Colour Your Mind, Mind your Colour Event

Versterk jouw female présence en trek als een magneet klanten aan

Dan is het tweedaagse event dat ik samen met Nanda, lichaamstaalexpert, mindset- en breincoach op 16 en 30 juni van 10.00 tot 17.00 uur geef, een uitgelezen kans voor jou. Na deze kennis laat jij een beeld van jezelf zien, zoals jij jezelf altijd al had willen zien.

FOTO NANDA EN SARA
Personal Shopping Styleformation
2021 is het jaar dat we onze autonomie en zelfbewustzijn verhogen.

We zijn er klaar voor om als ondernemer zichtbaar te zijn en te gaan staan voor wie we zijn en wat we doen. Toch?! Of niet?

herken je de volgende punten?

Je merkt dat je heel hard blijft werken en alle ballen hoog wilt houden in je gezinsleven en je financiën. Jouw overtuiging is dat jij om geld te verdienen, hard moet werken en daarom werk jij minimaal 40 uur per week. Je hebt niet het idee dat je met minder uur het inkomen genereert dat je graag zou willen en je bent op zoek naar balans in je leven.

Je hebt altijd geleerd om vanuit mannelijke, daadkrachtige energie hard te werken en bent opgegroeid met uitspraken als ‘opstaan en doorgaan’. Maar ergens wil je niets liever dan vanuit zachte vrouwelijke energie ook even rust kunnen pakken zonder je schuldig te voelen en er ook nog eens klanten mee aantrekken. Maar dat lijkt eerder fantasie dan realiteit.

Je bent zichtbaar, maar je wordt niet gezien. Je vind jezelf presenteren naar de buitenwereld maar lastig en je hebt geen idee hoe je een goed beeld van jezelf kunt neerzetten. Je bent vroeger vaak als ‘anders’ neergezet in de maatschappij en je durft daarom jezelf niet echt te laten zien. Je ziet het belang er niet van in om jezelf als merk neer te zetten en kijkt met verlangen naar ondernemers die zichzelf moeiteloos als merk weten neer te zetten.

Kortom; Je wilt jezelf graag neerzetten naar jouw ideale klant voor een consistente klantenstroom, maar jij laat je vaak nog tegenhouden door je mind, omdat deze er ook nog wat over te zeggen heeft.

Lieve ondernemer, jij bent zo welkom op het event Color Your Mind, Mind Your Colour! Want tijdens dit event ga jij je ware kleuren ontdekken. Je wordt namelijk ondergedompeld in de wondere wereld van het brein in samenhang met jouw presence. 

You never get a second chance to make a first impression

WIL JIJ NAAR JOUW KLANTEN UITSTRALEN WIE JIJ DAADWERKELIJK BENT?

De eerste indruk is al binnen 2 seconden bepaald op basis van eerdere ervaringen. De primaire functies die ons brein aansturen stammen af van de oermens. Deze functies bepalen hoe wij omgaan met bepaalde situaties en hoe wij iemand zien en beoordelen in de eerste 2 seconden.

Jouw manier van presenteren heeft een enorme invloed op deze eerste twee seconden. Niet alleen door wat een ander van jou ziet, maar ook hoe jij jezelf ziet en wilt laten zien aan anderen. Dit alles heeft te maken met jouw conditioneringen, hormonen en gedachtenpatronen. Kortom; met jouw brein. Als je hier niet bewust van bent, dan komen deze onderbewuste breinfuncties als kogels op je af en ben je niet voldoende weerbaar voor alles wat het je te melden heeft. Het kan zelfs zo zijn dat jouw reptielenbrein het overneemt en je een vlucht, vecht of bevries-reactie uitvoert. Allemaal heel logisch en verklaarbaar vanuit het brein. Hoe graag je het ook zou willen verbergen, je ware aard wordt vanuit het onderbewuste door de ander al waargenomen. Je laat namelijk een bepaalde lichaamshouding zien die niet kloppend is bij wat jij laat zien. Jouw lichaam verraad je op het moment dat je erg zenuwachtig bent, of iets wilt verbergen. Maar ook bijvoorbeeld als je aangekomen bent in gewicht. Ook jouw hoofd heeft er iets van te zeggen als jouw lichaam verandert. Dit straal je allemaal onbewust uit naar anderen.

Jouw lichaamshouding is 55% van het totaal beeld wat een ander ziet bij die eerste indruk. Dat is meer dan de helft. Ook jouw kledingstijl valt hieronder. Als je bijvoorbeeld heel zenuwachtig bent voor een gesprek, dan is het ook zo dat je dit laat zien in je stijl. Je draagt waarschijnlijk donkere en niet opvallende kleding, omdat je hoopt dat mensen je dan niet ‘anders’ of als ‘vreemd’ gaan bestempelen. Of je draagt juist zware materialen en vormen, omdat je een soort stevigheid wilt neerzetten, wat door een ander geïnterpreteerd wordt afstandelijk en negatief. Als je geen idee hebt hoe jij je wilt presenteren met kleding en kleur, dan draag je deze onzekere energie heel de dag met je mee. Het beïnvloed jouw manier van spreken, stralen en presencé.

Hoe graag jij ook een goed beeld van jezelf wilt laten zien, nu lukt je dat voor geen meter. Maar na de tweedaagse Color Your Mind, Mind Your Color laat jij een beeld van jezelf zien, zoals jij jezelf altijd al had willen zien.

tweedaags event

de inhoud

Hoe ziet de daginvulling van het event eruit?

Op dag 1 nemen we jou mee in de wereld van het brein, je krijgt inzichten over je hersenprocessen, de rol van je hormonen en de taal van je lichaam. Ondernemen is een reis die op en neer gaat, door breinkennis vergroot jij je mentale weerbaarheid, je ontdekt je conditioneringen en doorbreekt je blokkades.

Hierna gaan we aan de slag met jouw unieke presence. We gaan op zoek naar jouw goud, de kleuren, de vormen en materialen die jouw presentatie versterken. Wij willen dat jij in 2021 gaat stralen en onderneemt als nooit tevoren. Hierdoor trek jij je ideale klant aan en samenwerkingsrelaties die volledig bij jou passen.

Op dag 2 neem je alle opgedane kennis en inspiratie mee en eindigen we met een catwalk pitch , zodat jij helemaal klaar bent om de nieuwe jij te presenteren zonder moeite, zonder blokkades en in de lijn die bij jou past.

Deze nieuwe jij mag je vastleggen op camera door een professionele fotograaf die gespecialiseerd is in het fotograferen van ondernemers. Laat jezelf zien, want jij mag er zijn, laat de wereld zien wie jij bent met een mooie beeldbank voor op al je socials.

Deze twee prachtige en indrukwekkende dagen sluiten we af met een heerlijke borrel en zoeken we verder de verbinding met elkaar.

Wat is het resultaat?

  • Je (h)erkent jouw conditioneringen en blokkades, waardoor jij in een nieuwere versie van jezelf stapt. Je hebt een goed beeld over je eigen brein en je ziet jezelf voor wie je bent en hoe jij je als brand moeiteloos neer kunt zetten.

  • Je weet welke kleuren, vormen en materialen bij jou passen, zodat jij een uitstekende unieke presentatie van jezelf durft te laten zien en met meer zelfvertrouwen voor een klant staat of een storie maakt voor je socials. Niemand doet meer negatieve of onjuiste aannames over jou!

  • Je hebt meer kennis over jouw brein, waardoor jij vanaf nu vanuit rust, balans en vertrouwen alle ballen moeiteloos hoog kunt houden. Je zet jezelf op de eerste plek en voelt meer geloof en vertrouwen in je kunnen en handelen, waardoor je ook moeiteloos een consistente klantenstroom genereert die jij in je jaarplanning voor 2021 hebt verwerkt. Jij wordt gezien door jezelf en ook door anderen.

  • Je hebt een prachtige beeldbank die volledig bij de nieuwe versie van jou past. Je durft met zelfvertrouwen deze foto’s op al je socials te plaatsen en het geeft een passend beeld van wie jij als ondernemer bent.

De praktische info

Een prachtige en inspirerende omgeving

De Hazelhof in Rijsbergen staat bekend om haar prachtige omgeving, tuinen en interieur. Op 16 en 30 juni ben je welkom van 10.00 tot 17.00 uur op deze prachtige locatie. Samen met 10 vrouwen ga je aan de slag om jouw brein en kleur te ontdekken. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me alijd een berichtje sturen via de contactpagina.

de hazelhof rijsbergen

dag 1

Planning

dag 2

Planning

09:30 uur

10:00 uur

11:00 uur

12:00 uur

13:00 uur

14:00 uur

16:00 uur

Inloop met koffie & thee

Introductie breinkennis

Jouw persoonlijke kledingstijl

Aan de slag met lichaamstaal

Lunchtijd

Ontdek je ware kleuren

Evaluatie & zelfreflectie

09:30 uur

10:00 uur

11:00 uur

12:00 uur

13:00 uur

14:00 uur

16:00 uur

Inloop met koffie & thee

Terugblik inzichten dag 1

Catwalkpitch

Advies outfits fotoshoot

Lunch

Fotoshoot

Borrels & verbinding

FAQ

Heb je een vraag?

Voor wie is dit tweedaagse event geschikt?

Dit event is geschikt voor onderneemsters die zich bewuster willen worden van hun innerlijke blokkades, overtuigingen, lichaamstaal en uitstraling. Deze onderneemsters beseffen zich hoe belangrijk de eerste indruk is voor hun klanten en ze zijn er klaar voor om hun uitstraling te versterken met kleding, kleur en kennis over hun eigen brein.

Geen trucjes of gemaakte tools. We versterken jouw lichaamstaal en kledingstijl vanuit jouw ware essentie.

Hoe wordt omgegaan met de huidige Corona maatregelen?

De Corona maatregelen zijn voor ons allen nog zeer onduidelijk en onzeker. Toch willen wij dit event aanbieden in het voorjaar van 2021, omdat wij het zo belangrijk vinden dat jij je uitstraling versterkt met de juiste tools. We houden de maatregelen in acht. Mocht alsnog blijken dat we in het voorjaar ook een lockdown behouden, dan plannen we nieuwe data voor het event.

Wat is de locatie?

De locatie: ‘De Hazelhof’ in Rijsbergen is een evenementenlocatie waar voornamelijk bruiloften en partijen worden gehouden. Het is een geweldige woonboerderij omgetoverd tot prachtige lichte locatie vol sfeer, groen en vintage meubels. Alle meubels zijn tweedehands op de kop getikt en dit geeft een enorme warme huiselijke sfeer. Er is een houtkachel aanwezig, zodat het pand ook met koude temperaturen warm blijft.

Check meer informatie over de locatie op:

http://www.dehazelhof.nl/ 

Wat is de investering?

De investering van de twee dagen bedraagt voor de early bird €649,-. Wanneer deze kaarten uitverkocht zijn, betaal je €749,- voor een kaartje. Hierbij is koffie, thee en lunch op beide dagen inbegrepen.