He prachtige onderneemster!

Ben jij toe aan een vernieuwd uiterlijk, waardoor jij straalt & je ideale klant aantrekt?

In een online consult van 1,5 uur krijg jij alle tips en adviezen over de juiste kleding en kleuren die nodig zijn om te gaan stralen vanuit jouw essentie, zodat jij als een magneet klanten aantrekt.

Herken je dit?

 • Je bent super druk met je bedrijf en daarom heb je geen zin en geen tijd om te bedenken wat je aan moet trekken. Je doet maar wat en je hebt volgens jezelf geen gevoel voor stijl en mode.
 • De kleding die je nu in je garderobe hebt is een verzameling van de afgelopen tien jaar. Je merkt dat je nog veel kleding in huis hebt uit een onzekere fase uit je leven en je bent er helemaal klaar voor om de powervrouw die je geworden bent te vertalen naar je kledingkast en daardoor naar je bedrijf.
 • Je trekt altijd maar hetzelfde aan: een jeans en trui of een vest. Daar ben je nu wel klaar mee. Je wilt je leuk en kleurrijk kleden in een stijl die bij jouw persoonlijkheid past. 
 • Je wilt een professionaliseringsslag maken en voortaan gekleed gaan als vrouw in plaats van het meisje die je vroeger was.

Ben jij klaar voor een geweldige persoonlijke kledingstijl?

Wil jij van een grijze muis naar een powervrouw die kleur draagt en zichtbaar durft te zijn?

Yes, prachtige vrouw!

Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Sara Styleformation
Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?
Ik help jou bij het ontwikkelen van een persoonlijke kledingstijl.

In dit online styleconsult leer je kleding als instrument in te zetten om uit te stralen wie je in essentie bent en ideale klanten aan te trekken in plaats van af te stoten. 

Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?

Past het beeld dat je van jezelf hebt en wat je aan je klanten laat zien, bij wat je over jezelf denkt? 

Met kleding straal je uit wie je bent en geef je een goed beeld van je zelfexpressie, zelfvertrouwen en hoe comfortabel je met jezelf bent. Jezelf kleden mag je zien als het draperen van slingers om jouw figuur. ‘s Morgens je outfit uitzoeken, zou namelijk een feestje mogen zijn!

De kleding die je draagt is een verlengstuk van jezelf en jouw bedrijfsvisie. Je straalt diepgang en persoonlijke kracht uit met een outfit vol kleur én die op één lijn is met wie jij daadwerkelijk bent. Je zult merken dat klanten anders op jou reageren, je beter aanvoelen, minder aannames over je doen en sneller klant bij jou willen worden.

Kleding is een instrument om meer klanten aan te trekken.

Ik (Sara van Styleformation) help jou graag online

In dit online styleconsult leer ik jou hoe je karakter en kledingstijl perfect samengevoegd kunnen worden, zodat je de liefde voor je kledingkast weer terug vindt en dit in energie teruggeeft aan de wereld en je klanten.

Het online styleconsult

Hoe ziet een sessie eruit?

 • 1. Een kleuranalyse

  30 minuten

  Tijdens deze kleuranalyse bepalen we de kleuren die prachtig staan bij jouw uitstraling, haar-, huid- en oogkleur. Deze kleuren staan niet alleen heel mooi bij je uitstraling, maar halen ook het beste in jouw persoonlijkheid naar boven en zijn passend bij jouw bedrijfsvisie.

  Je ontvangt van mij achteraf met de post een kleurkaartje, zodat je deze tijdens het shoppen kunt gebruiken voor het bepalen van de juiste kleur van een kledingstuk.

 • 1

  2. Een figuur analyse

  30 minuten

  We ontdekken welke vormen, materialen, items, kleuren en bedekkingen jouw lichaamsdelen accentueren.

  Als we weten welke vormen het beste bij jouw figuur passen, dan kun je voortaan technisch kijken naar kleding en jouw outfit.

  Op die manier verdwijnen de oordelen over jezelf en jouw uiterlijk en kun je veel gerichter en met meer oog voor kwaliteit en detail kleding uitzoeken die helemaal bij jouw persoonlijkheid past.

 • 3. Een garderobe check

  30 minuten

  We bespreken de items waar jij vragen over hebt en maken nieuwe outfitcombinaties. We beoordelen de kleding op de voorkennis die we hebben ten aanzien van je kleuren, vormen en karakter en beslissen of iets weg kan of juist opnieuw gecombineerd kan worden met andere items uit de kast.

  Uiteindelijk heb jij nieuwe outfitcombinaties die volledig passend zijn bij jouw persoonlijkheid, figuur, vorm, kleurenpalet en visie.

  Zijn er items die we kunnen aanvullen en combineren met kleding uit je eigen kast? We maken een shoplijst, zodat je exact weet wat je nog aan kunt schaffen om jouw outfits een update te geven en versterken.

 • i

  4. Style guide

  na de stylesessie

  Je ontvangt van mij achteraf een op maat gemaakte styleguide.

  In deze styleguide is alle informatie, die we tijdens deze sessie hebben besproken, verwerkt. In deze styleguide ontvang je ook de link van onze zoomcall, zodat je het gesprek nog eens kunt terugkijken. 

Wil je met mij shoppen?

Dat kan geregeld worden! Dit gaat wel buiten deze stylesessie en eendaagsecoaching om, dus hier kan ik extra voor geboekt worden.

Wat is het resultaat?

 • Je kledingstijl is in lijn met wie je bent en wat je wilt uitstralen naar je omgeving en je klanten. Je laat je sterke kanten zien.
 • Je ziet in wat kleur voor je uitstraling kan doen.
 • Je hebt als ondernemer nieuwe outfitcombinaties die je ideale klant aantrekt in plaats van afstoot.
 • Je kunt je figuur omarmen en technisch bekijken
 • Je weet hoe jij je impact verhoogt en beter zichtbaar wordt met kleding en kleur

Voorbereiding

Wat heb ik nodig ter voorbereiding op deze dag?

Je hebt niet veel nodig ter voorbereiding op het online styleconsult. Je rekent af, ontvangt een mail met een vragenlijst en vult deze in. In dit formulier kun je ook alvast je afspraak met mij inplannen. 

Je ontvangt uiterlijk 24 uur voor de sessie een zoomcall-link per mail.

aan de slag

Wat in je investering?

Het online styleconsult is gebaseerd op de waarde die dit consult geeft. Deze investering is namelijk enorm goed voor op de lange termijn. Dit is geen info waar je maximaal 10% van onthoudt. Nee, door de styleguide en kleurkaart die je achteraf van mij ontvangt, heb je maanden en zelfs jaren profijt van deze dag.

Voor deze investering betaal je voorlopig €99,- excl. BTW in plaats van €179,- excl. BTW. Let op! Dit is een tijdelijke aanbieding en loopt t/m 31 maart 2021.

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Aan de slag!

Heb je nog vragen of wil je meer info?