Heee stralende onderneemster!

Ontdek jouw personal style

Altijd al een unieke signature style willen hebben? Loot dan nu mee voor een Personal Style Scan. Dit is een online call via Zoom waarin ik je in 45 minuten tijd 2 gouden tips geef die je gaan helpen jouw signature style & bold look te durven dragen, waardoor jij je ideale klant binnen een split second laat zien wie jij bent. Op 12 juli selecteer ik 2 onderneemsters. Vul de vragenlijst in en je ontvangt per mail op 12 juli bericht of ik jou heb geselecteerd of niet.

Dit is wat voor jou

  • Je bent super druk met je bedrijf en daarom heb je geen zin en geen tijd om te bedenken wat je aan moet trekken. Je doet maar wat en je hebt volgens jezelf geen gevoel voor stijl en mode.
  • De kleding die je nu in je garderobe hebt is een verzameling van de afgelopen tien jaar. Je merkt dat je nog veel kleding in huis hebt uit een onzekere fase uit je leven en je bent er helemaal klaar voor om de powervrouw die je geworden bent te vertalen naar je kledingkast en daardoor naar je bedrijf.
  • Je trekt altijd maar hetzelfde aan: een jeans en trui of een vest. Daar ben je nu wel klaar mee. Je wilt je leuk en kleurrijk kleden in een stijl die bij jouw persoonlijkheid past.
  • Je wilt een professionaliseringsslag maken en voortaan gekleed gaan als vrouw in plaats van het meisje die je vroeger was, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Ben jij klaar voor een geweldige persoonlijke kledingstijl?

Wil jij van een grijze muis naar een powervrouw die kleur draagt en zichtbaar durft te zijn?

Yes, prachtige vrouw!

Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Sara Styleformation
Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?
Ik help jou bij het ontwikkelen van een signature style.

Tijdens deze Personal Style Scan beantwoord ik al je vragen en leer je kleding als instrument in te zetten om uit te stralen wie je in essentie bent en als krachtige leider in je business te staan.

Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?

Past het beeld dat je van jezelf hebt en wat je aan je klanten laat zien, bij wat je over jezelf denkt?

Met kleding straal je uit wie je bent en geef je een goed beeld van je zelfexpressie, zelfvertrouwen en hoe comfortabel je met jezelf bent. Balans tussen vrouwelijkheid, comfort en zelfvertrouwen kan zeker uit te stralen zijn in de stijl die je draagt. ‘s Morgens je outfit uitzoeken, zou een feestje mogen zijn!

De kleding die je draagt is een verlengstuk van jezelf en jouw bedrijfsvisie. Je straalt vrouwelijke kracht en leiderschap uit met een outfit vol kleur én die op één lijn is met wie jij daadwerkelijk bent. Je gaat meer overvloed en bliss ervaren in de kleding die je draagt. Je zult merken dat klanten anders op jou reageren en je beter aanvoelen. En jij je gedurende de dag productiever, gemotiveerder en vrouwelijker voelt than ever before!

Kleding is een instrument meer bliss en overvloed te ervaren

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Are you ready?

Vul de vragenlijst dan nu in!