He snelle onderneemster!

Claim je eigenwaarde en trek het aan!

In deze one day treatment een wonderbaarlijke transformatie, waardoor je je eigenwaarde en kledingkast voor altijd anders gaat behandelen. Je kleding spiegelt je eigenwaarde en de kwaliteit die jij in jezelf belichaamt. Wordt de dikste vrienden met je kledingkast, waardoor jij meer op je gevoel en intuïtie gaat vertrouwen en dit uitstraalt naar de buitenwereld waardoor je als een magneet mensen, situaties en materie aantrekt.

Herken je het volgende?

 • Je hebt super veel kleding in je kast, maar je hebt niet het gevoel en idee dat één van die items nu nog resoneert met de persoon die jij op dit moment bent. Je hebt veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en staat ’s morgens niet te springen om een leuke outfit aan te trekken als je voor je kast staat. Je weet niet zo goed wat je wel en niet kan hebben.
 • Dit heeft ook te maken met je vrouwelijke vormen. Je hebt geen idee wat je goed staat en welke kleding het beste uit jouw figuur naar boven haalt. Je wilt graag weten welke stoffen, materialen en pasvormen jouw figuur optimaliseren, zodat je balans creëert in jouw figuur en je zelfverzekerder voelt omdat je weet wat je staat.
 • Je draagt veel donkere en zwarte kleuren, omdat je denkt dat deze kleuren je krachtiger en onafhankelijker laten overkomen. Je hebt het idee dat deze kleuren je afkleden en je goed staan. Maar je voelt ook dat het tijd is voor meer kleur. Je hebt geen moeite met zichtbaarheid, je professionaliteit laten zien en je krachtig opstellen, maar je wilt nu graag weten hoe je dit met kleur kunt versterken. Je wilt niet jonger lijken, maar juist vrouwelijker en krachtiger.
 • Je wilt als krachtige leider in je bedrijf staan en wilt weten hoe jij een signature style ontwikkelt die hiervoor zorgt. Je vindt je uiterlijke verzorging heel belangrijk, maar bent ook opgevoed met het idee: “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”. Daar ben je nu wel klaar mee! Afgelopen met de conditioneringen op naar een echte éigen style. Het is klaar met basic, spijker en gewone looks. Wordt die magneet voor de buitenwereld door de style die je draagt die passend is bij je ziel. 

Kortom; jij verdient het om die powervrouw te ownen aan de buitenkant, die van binnen al voelbaar is. Jij mag uitdragen wie jij van binnen bent en die kracht, kwetsbaarheid, eigenwaarde en kwaliteit in je kleding ownen.

Wil je in een split second laten zien wie je bent?

Eindelijk die signature & bold look creëren?

Yes, prachtige vrouw!

Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Sara Styleformation
Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?
Ik help jou bij het ontwikkelen van jouw signature style

In dit ‘Style Your Way’-traject leer je kleding als instrument in te zetten om uit te stralen wie je in essentie bent.

Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?

Past het beeld dat je van jezelf hebt en wat je aan je klanten laat zien, bij wat je over jezelf denkt? 

Kleding is niet alleen een lap stof. Met kleding straal je uit wie je bent en geef je een goed beeld van je zelfexpressie, zelfvertrouwen en hoe comfortabel je met jezelf bent.

De kleding die je draagt is een verlengstuk van jezelf en jouw bedrijfsvisie. Je straalt diepgang en persoonlijke kracht uit met een outfit vol kleur én die op één lijn is met wie jij daadwerkelijk bent. Je zal merken dat klanten anders op jou reageren, je beter aanvoelen, minder aannames over je doen en sneller klant bij jou willen worden.

Met kleding laat jij je grootsheid zien aan de wereld!

Met kleding maak je enorm veel impact op jezelf en anderen als ondernemer zijnde. Je laat namelijk in een split second zien wie je bent. Jouw kleding is jouw identiteit, persoonlijkheid en essentie. Het gaat om eigenwaarde, zelfvertrouwen en je plek claimen. Je wilt direct aan je klanten en omgeving laten zien wie je bent en toegankelijkheid bieden omdat het bij jou ‘veilig’ is met de professionaliteit die daarbij hoort.

Jouw signature style is daarom ook zo persoonlijk, want niemand is zoals jij. Kleding zou jou elke dag een fijn gevoel mogen geven. Het draagt namelijk je eigen grootsheid uit in je uitstraling. Met de juiste kleding aan voel je je vrij, expressief, vrouwelijk en krachtig. Deze balans mag naar voren komen. En ja lieverd, mooie kleding kan ook lekker zitten. Mooie en prachtige kleding kan ook comfortabel zijn, zodat jij je hier heel fijn in kunt bewegen. Alles is mogelijk met kleding!

