Personal shopping (min. 1 – max. 5 uur)

Wil je met mij shoppen? Dat kan geregeld worden!

Dit gaat wel buiten deze stylesessie en eendaagsecoaching om, dus hier kan ik extra voor geboekt worden.

Personal Shopping Styleformation
Het budget bepaal jij. We gaan deze dag maximaal 4 a 5 winkels af.

Lunchtijd en lunchkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

time to shop

Hoe werkt personal shopping?

Naar aanleiding van de stylesessie heb je zelf natuurlijk al een heel goed beeld van de kleuren, vormen, materialen en items die jou goed staan. Maar dan is de volgende stap, deze kennis en inzichten vertalen naar de praktijk. Iets weten is één, maar daadwerkelijk de kennis toepassen in een kledingwinkel met honderden items kan nogal eens overwhelming zijn. Daarom vinden de meeste klanten die een style sessie bij mij hebben geboekt het na afloop ook fijn om samen met mij te shoppen. Zo help ik je heel bewust en doelgericht te shoppen wat bij je past, zodat je naderhand nooit meer miskopen doet of uren in een pashokje staat. Heb jij meer tijd om klanten aan te trekken 🙂

We kunnen shoppen in Rotterdam, Antwerpen of naar eigen keuze.

In Rotterdam en Antwerpen ken ik de winkels op mijn duimpje, vandaar dat dit voor mij heel fijn werkt. Maar het kan ook goed zijn dat jij in je eigen stad graag wilt winkelen. Ook dit is geen probleem!
Van te voren bereid ik de dag goed voor waardoor we georganiseerd te werk gaan.

Kleding is een instrument om meer klanten aan te trekken.

WIL JIJ UITSTRALEN WIE JIJ DAADWERKELIJK BENT?

Dan is de Style Your Way eendaagse coaching perfect voor jou! Tijdens deze dag, waar ik bij jou thuis kom, leer je kleding en kleur als instrument in te zetten om ideale klanten aan te trekken en wordt jouw stijl een verlengstuk van wie jij in essentie bent.

Wat is het resultaat?

  • Weet je de technische kennis over welke kleding, kleuren en materialen bij je passen ook daadwerkelijk toe te passen tijdens het reallife shoppen.
  • Hoef jij ook niet meer standaard de helft van de items die jij online besteld hebt te retourneren. Vanaf een kledinghanger of afbeelding online weet jij al binnen een split second of het kledingitem een match made in heaven of een match made in Hell is. Zeg maar dag tegen uren rondstruinen in de stad of op het internet. Hallo efficiëntie en meer tijd voor terrasjes (nou ja, wanneer de lock-down voorbij is dan).
Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?

aan de slag

Wat in je investering van personal shoppen?

De investering bedraagt €90,- excl. BTW per uur. De duur van het shoppen bepalen we vooraf. De gemiddelde shopping Experience duurt 3 uur. 

Reiskosten: 20 kilometer vanaf Rotterdam betaal je €0,25 per kilometer voor de reiskosten die ik maak.

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Aan de slag!

Heb je nog vragen of wil je meer info?