He prachtige vrouw!

Transformeren naar de beste versie van jezelf met de kracht van kleur?

Dat wil jij toch ook? Je bent klaar om te shinen met een kleurrijke outfit! Stel je voor dat je elke dag super veel zin hebt om je kledingkast open te doen, omdat je weet wat je aan wilt trekken. Je kijkt vervolgens naar jezelf aangekleed in de spiegel en je voelt je helemaal in essentie en weet: “Deze dag ga ik rocken!”

In 10 dagen tijd van 1 t/m 10 oktober leer ik jou hoe je kleur kunt inzetten als ondernemer en prachtige & krachtige vrouw. Schaf de Instagram kleurcursus COLORFORMATION nu aan!

Personal Shopping Styleformation

Je hebt altijd willen weten hoe kleur nou precies werkt. Wellicht weet je al dat er een psychologische betekenis aan kleur vast hangt, maar hoe het werkt? Daar zet je vraagtekens bij.

In Colorformation ga je kleur op een hele andere en nieuwe manier leren kennen dan je ooit voor mogelijk had! Kleur is namelijk niet alleen te zien met je ogen, maar er worden seintjes doorgestuurd naar het brein. Om precies te zijn; het limbische systeem.  Vervolgens krijgt het lichaam een signaal dat weer aanstuurt op een emotie, herinnering of gevoel. Je lichaam laat via een reactie aan de binnenkant voelen en aan de buitenkant zien of de kleur goed ontvangen wordt of niet. Deze voel jij vaak op onbewust niveau, maar zie je op bewust niveau. En vaak beginnen de twijfels dan.

Misschien herken je wel dat je een onbehagelijk gevoel krijgt als het gaat om een bepaalde kleur en die je vervolgens nooit meer wilt aantrekken! En wat als deze kleur niet past, welke kleur past dan wel bij jou? Die twijfels gaan we nu aan de kant gooien, zodat jij hem ook elke dag in kleur kan rocken! Want ik gun jou niets liever dan een kleurrijke outfit, zodat je elke dag met super veel plezier voor je kast staat en nieuwe combinaties durft te maken die je laten stralen en opvallen.

In deze kleurcursus ga je alles leren over kleur! Je gaat onder andere het volgede leren: Hoe gebruik je de psychologische betekenis en energie voor je outfit, gemoedstoestand, productiviteit en motivatie. Welke kleuren wel/niet bij je passen. Je draagt in ieder geval nooit meer zwart hierna! Welke kleuren je perfect kunt combineren met elkaar en hoe je nieuwe outfitcombinaties maakt en weer helemaal blij wordt van je kledingkast!

Een kleur vindt jou altijd, zodat jij dit aankijkt & heelt in jezelf

Herken je dit?

 • Je wilt elke ochtend met veel plezier voor je kledingkast staan en kleuren makkelijk met elkaar combineren
 • Je wilt je energie beter behouden en je gemoedstoestand beïnvloeden, zodat het je humeur en productiviteit verder helpt
 • Je blijft elke dag dezelfde outfitcombinaties maken met dezelfde kleuren en je zou graag willen leren hoe je andere kleuren met elkaar kunt combineren
 • Je weet niet welke kleuren nu bij je passen. Daardoor durf je niet echt op te vallen. Je bent bang om een kleurflater te slaan. 
 • Als je dan een nieuwe kleur hebt aangeschaft, dan trek je het na twee keer dragen niet meer aan, omdat je er op uitgekeken bent

Hoe gaat het in zijn werk?

Alles op een rijtje..

♥   De kleurcursus vindt plaats op Instagram in een besloten account. Op 29 september ontvang je een mail om toegang te krijgen

♥   De kleurcursus begint op 1 oktober en eindigt op 10 oktober. Op 1 oktober ga ik om 09.00 uur live om je welkom te heten en je uit te leggen hoe we dagelijks aan de slag gaan met kleur

♥   10 dagen lang zal ik stories en posts plaatsen, waarin je leert en groeit met kleur. Zodat je het de volgende dag implementeert op jouw unieke manier.

♥   Je bent hooguit 10 dagen 15 minuten bezig met de cursus

♥   Je mag via DM’s of in de comments van de betreffende posts je vragen stellen. Ik reageer hier binnen 12 uur op.

♥   Als je mij @colorformation en @styleformation iedere dag tagt in je stories maak je kans op mijn online stylecursus ‘ontwikkel de kledingstyle van je dromen’ t.w.v. €77,- excl. BTW

♥   Je kunt de kleurcursus COLORFORMATION hieronder direct aanschaffen voor €49,95 excl. BTW

 

Sara Styleformation

Hoi mooie powervrouw!

Mijn naam is Sara Masotto

Mijn grootste wens is dat jouw binnen- en buitenwereld met elkaar matchen. In 1988 ben ik in het mooie Zwolle geboren en ben afkomstig van een Nederlandse moeder en Italiaanse vader.

Ik help krachtige onderneemsters om meer impact te hebben en als krachtige leider in hun bedrijf te staan met de kleding die van binnen naar buiten kloppend is. 

Met mijn kennis op het gebied van transformaties en uitstraling kan ik je binnen no-time omtoveren tot een kleurrijke, stijlvolle en zelfverzekerde powervrouw die haar bedrijfsvisie nog beter kan uitdragen naar haar klanten en relaties.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om iedere dag kleur te dragen om je beter, productiever en gemotiveerder te voelen. Met de juiste kleur weet je wat en wie je op het juiste moment kunt aantrekken vanwege de krachtige psychologische betekenis die er achterligt. Zo weet ik dat ik met mijn outfits en kleurgebruik de juiste klanten naar mij toetrek die aangaan op mijn style. Omdat ik durf op te vallen en mijn eigen stijl heb, zien ze in een split second met wie ze te maken hebben en dat zorgt voor veel vertrouwen en verbinding. Ik leer jou heel graag hoe jij kunt transformeren met kleur en als krachtige leider in je business staat.

Een paar leuke feitjes over mij:
 • Ik ben gek op het strand! Voeten in het zand, de strandlucht, de meeuwen, schelpen, de zee. Oh alles! Ik hou er van! Daarom heb ik hier een fotoshoot laten doen voor de foto’s van mijn website.
 • Als ik iets zie wat me raakt en zo kloppend is als een bus, dan krijg ik tranen in mijn ogen. Dit heb ik vooral als mijn klant de juiste outfit aan heeft. Ja, ook geen grap. Ik zie gewoon haar potentie en essentie ☺
 • Mijn stopwoord is fantastisch. Ik gebruik dit te pas en te onpas. Lekker met een Rotterdams accentje. Lekker is trouwens ook een nieuw stopwoordje.

Wat zijn de resultaten na de cursus? Je leert:

 • Je hebt een kast vol levendige kleuren en staat ‘s morgens met veel meer plezier voor je kast, weg met al die donkere kleuren uit je kledingkast!
 • jij je productiever, gemotiveerder en bent je bewuster van je gemoedstoestand en hoe je deze kunt beïnvloeden
 • Je weet de juiste kleur op het juiste moment in te zetten
 • Je weet welke kleuren wel of niet bij je passen in combinatie met je huid-, haar en oogkleur en je voelt je goed in de kleuren die je dagelijks draagt. Hallo nieuwe kleding- en kleurcombinaties die jij echt voelt!

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Dus opgestaan met een slecht humeur? Die trek je nooit meer verder je dag door met de juiste kleur!