolgende ga je de komende 2,5 maand aan de slag met je power en balanskleuren. De groei bespreken we ook tijdens de online calls.

 • Stylesessie

  1 dag

  Na minimaal 2 maanden aan jezelf te hebben gewerkt is het tijd voor een stylesessie! Ik kom een dag bij je thuis en help jou met je eigen kledingstijl en garderobe. We beginnen weer met een kleuranalyse om te zien wat je in die tijd geheeld hebt en welke kleuren jou het meest in je kracht brengen om je authentieke kledingstijl uit te dragen. Je krijgt opnieuw een kleuranalyse om te onderzoeken of je kleuren gelijk zijn gebleven of dat er een ander resultaat uit is gekomen.  We analyseren je figuur (maakt niet uit of er nog wat kilo’s afmoeten) en pakken, a.d.h.v. alle kennis die we hebben, je kast aan. Alles wat niet meer bij de beste en nieuwste versie van jou hoort, gaat de deur uit. We maken een shoppinglijstje van hetgeen dat je nog nodig hebt en maken nieuwe outfitcombinaties van de items die je overhoudt.

 • i

  Personal Shopping

  3 uur

  Je krijgt drie uur personal shopping in Rotterdam. We gaan samen 5 winkels af en ik help je bewust te maken van de items die het beste bij jou passen. Daarnaast slaan we de items van het shoppinglijstje in. Die zijn namelijk heel specifiek en ik heb een contractje met het Universum, dat de meeste items altijd vindbaar zijn tijdens het shoppen. Dus geen stress, ook voor jou zijn prachtige basics die mooi en tijdloos aansluiten bij je huidige kledingkast te vinden.

Wat zijn de resultaten?

  • Je voelt je zelfverzekerd over jezelf, je lijf, waardoor je meer eigenwaarde hebt ontwikkelt en weet wat je waard bent, zodat jij nog meer voor jezelf en je eigen bedrijf kunt staan en zichtbaar durft te zijn
  • Je begrijpt hoe je lichter kunt leven door het begrijpen van je eigen mindset en door jezelf beter te kennen, waardoor je makkelijker door angsten heen breekt en sneller uit comfortzones durft te stappen
  • Je hebt de nieuwste versie van jezelf omarmt en je begrijpt hoe je transformaties werken, waardoor je je lichter voelt en makkelijker op nieuwe en onbekende situaties met geloof en vertrouwen af stapt, waardoor ook je bedrijf groeit
  • Je hebt een geweldige geüpgrade kledingkast en stijl  die je innerlijk en uiterlijk weerspiegelen en die ervoor zorgt dat mensen binnen een split second een geweldige indruk van je krijgen. Je voelt je zelfverzekerd in de kleding die je draagt en het is een verlengstuk van de nieuwste versie van jezelf.

De investering bedraagt €1555,- excl. BTW en €1881,55 incl. BTW

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

FAQ

Heb je een vraag?

Wat bied je precies aan?

Ik bied een 3 maanden programma aan waarbij we gaan transformeren. In dit 3 maanden programma start je op hetzelfde moment (3 mei t/m 2 augustus) met een groep ondernemende vrouwen. Je krijgt individueel veel contactmomenten. In groepsverband krijg je in totaal drie masterclasses en kun je elkaar contacten via de besloten facebookgroep.

Tijdens dit programma ga ik je helpen met het verbeteren van je zelfbeeld en het ontwikkelen van zelfvertrouwen, waardoor je met beide benen op de grond wordt gezet, zodat je bedrijf kan groeien vanuit een goede fundering in jezelf.

Door mijn expertise als kleurexpert, kan ik je middels kleur tools aanreiken om te helen in stukken die je nu tegenhouden om te groeien.

Daarbij krijg je ook een stylesessie en 3 uur personal shopping, zodat je buitenkant matcht met de nieuwste versie van jezelf. Want ik wil dat jij je ware authentieke stijl vindt. Van binnen en buiten.

Wanneer start het 3 maanden programma 'Find Your True Authentic Style'

We starten vanaf 3 mei t/m 2 augustus 2021. Is het erg als je tussendoor op vakantie (als dat weer mag) gaat? Nee, we plannen de afspraken die fysiek nodig zijn erom heen. De overige contactmomenten zijn online. Dus als je alleen je telefoon mee wilt nemen op vakantie dan kan je zelfs dan gewoon coaching ontvangen.

Waarom is dit een groepsprogramma?

Ik geloof dat we met een groep gelijkgestemden nog sneller en sterker kunnen groeien dan individueel. In de besloten facebookgroep kun je elkaar op de hoogte houden en steunen. Ik geloof dat we hiermee sneller een mooiere en betere wereld ontwikkelen. 

Voor de rest krijg je genoeg individuele begeleiding om aan jouw persoonlijke doelen te werken.

Waarom kan ik alleen een matchcall aanvragen en niet gelijk betalen op jouw website?

Ik kan je alleen verder helpen als ik weet dat we matchen. Daarom wil ik je graag leren kennen alvorens jij instroomt in het programma. Ik wil weten of openstaat voor de hulp die ik je bied en of je er echt klaar voor bent om te gaan staan voor jouw authentieke stijl. Door het aanvragen van een matchcall, kunnen we van te voren even bellen om te zien of we dezelfde verwachtingen uitspreken. Vandaaruit beslissen we samen of je in het programma stroomt en maken we gelijk een eerste afspraak voor een kleuranalyse bij mij op kantoor.

Wat is de investering van het programma?

De investering bedraagt €1555,- excl. BTW en €1881,55 incl. BTW. 

Mag ik ook in termijnen betalen?

Voor het ‘Find Your True Authentic Style’ 3 maanden programma mag je in twee en maximaal 3 termijnen betalen.

Aan de slag!

Heb je nog vragen of wil je meer info?