Het Stylingconsult

Jij hebt een fotoshoot gepland en wilt vooraf style-advies?

Dan ben je bij mij aan het goede adres! Tijdens dit online consult stellen we 2 tot 5 outfits samen die volledig in lijn liggen met jouw uitstraling, bedrijfsvisie en persoonlijkheid, zodat jij kunt stralen tijdens deze belangrijke dag voor je bedrijf!

Personal Shopping Styleformation
Je krijgt een online stylesessie via Zoom van 2 uur.

Wanneer je hebt betaald, dan krijg je een vragenlijst toegestuurd die je in mag vullen. Je kunt hierin ook een datum plannen voor onze sessie. 

time to shine!

Hoe werkt het stylingconsult?

Naar  aanleiding van de vragenlijst vooraf, help ik jou met het advies van de kleuren, vormen en items die jou goed staan.

Je zit bij je kledingkast tijdens het consult, zodat ik jou zoveel mogelijk advies kan geven over de items die je nu al in je kast hebt liggen en volledig bij je passen.

Maar misschien heb jij helemaal geen items waar je blij van wordt in je huidige kledingkast. Dan geef ik je advies over welke items dan wel bij jou passen en waar je ze kunt kopen. Zo heb je een heel gericht beeld wat je mag kopen en waarom dit item jou laat stralen voor de camera.

Kleding is een instrument om meer klanten aan te trekken.

WIL JIJ NAAR JOUW KLANTEN UITSTRALEN WIE JIJ DAADWERKELIJK BENT?

Dan is het Stylingconsult perfect voor jou! Tijdens deze sessie leer je met kleur, materialen en items, kleding als instrument in te zetten om ideale klanten aan te trekken in plaats van af te stoten. Door te weten welke outfits jouw persoonlijkheid en visie versterken, wordt jouw stijl een verlengstuk van wie jij in essentie bent. Dit kun je vervolgens uitstralen tijdens de fotoshoot, omdat je er met zelfvertrouwen staat, waardoor jouw missie en visie veel krachtiger vertaald worden op beeld.

Wat is het resultaat?

  • Je outfits zijn in lijn met wie je bent en wat je wilt uitstralen. Je laat je sterke kanten zien tijdens de fotoshoot
  • Je hebt kennis van de kleuren, vormen en items die bij jouw uitstraling passen
  • Je hebt als ondernemer een garderobe die je ideale klant aantrekt in plaats van afstoot
  • Je zet de tips en tricks in die jouw helpen om meer succes aan te trekken met jouw kledingstijl.
  • Je hebt geen hulp meer nodig van kledingverkopers of vriendinnen, omdat je zelf genoeg kennis hebt en weet wat jouw staat!
  • Je doet geen miskopen meer, omdat je weet wat je staat
Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?

aan de slag

Wat in je investering van het online Stylingconsult?

De investering bedraagt €222,- excl. BTW.

 

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Aan de slag!

Heb je nog vragen of wil je meer info?