Transformeer In 5 Simpele Stappen Van Grijze Muis
Naar Powervrouw Die straalt Van Zelfvertrouwen

In de styleguide laat ik je zien hoe jij vol zelfvertrouwen gekleed gaat, in een outfit waarin jij ideale klanten aantrekt.

 Laat hieronder je naam en email achter en ontvang direct de gratis StyleGuide.

Kleding is een instrument om meer klanten aan te trekken.

Wat leer ik uit de styleguide?:

  • Hoe je mode en trends los kunt laten, door naar je eigen smaak en innerlijk te gaan kijken.
  • Hoe je de meningen van anderen over je gekozen outfit los durft te laten en meer gaat staan voor jouw authenticiteit.
  • Hoe jij, door je lichaam te omarmen, veel meer samen kunt werken met je lichaam en technisch kunt kijken naar de kleding die je draagt.
  • Hoe jij door jezelf goed te kennen een stijl aan kunt meten die volledig bij jouw binnen- en buitenkant past. Waardoor jij jouw persoonlijkheid en visie in je kleding durft te laten zien.
  • Hoe jij als saaie grijze muis, transformeert in een powervrouw met bold look die kleur durft te dragen.

Wil jij dit ook? Download gratis de StyleGuide

 

  • Hoe je de meningen van anderen over je gekozen outfit los durft te laten en meer gaat staan voor jouw authenticiteit.

Wie is Sara?

Geboren in 1988 in het mooie Zwolle en verliefd op het leven, kleding en avontuur!

Ik help krachtige onderneemsters om meer impact te hebben en als krachtige leider in hun bedrijf te staan met de kleding die van binnen naar buiten kloppend is. 

Met mijn kennis op het gebied van transformaties en uitstraling kan ik je binnen no-time omtoveren tot een kleurrijke, stijlvolle en zelfverzekerde powervrouw die haar bedrijfsvisie nog beter kan uitdragen naar haar klanten en relaties.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om een outfit te dragen die helemaal aligned is met wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Vrouwen houden nou eenmaal van mooie kleding en als ze zien dat ik mooie kleding op mijn video’s, stories en webinars draag, dan trekt dat de aandacht naar mij toe. Ze worden nieuwsgierig en willen meer van mij weten. Omdat ik niet met de massa mee ga, maar mijn eigen stijl heb, zien ze in een split second met wie ze te maken hebben en dat zorgt voor veel vertrouwen en verbinding. Mijn unieke kledingstijl resoneert met die van mijn klanten. Ik leer jou heel graag hoe jij een signature & bold style ontwikkelt en als krachtige leider in je business staat.

Hopelijk tot snel en Ga ervoor Powervrouw!

Ps. wil je meer weten? Of een kijkje nemen in mijn dagelijks leven, ga dan naar mijn instagram.

Sara Styleformation