Gratis masterclass op 19 oktober om 20.00 uur

Jij vrouw! Jij verdient een krachtige, bold & signature look! Zo eentje die jou in je meest ware essentie laat zien. 

Personal Shopping Styleformation

Hé Onderneemster!

Ben je coach of dienstverlener?

En ben jij toe aan die vernieuwde garderobe en outfitcombinaties waardoor je straalt, kleur durft te dragen en nog meer als krachtige leider in je business gaat staan? Je doet al geweldige dingen en mensen zijn al gek op je, maar wat als ik je kan leren hoe je jouw prachtige en krachtige innerlijk naar buiten kan brengen in een fantastische style die helemaal bij je past.

Laat mij je leren hoe jij in 5 stappen naar een signature & bold style toewerkt.

Met kleding laat jij je grootsheid zien aan de wereld!

Met kleding maak je enorm veel impact op jezelf en anderen als ondernemer zijnde. Je laat namelijk in een split second zien wie je bent. Jouw kleding is jouw identiteit, persoonlijkheid en essentie. Het gaat om eigenwaarde, zelfvertrouwen en je plek claimen. Je wilt direct aan je klanten en omgeving laten zien wie je bent en toegankelijkheid bieden omdat het bij jou ‘veilig’ is met de professionaliteit die daarbij hoort.

Jouw signature style is daarom ook zo persoonlijk, want niemand is zoals jij. Kleding zou jou elke dag een fijn gevoel mogen geven. Het draagt namelijk je eigen grootsheid uit in je uitstraling. Met de juiste kleding aan voel je je vrij, expressief, vrouwelijk en krachtig. Deze balans mag naar voren komen. En ja lieverd, mooie kleding kan ook lekker zitten. Mooie en prachtige kleding kan ook comfortabel zijn, zodat jij je hier heel fijn in kunt bewegen. Alles is mogelijk met kleding!

Daarom help ik je enorm graag met het ontwikkelen van jouw signature style waarin jij je eigen unieke stijl ontdekt en durft uit te dragen. Je eigen smaak volledig hebt ontdekt en een plan hebt die op de lange termijn doorwerkt in je kast en stijl. You are going to love yourself even more then you do at the moment! Verhul wie je bent en je trekt datgene (letterlijk en figuurlijk) aan dat je nog meer bliss en overvloed geeft.

Dit is wat je gaat leren:

  • Wat er voor nodig is om een signature style te ontwikkelen en wat dit voor jou persoonlijk en in jouw business betekent als je hiermee aan de slag gaat; 
  • Hoe jij jezelf die kleding mag gunnen die letterlijk je essentie naar voren brengt; 
  • Alles over kleur en hoe dit bijdraagt aan je marketing & sales
  • Hoe jij je figuur nog beter kan accentureren met de juiste pasvormen en je daardoor mega zelfverzekerd in jouw lichaam gaat voelen
  • Hoe stoffen en materialen bijdragen aan een krachtige & bold look; 
  • Hoe je bewust koopt vanuit een duurzaam en long term satisfaction oogpunt. 
Sara Styleformation

Hoi mooie powervrouw!

Mijn naam is Sara

Ik woon momenteel in het mooie Rotterdam. Geboren in 1988 in het mooie Zwolle en verliefd op het leven, kleding en avontuur!

Ik help krachtige onderneemsters om meer impact te hebben en als krachtige leider in hun bedrijf te staan met de kleding die van binnen naar buiten kloppend is. 

Met mijn kennis op het gebied van transformaties en uitstraling kan ik je binnen no-time omtoveren tot een kleurrijke, stijlvolle en zelfverzekerde powervrouw die haar bedrijfsvisie nog beter kan uitdragen naar haar klanten en relaties.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om een outfit te dragen die helemaal aligned is met wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Vrouwen houden nou eenmaal van mooie kleding en als ze zien dat ik mooie kleding op mijn video’s, stories en webinars draag, dan trekt dat de aandacht naar mij toe. Ze worden nieuwsgierig en willen meer van mij weten. Omdat ik niet met de massa mee ga, maar mijn eigen stijl heb, zien ze in een split second met wie ze te maken hebben en dat zorgt voor veel vertrouwen en verbinding. Mijn unieke kledingstijl resoneert met die van mijn klanten. Ik leer jou heel graag hoe jij een signature & bold style ontwikkelt en als krachtige leider in je business staat.

Een paar leuke feitjes over mij:
  • Ik ben gek op het strand! Voeten in het zand, de strandlucht, de meeuwen, schelpen, de zee. Oh alles! Ik hou er van! Daarom heb ik hier een fotoshoot laten doen voor de foto’s van mijn website.
  • Als ik iets zie wat me raakt en zo kloppend is als een bus, dan krijg ik tranen in mijn ogen. Dit heb ik vooral als mijn klant de juiste outfit aan heeft. Ja, ook geen grap. Ik zie gewoon haar potentie en essentie ☺
  • Mijn stopwoord is fantastisch. Ik gebruik dit te pas en te onpas. Lekker met een Rotterdams accentje. Lekker is trouwens ook een nieuw stopwoordje.

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers