Zichtbaar als ondernemer, maar onzichtbaar als vrouw?

Zie je nog té vaak je relaties stranden, omdat je geen tijd hebt en alsmaar aan het werk bent?

Kan je de regie niet meer loslaten, omdat je de complete verantwoordelijkheid voor jouw rol als leider ook nog in het weekend vasthoudt?

Vrouw kom op! Mag je ook nog vrouw zijn in plaats van alleen maar leider?

Voel je aan alles dat het tijd is om weer plezier en ontspanning te gaan ervaren?

De leiderschapsrol éven los te laten en te kunnen zakken in je vrouwelijkheid vól overgave?

Zodat je eerst voor jezelf gaat zorgen, ondanks de drukte in je bedrijf..

En daardoor jezelf aantrekkelijk en sensueler voelt en je relaties daardoor aantrekkelijker maakt..

Ik help succesvolle onderneemster hun vrouwelijke vuur aan te wakkeren, zodat ze liefdevolle relaties aantrekken en hun huidige (liefdes)relaties versterken.

Zet je eerste stap naar vrouwelijk vuur nu! 

Ben jij je onderneming gestart om je relaties te verliezen? Omdat je geen tijd meer hebt en altijd zo hard aan het werk bent?

Onze (liefdes)relatie(s) zijn één van onze belangrijkste basisbehoeften in ons leven. We hebben relaties nodig, omdat ze ons spiegelen, bewuster maken en ons laten groeien.

Maar als je zo druk bezig bent met je bedrijf en al je tijd hiernaar toe gaat, dan kan het heel goed zijn dat jij je relaties opoffert. En laat me duidelijk zijn, er is niets verkeerd aan écht iets voor jezelf op- en uitbouwen. Maar wel als dit ten koste gaat van jouw relaties en uiteindelijk jezelf.

Omdat je je leiderschapsrol niet meer kunt loslaten en de regie zelfs na het werk mee naar huis meeneemt.

En jezelf opoffert, omdat je bedrijf alleen maar voorrang heeft. Je voelt de stijfheid in je lijf vergroot worden, omdat je alleen maar ‘aan’ staat.

Je sexyness neemt af, je kleed je praktischer dan ooit en hebt weinig zin in sex. Kortom, je voelt nauwelijks meer lichamelijke prikkels die je sensualiteit zowel van binnen als buiten weerspiegelen.

Reken maar dat dit de tekenen zijn dat je geleefd wordt, in plaats van dat je écht leeft.

Als je relaties om je heen je dit ondertussen al niet hebben gespiegeld…

Zichtbaar als ondernemer is leuk, maar niet als je onzichtbaar wordt als vrouw. En daar is niemand anders verantwoordelijk voor, maar dit is de rol die je hebt aangenomen.

En dit dooft juist je vrouwelijke vuur die zo ten goede komt voor balans tussen privé en werk en jouw leven op emotioneel, fysiek, spiritueel en mentaal gebied samenbrengt, omdat je durft te vertrouwen op overgave. Omdat je durft te zakken in je vrouwelijkheid.

Zodat je je eigen sensualiteit weer gaat voelen en daarmee ook je seksualiteit.

Omdat je in het weekend de regie weer terug kunt geven aan je man. Het moederschap weer op pakt. Je vriendschappen je leven weer verrijken.

Wat uiteindelijk niet zorgt voor meer geld op de bank, maar wel in meer plezier hebben. En plezier en vreugde hebben is uiteindelijk onze échte missie.

Ben je zover om echt je innerlijke vuur te laten branden? Het enige wat jij hoeft te doen is je hart te openen en open te houden.

Ik help je met liefde om jouw relatie blokkades te transformeren en de katalysator te zijn naar jouw vrouwelijk vuur en sensualiteit, zowel van binnen als van buiten.

Laat je vuur branden, zonder op de brandstapel te belanden

Wat gaan we doen?

