Gratis masterclass op 31 maart om 20.00 uur

‘Van saai naar bold. In 5 stappen naar die ambitieuze zelfverzekerde vrouw die de juiste kleur en kleding draagt en ideale klanten aantrekt.’

Personal Shopping Styleformation

Hé Onderneemster!

Ben je coach of dienstverlener?

En ben jij toe aan die vernieuwde garderobe en outfitcombinaties waardoor je straalt, kleur durft te dragen en je ideale klant aantrekt? Ik kan me namelijk voorstellen dat jij je vaak geen raad meer weet met je huidige stijl en dagelijkse outfits.

Laat mij je leren hoe jij in 5 stappen naar die zelfverzekerde en ambitieuze ondernemer gaat die de juiste kleuren en kleding draagt en ideale klanten aantrekt. 

Je herkent dit vast en zeker:

 • Wanneer je video’s maakt voor je bedrijf, dan ben je vrijwel meer tijd kwijt met het bedenken wat je aantrekt dan het maken van de video. Je loopt van te voren te trekken en te plukken aan je kleding en voelt je er niet écht fijn en happy in.
 • Je hecht veel waarde aan jouw uiterlijk en daarom ben je – onbewust – veel tijd kwijt met het twijfelen over welke outfit je het beste kunt aantrekken als je een afspraak met een klant hebt. Daar ben je nu wel klaar mee. Je bent toe aan een duidelijk beeld over welke kleuren en stijlen bij je passen zodat de tijd die je kwijt bent aan dat getwijfel kunt steken in het aantrekken van nieuwe ideale klanten.
 • De kleding die je nu in je garderobe hebt is een verzameling van de afgelopen tien jaar. Je merkt dat je nog veel kleding in huis hebt uit een onzekere fase uit je leven en je bent er helemaal klaar voor om de powervrouw die je geworden bent te vertalen naar je kledingkast en daardoor naar je bedrijf.
 • Zwart is een lange tijd een groot onderdeel van je garderobe geweest en je hebt je daar lange tijd comfortabel in gevoeld. Maar sinds jij zo gegroeid bent als vrouw en als ondernemer merk je dat jij en zwart niet meer de beste vriendinnen zijn. Maar welke kleuren dan wel bij je passen en jouw persoonlijkheid versterken? Daar zet je veel vraagtekens bij.

Wil je dat het beeld dat je van jezelf hebt past bij wat je aan je klanten laat zien?

Binnen de eerste twee seconden van een ontmoeting is de eerste indruk al gemaakt. Je wilt binnen die twee seconden laten zien wie je bent en wat jouw bedrijf uniek maakt, want je krijgt nooit meer een tweede kans voor een eerste indruk.

Je hebt een duidelijke personal brand en visie, maar hoe zit dit met de kleur en kleding die je dagelijks inzet voor video’s, events en het maken van je stories? Voor het geval dat je het nog niet wist: Kleur en kleding zijn essentieel van belang voor de juiste uitstraling en bepalen voor een heel groot gedeelte de impact die je maakt, het afstoten of aantrekken van meer klanten en het écht uitstralen van je kracht.

Het is de tijd om alle groei die je hebt doorgemaakt als ondernemer te vertalen naar je kledingkast waarmee je letterlijk als een magneet klanten naar je toe gaat trekken.

Wat leer je in deze gratis masterclass?

 • Wat kleur voor je kan betekenen en hoe je het strategisch inzet
 • Hoe jij je eigen kledingstijl ontwikkelt
 • Hoe je van saai naar bold transformeert
 • Hoe je met de juiste kleur en kleding klanten naar je toe trekt
 • Hoe je klanten met de juiste outfit aan je kunt binden
 • Hoe je het vertrouwen in jou en je brand laat groeien met kleur en kleding
 • Hoe jij je lichaam kunt accentueren met de juiste kleding, zodat je dit kunt gebruiken tijdens je aankomende fotoshoot en je gekozen outfits
Sara Styleformation

Wie ben ik?

Mijn naam is Sara Masotto

Ik help krachtige onderneemsters om meer impact te maken en als een magneet klanten aan te trekken door het dragen van de juiste kleur en kleding. Met mijn kennis op het gebied van transformaties en uitstraling kan ik je in een dag omtoveren tot een kleurrijke, stijlvolle en zelfverzekerde powervrouw die haar bedrijfsvisie nog beter kan uitdragen naar haar klanten.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om een outfit te dragen die helemaal aligned is met wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Vrouwen houden nou eenmaal van mooie kleding en als ze zien dat ik mooie kleding op mijn video’s, stories en webinars draag, dan trekt dat de aandacht naar mij toe. Ze worden nieuwsgierig en willen meer van mij weten. Omdat ik niet met de massa meega, maar mijn eigen stijl heb zien ze in een split second met wie ze te maken hebben en dat zorgt voor veel vertrouwen. Ik leer jou heel graag hoe jij kleur en kleding kan inzetten voor meer impact, klanten en kracht en een versterkte uitstraling.

In deze masterclass geef ik je gratis hoe jij saaie kleding transformeert in een bol stijl. Ook al denk jij nu niet leuke kleding in de kast te hebben. Ik geloof dat iedereen leuke kleding heeft, alleen je mag even leren hoe je ze het beste kunt combineren waardoor jij als ambitieuze en zelfverzekerde onderneemster je ideale klanten aantrekt. We starten om 20.00 uur en de masterclass duurt ongeveer 1,5 uur. Verwacht een hoop kennis, energie en mindblows. Schrijf je direct in  en ik spreek je op 31 maart!

 

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers