He onderneemster!

Ben jij toe aan die vernieuwde garderobe waardoor je straalt & je ideale klant aantrekt?

Herken je dit?

 • Je weet nooit wat je aan moet trekken. Elke dag sta je in je ondergoed naar de kleding in je kledingkast te staren met een ‘blegh’ gevoel.
 • De kleding die je nu in je garderobe hebt is een verzameling van de afgelopen tien jaar. Je merkt dat je nog veel kleding in huis hebt uit een onzekere fase uit je leven en je bent er helemaal klaar voor om de powervrouw die je geworden bent te vertalen naar je kledingkast en daardoor naar je bedrijf.
 • Je kijkt altijd vol bewondering én met een vleugje jaloezie naar andere vrouwen en onderneemsters die zich wél weten te kleden in kleur.
 • Zwart is een lange tijd een groot onderdeel van je garderobe geweest en hebt je daar lange tijd comfortabel in gevoeld. Maar sinds jij zo gegroeid bent als vrouw en als ondernemer merk je dat jij en zwart niet meer beste vriendinnen zijn. Maar welke kleuren dan wel bij je passen en jouw persoonlijkheid versterken? Daar zet je veel vraagtekens bij.
 • Je wilt een professionaliseringsslag maken en voortaan gekleed gaan als vrouw in plaats van het meisje die je vroeger was.

Ben jij klaar voor een geweldige persoonlijke kledingstijl?

Wil jij van een grijze muis naar een powervrouw die kleur draagt en zichtbaar durft te zijn?

Yes, prachtige vrouw!

Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Sara Styleformation
Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?
Ik help jou bij het ontwikkelen van een persoonlijke kledingstijl.

In deze eendaagse coaching leer je kleding als instrument in te zetten om uit te stralen wie je in essentie bent en ideale klanten aan te trekken in plaats van af te stoten. 

Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?

Past het beeld dat je van jezelf hebt en wat je aan je klanten laat zien, bij wat je over jezelf denkt? 

Kleding is niet alleen een lap stof. Met kleding straal je uit wie je bent en geef je een goed beeld van je zelfexpressie, zelfvertrouwen en hoe comfortabel je met jezelf bent.

De kleding die je draagt is een verlengstuk van jezelf en jouw bedrijfsvisie. Je straalt diepgang en persoonlijke kracht uit met een outfit vol kleur én die op één lijn is met wie jij daadwerkelijk bent. Je zal merken dat klanten anders op jou reageren, je beter aanvoelen, minder aannames over je doen en sneller klant bij jou willen worden.

Kleding is een instrument om meer klanten aan te trekken.

De verfijning van jouw kledingstijl en het gebruik van de juiste kleuren bepalen binnen een split second of jouw ideale klant met een nieuwsgierige blik naar je blijft kijken en meer over jou wil weten of afhaakt en je ontvolgt. De impact van wat een warme kleur groen of koele kleur groen voor je uitstraling kan doen is enorm.

Je bedrijf loopt lekker en je hebt grootse dromen, maar jij weet ook dat het verschil in knallende resultaten behalen of akelige stilte in de nuance ligt. Je doelen en plannen voor 2021 zijn opgesteld. Je omzetdoelen zijn waarschijnlijk nog veel hoger dan afgelopen jaar. Misschien vind je het spannend maar heb je er ontzettend veel zin in.  Je weet ook: je bent op het punt gekomen om hulp in te schakelen om deze doelen te bereiken, want je kunt niet alles alleen.

Als er één ding belangrijk is in je business dan is het je uitstraling en energie want dat is wat mensen kopen. En dan niet alleen wat jij uitstraalt in jouw tone of voice en je lichaamshouding, maar dus ook welke materialen en kleuren je draagt.

Je wilt een professionaliseringsslag maken in de uitstraling van je bedrijf. Je wilt bewustere keuzes maken in de kleuren en kleding die je draagt. Waardoor je niet alleen maar denkt ‘oh, dit is wel een ‘leuk’ kleurtje’, maar deze kleur ook bewust aantrekt, omdat je jouw gevoel en de intentie die jij hebt in een sales call of social media video kracht bij wil zetten.

En je weet inmiddels ook dat jouw moeder of je partner niet de beste raadgevers zijn. Verder dan ‘dit staat wel leuk’ of ‘nee, dit is helemaal niks’ komt het advies niet.

Je bent er klaar voor om de powervrouw die je geworden bent in de afgelopen jaren compleet te vertalen naar jouw garderobe. Een garderobe waarbij het iedere dag een feestje is om kleding uit te zoeken, omdat de kleuren en kleding zo lekker veel doen in je gezicht. Waarbij je helemaal opbloeit omdat jouw kleding letterlijk jouw ware essentie naar voren haalt. Hallo vogue bewegingen voor de spiegel. Are you ready for the best version of you?

Ik (Sara van Styleformation) kom graag bij jou thuis!

In deze eendaagsecoaching leer ik jou hoe je karakter en kledingstijl perfect samengevoegd kunnen worden, zodat je de liefde voor je kledingkast weer terug vindt en dit in energie teruggeeft aan de wereld en je klanten.

Middels een matchcall die je hieronder kunt aanvragen, bekijk we samen of we een match voor elkaar zijn en/of jij verder geholpen bent met een stylesessie.

Style Your Way Sessie

Hoe ziet een sessie eruit?

 • 1. Een kleuranalyse

  1 tot 1,5 uur

  Tijdens deze kleuranalyse gaan we aan de slag met kleurdoeken om de kleuren te bepalen die niet alleen heel mooi bij je uitstraling passen, maar ook het beste in jouw persoonlijkheid naar boven halen en bij je visie passen.

  Kleuren zijn namelijk niet alleen te zien met het oog. Ze zijn waarneembaar met het brein en elke kleur heeft zijn psychologische betekenis.

  Je ontvangt van mij twee kleurkaartjes, zodat je deze tijdens het shoppen kunt gebruiken voor het bepalen van de juiste kleur van een kledingstuk.

 • 1

  2. Een figuur analyse

  30 minuten

  We ontdekken welke vormen, materialen, items, kleuren en bedekkingen jouw lichaamsdelen accentueren.

  Als we weten welke vormen het beste bij jouw figuur passen, dan kun je voortaan technisch kijken naar kleding en jouw outfit.

  Op die manier verdwijnen de oordelen over jezelf en jouw uiterlijk en kun je veel gerichter en met meer oog voor kwaliteit en detail kleding uitzoeken die helemaal bij jouw persoonlijkheid past.

 • 3. Garderobe check

  3 tot 4 uur

  We trekken alles uit de kast en passen het aan. We beoordelen de kleding op de voorkennis die we hebben ten aanzien van je kleuren, vormen en karakter en beslissen of iets weg kan of juist opnieuw gecombineerd kan worden met andere items uit de kast.

  Uiteindelijk heb jij een kast die volledig passend zijn bij jouw persoonlijkheid, figuur, vorm, kleurenpalet en visie.

  Zijn er items die we kunnen aanvullen en combineren met kleding uit je eigen kast? We maken een shoplijst, zodat je exact weet wat je nog aan kunt schaffen om jouw outfits een update te geven en versterken.

 • i

  4. Powerkleur Rapport & Integratie sessie

  na de stylesessie

  Je ontvangt van mij achteraf een op maat gemaakt rapport.

  Hierin staat alle info over de kleuren, jouw unieke talenten en gave en hoe je kleur in kunt zetten voor meer balans op sommige facetten van je leven. In dit rapport vind je alles terug! Omdat het wel heel veel waardevolle informatie is, plan ik na het rapport nog een Zoom-call met je in om je vragen met betrekking tot het rapport te behandelen. 

Wil je met mij shoppen?

Dat kan geregeld worden! Dit gaat wel buiten deze stylesessie en eendaagsecoaching om, dus hier kan ik extra voor geboekt worden.

Wat is het resultaat?

 • Je kledingstijl is in lijn met wie je bent en wat je wilt uitstralen naar je omgeving en je klanten. Jij laat je sterke kanten zien en dit valt een ander binnen een split second op
 • Je weet wat kleur voor je kan doen en hoe je kleur strategisch inzet.
 • Je hebt als ondernemer een garderobe die je ideale klant aantrekt in plaats van afstoot.
 • Jij weet hoe jij je figuur omarmt en technisch bekijkt in plaats van oordelend
 • Jouw impact verhoogt en je bent beter zichtbaar met kleding en kleur
 • Je kledingkast en hoofd zijn overzichtelijk, opgeruimd en je hebt de liefde voor je kleding weer teruggevonden!

Voorbereiding

Wat heb ik nodig ter voorbereiding op deze dag?

Je hebt niet veel nodig ter voorbereiding op de eendaagse coaching. Van de voren vul jij alleen een vragenlijst in.

Ik neem alles mee wat we nodig hebben voor deze dag. Het enige wat ik van je vraag is een passpiegel, een optilbare spiegel van minimaal 60 bij 60cm en daglicht in je huis. Heb je dit niet? Ook geen probleem! Maar laat het even weten, want dan kan ik het meenemen.

aan de slag

Wat in je investering?

De eendaagse coaching is gebaseerd op de waarde die deze dag geeft. Deze investering is namelijk enorm goed voor op de lange termijn. Dit is geen info waar je maximaal 10% van onthoud. Nee, omdat we zo praktisch aan de slag zijn geweest samen en ik jou pas achterlaat als je het echt goed snapt, heb je maanden en zelfs jaren profijt van deze dag.

Daarnaast doe je geen miskopen meer, waardoor je ook nog eens ontzettend veel geld bespaart. Je mag tot een maand je dagelijkse outfits naar mij whatsappen. Ik reageer hier op van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 15.00 uur

De investering voor deze eendaagse coaching bedraagt €699 excl. BTW. Alle kosten zoals reiskosten en lunch zijn hierbij inbegrepen.

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Aan de slag!

Heb je nog vragen of wil je meer info?