He prachtige vrouw!

Gebruik je eigen cyclus als stylegids!

Een nieuwe gestylde look in samenwerking met de maan- en eigen hormooncyclus? Het kan! Wist je dat de maan en je eigen hormooncyclus die daarmee weer gekoppeld is een enorme invloed hebben op je eigen style? Van oudsher zetten we onze eigen kleding in gedurende onze cyclus om ons vrij, ontspannen, vrouwelijk, krachtig en goed te voelen. Maar waarom zijn we die kennis in deze maatschappij en huidige tijd vergeten? Want; waarom beknellen we onszelf bijvoorbeeld met al die strakke kleding gedurende in een periode waarin ons lichaam dit totaal niet kan verdragen? Ik krik de oude kennis graag weer voor je op, zodat je style de hele maand voor je kan werken in plaats van tegen je.

Personal Shopping Styleformation

De nieuwe maan is een tijd waarin we nieuwe dromen, plannen en intenties kunnen intiëren. De energie is laag, waardoor het juist een tijd is om je terug te trekken en deze energie te gebruiken om te reflecteren. Wat is er de afgelopen maand gebeurd en waar wil je naar toe? Wat je wil bereiken? Hier hoeven we helemaal niet hard voor te werken, zoals we dat misschien kennen. Nee, door te leven met de energie van de maan kunnen we de grootste dromen verwezenlijken. Het is fantastisch hoe het werkt!

Ook je eigen hormooncyclus is gekoppeld met de maan. Vaak worden we ongesteld omstreeks de nieuwe of volle maan. Dat heeft te maken met dat ons lichaam voor 70% bestaat uit water en reageert op de stand van de maan op onbewust niveau. Als je de hormooncyclus kent, dan weet je dat daarin vier fases bestaan die elke fase een andere houding en style van je vragen. Vroeger waren de vrouwen echt geconnect met deze energie en luisterden ze hierin naar het lichaam in wat het nodig had aan kleding, maar tegenwoordig trekken we nog steeds de strakke jeans aan terwijl onze baarmoeder op ontploffen staat en veel te kwetsbaar is voor zo’n stevige stof. We mogen weer terug naar dit besef mooie vrouw en ons realiseren hoe belangrijk ons lichaam voor ons is en hoe het voor ons kan werken gedurende onze hormooncyclus en dus in combinatie met de maanstanden.

In New Cycle Style ga je alles leren over je eigen hormooncyclus in combinatie met de energie van de maan en het afstemmen van je eigen kledingstijl hierop. Waardoor je nog meer vanuit je originele natuur kunt leven, met meer liefde naar je lichaam kijkt en daarop je kleding kiest. En intenties leert te stellen, zodat je ze vanuit de balans in jezelf en vanuit een flow met de energie leert te bereiken.

Leer met de maan, je hormooncyclus en lichaam samenwerken voor een optimale style

Herken je dit?

 • Je bent hoogsensitief en spiritueel bezig met het leven met de maan en je weet dat de maancyclus voor je kan werken om al je dromen en doelen te verwezenlijken, maar hoe? Daar heb je geen idee van
 • Je hormooncyclus is iets dat je heel interessant vindt. Je weet dat je baarmoeder geconnect is met de maan, maar hoe je deze voor je kan werken en zelfs in combinatie met je style? Hoe dan?!
 • Je doet maar wat met je huidige kledingstijl, maar wat je waarom draagt? Nee, daar ben je je niet van bewust. Je zou graag willen leren hoe je beter voor je lichaam kunt zorgen en je style ook kunt toepassen op je hormooncyclus
 • Je hebt het idee dat je tijdens het shoppen altijd achter de feiten aanloopt, je hebt geen zin om te passen, je bent constant overprikkeld in de winkels en je eet nog net niet een pak koekjes leeg door alle intensiteit die zo’n dag met je meebrengt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Alles op een rijtje..

♥  Op 5 oktober om 19:00 tot 21:00 geef ik een online lezing over deze nieuwe maan en hoe je eigen hormooncyclus hier aan gekoppeld is.