Daarom help ik je enorm graag met het ontwikkelen van jouw signature style waarin jij je eigen unieke stijl ontdekt en durft uit te dragen. Je eigen smaak volledig hebt ontdekt en een plan hebt die op de lange termijn doorwerkt in je kast en stijl. You are going to love yourself even more then you do at the moment! Verhul wie je bent en je trekt datgene (letterlijk en figuurlijk) aan dat je nog meer bliss en overvloed geeft.

Ik (Sara van Styleformation) kom graag bij jou thuis!

Tijdens het ‘Style Your Way’-traject leer ik jou hoe je karakter en kledingstijl perfect samengevoegd kunnen worden, zodat je de liefde voor je kledingkast weer terug vindt en dit in energie teruggeeft aan de wereld en je klanten.

Middels een matchcall die je hieronder kunt aanvragen, bekijk we samen of we een match voor elkaar zijn en/of jij verder geholpen bent met het ‘Style Your Way’-traject

Style Your Way 

Hoe ziet het traject eruit?

 • Dag 1: De Intake & Analyses

  3 tot 4 uur

  Tijdens deze intake beginnen we met het bespreken van je ingevulde vragenlijst en samengestelde styleboard. Hierdoor weten we beide waar we ons tijdens de stylesessie op gaan richten. Vervolgens krijg je een kleuranalyse. We gaan we aan de slag met kleurdoeken om de kleuren te bepalen die niet alleen heel mooi bij je uitstraling passen, maar ook het beste in jouw persoonlijkheid naar boven halen en bij je visie passen.

  Kleuren zijn namelijk niet alleen te zien met het oog. Ze zijn waarneembaar met het brein en elke kleur heeft zijn psychologische betekenis.

  Je ontvangt van mij twee kleurkaartjes, zodat je deze tijdens het shoppen kunt gebruiken voor het bepalen van de juiste kleur van een kledingstuk. Het rapport zal tussen de sessies door middels een online call besproken worden.

  Als laatste onderdeel krijg je een figuuranalyse. We ontdekken welke vormen, materialen, items, kleuren en bedekkingen jouw lichaamsdelen accentueren.

  Als we weten welke vormen het beste bij jouw figuur passen, dan kun je voortaan technisch kijken naar kleding en jouw outfit.

  Op die manier verdwijnen de oordelen over jezelf en jouw uiterlijk en kun je veel gerichter en met meer oog voor kwaliteit en detail kleding uitzoeken die helemaal bij jouw persoonlijkheid past.

 • i

  Online Call & Integratiesessie

  1 uur

  Na dag 1 ontvang je zo snel mogelijk het rapport van de kleuranalyse. Deze bespreken we in een online call, zodat jij je garderobe alvast kunt aanvullen met kleur en er mee kunt gaan werken met als doel meer balans in jouw leven.

  Hierin staat alle info over de kleuren, jouw unieke talenten, – gave en hoe je kleur in kunt zetten voor meer balans op sommige facetten van je leven. Maar omdat het heel veel waardevolle informatie is, plan ik middels Zoom een call in om alles in het rapport nog even met je door te lopen en de belangrijkste onderdelen te belichten.

 • 1

  Dag 2: Opruimen & Loslaten

  3 tot 4 uur

  Deze dag staat in het teken van het opruimen van jouw kledingkast. We pakken alles eruit en trekken alles aan om te zien wat bij je huidige en toekomstige versie past. 

  Door alle kennis vanuit de intake en analyses bepalen we wat weg kan en wat mag blijven. 

  Alles wat niet meer past bij de versie van nu en in de toekomst doen we weg. Jij bepaalt of je deze items verkoopt of naar een kledingbak brengt. Deze items komen niet meer terug in je kast. 

  Hierin zal ik ook aandacht besteden aan het loslaatproces. Het afscheid en rouw van de persoon die je was met de stijl die je droeg mag ruimte krijgen om los te kunnen laten. Dit proces mag namelijk niet overschat worden, gezien je eigen transformatiereis. Ik begeleid je hierin vanuit liefde.

  Tijdens deze sessie begin ik alvast met het maken van een shoplijst van basis items die niet mogen ontbreken in je kledingkast. Zo word je kast binnen no-time weer aangevuld met items die op de lange termijn ook nog bij jou en je toekomstvisie zullen passen.

 • Dag 3: Combineren kan je leren

  4 tot 5 uur

  Nu we je kledingkast hebben opgeruimd is het tijd om met een schone lei te beginnen. We gaan met je huidige kast nieuwe combinaties maken.

  Wellicht heb je tussen de sessies door al prachtige nieuwe items gescoord die je basisgarderobe aanvullen.