In het 90 dagen 1:1 programma gaan we samen aan de slag om jouw vrouwelijke vuur aan te steken en het vuur brandend te houden, zodat je aantrekkelijke en passievolle (liefdes)relaties aantrekt en behoudt.

Vooraf stellen we vast waarin jij nu de overtuigingen en blokkades voelt waarom je relaties stranden en je relaties worden opgeofferd. Vervolgens transformeren we deze blokkades en overtuigingen naar doelen die we voor de komende drie maanden willen behalen. Doelen en intenties zorgen namelijk altijd voor een sterk resultaat.

Middels 5 coaching gesprekken binnen deze drie maanden en mij als container heb jij de mogelijkheid om jouw vuur te laten branden en vergroten.

 

Wat is het resultaat als je met mij werkt?

  • Vrouwelijk vuur, waardoor je jezelf niet meer opbrandt, maar juist dit vuur als basis houdt om een rijk en plezierig leven te hebben, met een goede balans tussen privé en werk
  • Fijne en vruchtbare (liefdes)relatie(s) om je heen
  • Je durft de regie weer aan je partner te geven, waardoor je écht kunt zakken in je vrouwelijkheid en eventueel ook het moederschap weer oppakt
  • Jij omarmt jouw sensualiteit en seksualiteit op en top. Zowel van binnen als van buiten. Voelbaar in je lijf, de aantrekkelijkheid die je uitstraalt en in je kledingstijl
  • Je durft je emotionele behoeften, verlangens en grenzen makkelijk uit te voelen en uit te spreken
sara masotto styleformation

Wie is Sara?

Van hardwerkende boze onderneemster naar transformatie en katalysator QUEEN vol innerlijke vrede

Dat werd ik toen ik eindelijk durfde te zakken in mijn vrouwelijkheid, sensualiteit en vuur. Mijn boosheid niet meer meenemend of onderdrukkend in mijn onderneming, relaties en persoonlijk leven. Alles constant tot de grond af fikkend, omdat dat was hoe ik het altijd had gedaan.

Mijn kracht is het transformeren en het katalyseren van jouw vrouwelijke vuur, zodat je betere relaties aantrekt. Ik weet precies waar de pijnpunten hem bij jou zitten, waardoor jij je vrouwelijk vuur laat doven en kiest voor verharding in plaats van sensualiteit en overgave.

Al jaren ben ik bezig met bewustwording, transformatie en heb ik diverse opleidingen gedaan om jou hierin te begeleiden. Mijn grootste kracht zit hem in het herkennen van onderliggende emoties die bij jou (onbewust) sluimeren, omdat ik in mijn Human Design alleen mijn keel en emoties heb gedefinieerd. Ik voel alles van iedereen (behalve de emoties), spreek het uit en help het te transmuteren.

Ik ben heldervoelend, helderziend en -wetend en weet de perfecte vragen te stellen met mijn planeet en Mercurius (tweelingen) en gedefinieerde keel.

Middels coaching en healing kan ik je diep raken, waardoor jij in je vuur stapt zoals je van te voren nooit met je prachtige hoofd had kunnen bedenken!

Ontdek in één kennismaking jouw grootste blokkade waardoor je je vrouwelijke vuur nog onderdrukt.

Je weet dat vele uren achter de laptop zitten niet meer gaan werken. Je mag in de vrouwelijke energie, sensualiteit en leren ontvangen!

De vrouw die vol liefde en vuur leeft en aantrekkelijke relaties heeft, omdat ze zichzelf aantrekkelijk, vrouwelijk en sensueel voelt.

Want dit is wat de wereld nodig heeft….

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

02

In een woord: Wauw!!! Je hebt echt een Sara in je leven nodig.

Sara heeft me geholpen aan een garderobe dat een verlengstuk is van mezelf. Met Sara werken is echt een feestje! Ze laat de dag helemaal om jou draaien en geeft je hele mooie handvatten hoe jij de mooiste versie van jezelf bent. Haar oprechte enthousiasme is fantastisch en echt een cadeautje! Lieve lieve lieve Sara!! Dankjewel!!

-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor