Welkom prachtige onderneemster,

Creëer jouw signature & bold style!

Jij onderneemster die al lekker aan de gang is en bold stappen zet voelt: “Yes, mijn kledingstijl mag ook wel uit gaan stralen wat ik van binnen voel”. Ik help jou daarmee om er voor te zorgen dat alles volledig in lijn is met wie je bent en wat jij uit wilt stralen. En dit helpt voor de impact die je daarmee voor je business wilt creëren.

Wil je alvast de eerste stappen zetten? Vraag dan de Style Scan aan. Jij ontvangt alle input die jij nodig hebt om je signature style te ontwikkelen in een online call van 45 minuten via ZOOM. 

Styleformation Magazine
Sara Styleformation

Weten hoe jij next level gaat met je uitstraling?!

Vraag nu mijn gratis Styleguide ‘In 5 stappen naar een style die past’ aan, straal uit hoe jij je van binnen wilt voelen, durf op te vallen en claim it!

Je leert:

  • Hoe jij je eigen signature style ontdekt
  • Je waarde en zelfliefde zien in de kleding die je draagt
  • Samen te werken met je lichaam en dit technisch te bekijken voor de spiegel
  • Hoe jij transformeert in een powervrouw die kleur en authenticiteit durft te dragen.

Meld je hieronder aan en ontvang de Styleguide direct in je mailbox!

Krachtige ambitieuze vrouw, ben je klaar met maar wat aanrommelen in je kledingkast?

  • Je hecht veel waarde aan comfortabele kleding en daarom pak je snel een item wat je makkelijk aantrekt, maar je weet dat het ook anders kan
  • Je hebt super veel kleding in je kast, maar je hebt niet het gevoel en idee dat één van die items nu nog resoneert met de persoon die jij op dit moment bent
  • Dit heeft ook te maken met je vrouwelijke vormen. Je hebt geen idee wat je goed staat en welke kleding het beste uit jouw figuur naar boven haalt. Je wilt graag weten welke stoffen, materialen en pasvormen jouw figuur optimaliseren, zodat je balans creëert in jouw figuur en je zelfverzekerder voelt omdat je weet wat je staat.
Ik begrijp het helemaal! Been there done that en daar wil ik jou ook graag bij helpen!

Je bent nu op het punt aangekomen dat je bedrijf staat. Het loopt lekker. En nu merk je dat je ook aan je eigen uitstraling mag werken. Het is de tijd om alle groei die je hebt doorgemaakt als ondernemer te vertalen naar je kledingkast, zodat jouw uitstraling een verlengstuk is van de krachtige vrouw die je geworden bent. Jouw kleding en de kleuren die jij draagt zijn onbewust cruciaal in het gevoel dat jouw volgers en potentiële klanten van je krijgen. Lichaamstaal is namelijk het belangrijkste onderdeel dat een ander van jou ziet. En met kleding kan je dit nog extra versterken. Jouw lichaamstaal en kleding moet dus kloppen met wie je van binnen bent en wat je wilt uitdragen, anders voelt een potentiele klant dit. Je outfit maakt het totaalplaatje af.

Styleformation Gezicht

Ontdek jouw signature style

The Style Scan

Ben jij ondernemer geworden om je grootsheid, unieke talenten en gaven te laten zien en als krachtige leider te staan vor je missie en bedrijf?

Maar merk je dat je nog geen unieke signature style hebt ontwikkelt? Ik help je in een 45 minuten durende zoom call heel graag om een goede visie te ontwikkelen voor je style. Zodat jij met je style nog krachtiger als leider in je bedrijf gaat staan en de confidence voelt om op te vallen en uniek te zijn in de style die je draagt.

Style your way

Style-traject

Wil je all the way en alles weten over jouw kledingkast en hoe je kleding en kleur kan inzetten voor een fantastische uitstraling?

Dan is de Style Your Way stylesessie coaching perfect voor jou! Tijdens dit kortdurende traject, waar ik bij jou thuis kom, leer je kleding als instrument in te zetten en wordt jouw stijl een verlengstuk van jou en je bedrijf.

Sara Styleformation

Hoi mooie powervrouw!

Mijn naam is Sara

Ik woon momenteel in het mooie Rotterdam. Geboren in 1988 in het mooie Zwolle en verliefd op het leven, kleding en avontuur!

Ik help krachtige onderneemsters om meer impact te hebben en als krachtige leider in hun bedrijf te staan met de kleding die van binnen naar buiten kloppend is. 

Met mijn kennis op het gebied van transformaties en uitstraling kan ik je binnen no-time omtoveren tot een kleurrijke, stijlvolle en zelfverzekerde powervrouw die haar bedrijfsvisie nog beter kan uitdragen naar haar klanten en relaties.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om een outfit te dragen die helemaal aligned is met wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Vrouwen houden nou eenmaal van mooie kleding en als ze zien dat ik mooie kleding op mijn video’s, stories en webinars draag, dan trekt dat de aandacht naar mij toe. Ze worden nieuwsgierig en willen meer van mij weten. Omdat ik niet met de massa mee ga, maar mijn eigen stijl heb, zien ze in een split second met wie ze te maken hebben en dat zorgt voor veel vertrouwen en verbinding. Mijn unieke kledingstijl resoneert met die van mijn klanten. Ik leer jou heel graag hoe jij een signature & bold style ontwikkelt en als krachtige leider in je business staat.

Een paar leuke feitjes over mij:
  • Ik ben gek op het strand! Voeten in het zand, de strandlucht, de meeuwen, schelpen, de zee. Oh alles! Ik hou er van! Daarom heb ik hier een fotoshoot laten doen voor de foto’s van mijn website.
  • Als ik iets zie wat me raakt en zo kloppend is als een bus, dan krijg ik tranen in mijn ogen. Dit heb ik vooral als mijn klant de juiste outfit aan heeft. Ja, ook geen grap. Ik zie gewoon haar potentie en essentie ☺
  • Mijn stopwoord is fantastisch. Ik gebruik dit te pas en te onpas. Lekker met een Rotterdams accentje. Lekker is trouwens ook een nieuw stopwoordje.

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

02

In een woord: Wauw!!! Je hebt echt een Sara in je leven nodig.

Sara heeft me geholpen aan een garderobe dat een verlengstuk is van mezelf. Met Sara werken is echt een feestje! Ze laat de dag helemaal om jou draaien en geeft je hele mooie handvatten hoe jij de mooiste versie van jezelf bent. Haar oprechte enthousiasme is fantastisch en echt een cadeautje! Lieve lieve lieve Sara!! Dankjewel!!

-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

Blog

Lees meer over style in combinatie met zelfliefde, persoonlijke ontwikkeling, breinkennis & meer!

Het style your way-traject met Jente

Het style your way-traject met Jente

Het styletraject met Jente van der Wouden Hoe Jente van ‘Styleleek’ naar Kleurrijke bohemian & ondernemer ging en nu durft op te vallen in de kleding die ze draagt waarin alles van haar essentie gezien mag worden. Style Your Way Jente had geen kaas gegeten van een...

Hoe stel jij jouw kerstoutfit samen? 5 tips!

Hoe stel jij jouw kerstoutfit samen? 5 tips!

ééHet is bijna kerst! Ik verheug me er op. Lekker eten, goed gezelschap, kerstversiering en prachtige outfits. I love it! Met kerst maak ik er altijd een (extra) feestje van. Ik kleed me mooi aan, doe mijn make-up en haar en dan….. Nee, ik ben geen partyanimal, dus...

Styleformation Magazine