♥  Tevens geef ik je uitleg hoe je je eigen kledingstijl kunt inzetten gedurende je hormooncyclus

♥  Wannneer kun je nou het beste shoppen tijdens je hormoon- en maancyclus, want dat is op sommige momenten een enorme uitdaging.

♥  We zetten intenties en doelen voor deze maand, zodat je ook gedurende de maand voelt en ziet wat ze voor je kan doen

♥  Je ontvangt op 4 oktober een welkomstmail en link naar de zoomcall waar we 5 oktober om 19:00 uur met alle vrouwen bij elkaar komen.

♥  De investering bedraagt €19,95 excl. BTW. Dit betreft een pilot. Daarom zijn er nog geen reviews van deze cursus.

Sara Styleformation

Hoi mooie powervrouw!

Mijn naam is Sara Masotto

Mijn grootste wens is dat jouw binnen- en buitenwereld met elkaar matchen. In 1988 ben ik in het mooie Zwolle geboren en ben afkomstig van een Nederlandse moeder en Italiaanse vader.

Ik help krachtige onderneemsters om meer impact te hebben en als krachtige leider in hun bedrijf te staan met de kleding die van binnen naar buiten kloppend is. 

Met mijn kennis op het gebied van transformaties en uitstraling kan ik je binnen no-time omtoveren tot een kleurrijke, stijlvolle en zelfverzekerde powervrouw die haar bedrijfsvisie nog beter kan uitdragen naar haar klanten en relaties.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om iedere dag kleur te dragen om je beter, productiever en gemotiveerder te voelen. Met de juiste kleur weet je wat en wie je op het juiste moment kunt aantrekken vanwege de krachtige psychologische betekenis die er achterligt. Zo weet ik dat ik met mijn outfits en kleurgebruik de juiste klanten naar mij toetrek die aangaan op mijn style. Omdat ik durf op te vallen en mijn eigen stijl heb, zien ze in een split second met wie ze te maken hebben en dat zorgt voor veel vertrouwen en verbinding. Ik leer jou heel graag hoe jij kunt transformeren met kleur en als krachtige leider in je business staat.

Een paar leuke feitjes over mij:
 • Ik ben gek op het strand! Voeten in het zand, de strandlucht, de meeuwen, schelpen, de zee. Oh alles! Ik hou er van! Daarom heb ik hier een fotoshoot laten doen voor de foto’s van mijn website.
 • Als ik iets zie wat me raakt en zo kloppend is als een bus, dan krijg ik tranen in mijn ogen. Dit heb ik vooral als mijn klant de juiste outfit aan heeft. Ja, ook geen grap. Ik zie gewoon haar potentie en essentie ☺
 • Mijn stopwoord is fantastisch. Ik gebruik dit te pas en te onpas. Lekker met een Rotterdams accentje. Lekker is trouwens ook een nieuw stopwoordje.

Wat zijn de resultaten?

 • Je voelt je verbonden met jezelf en je lichaam
 • Je hebt de kennis hoe jij jouw unieke hormooncyclus kunt laten samenwerken met de energie van de maan, je style en shoproutine.
 • Je begrijpt hoe en wanneer je welke kledingstukken gedurende de maan- en je hormooncyclus kunt dragen
 • Je hebt een kledingkast die voor je werkt, je weet welke items je wanneer en hoe het beste kunt dragen en bent eindelijk weer blij met je huidige kledingstijl
 • Je weet wanneer je gedurende de maan wel en niet moet shoppen en hoe je kunt voorkomen met miskopen thuis te komen
 • Je begrijpt je eigen hormooncyclus veel beter en heel concreet en je begrijpt eindelijk waarom jij je op sommige momenten beter voelt dan andere
 • Je weet hoe de maan gedurende haar fase voor je kan werken en hebt concrete handvaten hoe je haar energie in kan zetten voor je intenties en doelen, je kledingstijl en shoproutines

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Voortaan laat je je strakke jeans wel in de kast liggen als je ongesteld bent!