  Na deze dag heb jij een garderobe die volledig passend is bij jouw persoonlijkheid, figuur, vorm, kleurenpalet en visie.

  Zijn er nog items die we kunnen aanvullen en combineren met kleding uit je eigen kast? Dan vullen we de shoplijst aan, zodat je exact weet wat je nog aan kunt schaffen om jouw outfits een update te geven en versterken.

  Je mag na onze sessie tot één maand erna outfitfoto’s naar mij whatsappen die dienen als bevestiging op jouw gekozen looks. Met mijn advies krijg je namelijk nog meer vertrouwen in je eigen style skills.

Wil je met mij shoppen?

Dat kan geregeld worden! Dit gaat wel buiten het Style Your Way-traject om, dus hier kan ik extra voor geboekt worden.

Wat is het resultaat?

 • Je weet wat jouw unieke signature style is en je unieke smaak, daardoor shop je geen miskopen meer en kan je je oude kleding, die niet meer resoneert, veel makkelijker loslaten zonder schuldgevoel of spijt.
 • Door het gebruik van de juiste stoffen, materialen, pasvormen, kleuren en merken voel jij je zowel innerlijk als uiterlijk een eenheid. Je bent coherent aan elkaar. Je voelt je in balans en dit vergroot je vrouwelijke kracht nog meer.
 • Je hebt een fantastische signature style die je productiviteit, motivatie, vreugde en innerlijke vrijheid geeft. Het zorgt er echt voor dat jij als krachtige leider in je bedrijf durft te staan en veel meer durft te genieten van jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid.
 • Je leiderschap, zichtbaarheid, aanwezigheid en bewondering voor jezelf zijn zichtbaar gegroeid, omdat jij jouw eigenwaarde ziet in jouw signature style en deze volledig claimt. Hierdoor durf je nog meer op te vallen en je unieke boodschap nog meer uit te dragen naar de wereld. Impact is je tweede natuur geworden.
 • Je hebt een kledingkast die je overzicht, plezier en speelsheid brengt. Jezelf aankleden is elke ochtend een feestje en je geniet van alle kleur die hierin aanwezig is. Je geniet zoveel van je kledingkast en voelt niet meer de behoefte om ontzettend veel te shoppen. Je bent tevreden met wat je hebt. Je begrijpt hoe duurzaamheid voor jou persoonlijk werkt en je bent je veel bewuster van jezelf.
 • Je begrijpt hoe duurzaamheid voor jou werkt en hoe je long term satisfaction items voor jezelf kunt opbouwen in je huidige en toekomstige kledingkast. Je voelt de voldoening hiervoor.
 • Je vertrouwt nog meer op je intuïtie en je hart in het dragen van je dagelijkse signature & bold look. Je begrijpt hoe je intuïtie jouw dagelijks helpt in de outfit die je uitkiest en je leert jezelf nog beter kennen door de kleuren en items die je op een dag draagt. Dit geeft je nog meer inzage als de leider die jij bent.
 • Je voelt je zelfverzekerd, waardevol en volwassen. Je durft je eigen ruimte en tijd nog meer te nemen voor je uiterlijk. Doei overtuiging! “Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”. Jij bedenkt namelijk dagelijks het nieuwe normaal in de style die je draagt.

Voorbereiding

Wat heb ik nodig ter voorbereiding op ‘Style Your Way’?

Je hebt niet veel nodig ter voorbereiding op de sessies. Van de voren vul jij een vragenlijst in en je maakt een styleboard om je gewenste style te bepalen.

Ik neem alles mee wat we nodig hebben voor deze dag. Het enige wat ik van je vraag is een passpiegel, een optilbare spiegel van minimaal 60 bij 60cm en daglicht in je huis. Heb je dit niet? Ook geen probleem! Maar laat het even weten, want dan kan ik het meenemen.

aan de slag

Wat in je investering?

Het styletraject is gebaseerd op de waarde die ik bied. Deze investering is namelijk enorm goed voor op de lange termijn. Dit is geen info waar je maximaal 10% van onthoud. Nee, omdat we zo praktisch aan de slag gaan samen en ik jou pas achterlaat als je het echt goed snapt, heb je maanden en zelfs jaren profijt van deze dag.

Daarnaast doe je geen miskopen meer, waardoor je ook nog eens ontzettend veel geld bespaart. Je mag tot een maand je dagelijkse outfits naar mij whatsappen, zodat je het echt zelf leert te doen. Ik reageer hier op van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 15.00 uur.

De investering voor het Style Your Way traject bedraagt €1555,- excl. BTW. Alle dagen dat ik bij jou thuis kom zijn kosten, zoals reiskosten en eventuele lunch inbegrepen.

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Aan de slag!

Heb je nog vragen of wil je meer info?