Challenge jezelf om nog meer van je eigen unieke stijl te houden

In deze drie daagse gratis challenge gaan we je zelfliefde vergroten, waardoor je eigenwaarde groeit en jouw unieke stijl zichtbaar wordt. Waarbij je alles van jezelf durft te laten zien. Inclusief je sensualiteit.

Hoe staat het met de liefde voor je kledingkast mooie vrouw? Als je die niet voelt momenteel, dan zegt dat heel veel over de liefde voor en eigenwaarde van jezelf. Meld je hieronder aan voor de gratis challenge op 14, 15 en 16 april om 09.00 uur.

Herken je dit?

 • Bij het woord sensualiteit denk jij aan te open en bloot gekleed zijn. De betekenis van het woord heb jij nooit begrepen, al zou jij je wel graag sensueel willen voelen in de kleding die je draagt. Maar je hebt geen idee hoe jij, die altijd lekker praktisch gekleed gaat, dit mag voelen in je dagelijkse stijl zonder bang te zijn voor veroordeling van anderen en/of angst om hierdoor klanten te verliezen
 • Je voelt je onzeker over je eigen lijf en je merkt dat je jezelf het liefst in je kleding verstopt. Je buikje is altijd een probleemgebied geweest en die krijg je maar niet weg. Je zou willen dat je het kon accepteren, maar dat lukt je nu niet.
 • Je bent ondernemer en wilt de wereld een stuk mooier maken, maar als mensen dan zeggen “het begint bij jezelf”, dan weet jij niet waar het beginpunt ligt als het gaat om je kleding en ultieme zelfliefde. Je volgt veel zelfliefde coaches op instagram om daar het antwoord te vinden, maar het uitstralen in je kleding? Dat lukt je niet
 • De liefde voor je kledingkast is er niet. Je pakt snel wat uit de schappen in de ochtend en trekt het aan. Het voelt even goed als het nieuw is, maar daarna vind je het al heel snel saai en normaal. Je zou zo graag op de lange termijn willen genieten van je eigen kledingstijl en –kast, zodat dit ook zichtbaar is naar je potentiële klanten

Are you ready to shine?

En wil jij nog meer van je eigen unieke stijl gaan houden?

Yes, prachtige vrouw!

Dan kan jij deze challenge heel goed gebruiken.

Sara Styleformation
Wil jij uitstralen wie jij daadwerkelijk bent?
Zelfliefde en zelfvertrouwen zijn cruciaal om de liefde voor je eigen kledingkast weer terug te vinden.

Prachtige vrouw! Ik voel je en ik weet: Dit kan anders. Want ik zie het bij mijn klanten.

Tijdens een sessie met mij staan ze te dansen voor hun spiegel met hun nieuw gecombineerde outfits aan. Na de sessie willen ze nog net niet in hun eigen kledingkast wonen. Maar ze houden er weer van en dat stralen ze uit! En vooral op de lange termijn, waarin ze hun creativiteit nog meer durven te laten gaan en hierdoor nieuwe ideale klanten aantrekken. En daar wordt deze stylemama heel blij van.

Nu ga ik het jou leren. Ik leer jou niet waar de goede kledingwinkels te vinden zijn of hoe je het beste in jouw maat kunt shoppen. Nee ik leer jou hoe je in 3 dagen tijd op de lange termijn van je eigen stijl kunt gaan houden, omdat je meer van jezelf houdt.

Met kleding laat jij je eigenwaarde zien en dat wat je voelt trek je aan

Waar begin je met je zelfliefde en zelfvertrouwen? En waar stopt het als je er eindelijk mee begonnen bent? Je leest er tegenwoordig alles over op het internet, in boeken of op social media accounts. Waarschijnlijk ben je er al (bewust of onbewust) mee bezig op dit moment, middels rituelen, zelfhulp boeken of affirmaties.

Hoe je het went of keert. Zelfvertrouwen zit in je. Alleen je mag je het weer herinneren.

Jouw zelfliefde, zelfvertrouwen én sensualiteit zijn de basis van jouw zijn. Met deze natuurlijke bronnen kun jij je ware essentie leven, omdat je meer geniet van jezelf, je lichaam en kledingkast.

Het is zo lang afgestraft om te mogen zijn wie we willen zijn. We zijn ervoor op de brandstapel gegooid, we hebben anderen verraden, we zijn gemeen geweest en afgewezen. Maar het is niet moeilijk om je zelfliefde te vergroten, als jij jezelf accepteert zoals je bent. In alles wat in je zit. Met al je flaws and lows. Als ondernemer kom je daar niet onderuit. Je komt jezelf regelmatig tegen. Heel interessant is dan om in te zien hoe je dan daadwerkelijk naar jezelf kijkt. Straf jij jezelf af of ben je meegaand en accepteer jij jezelf zoals je bent?

En wat doe je vervolgens met je kleding? Trek je dan een zwarte outfit aan omdat niemand hoeft te zien hoe jij je voelt? Kleed je je zo wijd mogelijk omdat je geen zin hebt in blikken? Of verstop jij je op een andere manier nog steeds in je kleding?

Daar wil ik je zo graag bij helpen. Al sinds 2011 coach ik vrouwen in het vergroten van hun zelfliefde, zelfvertrouwen en eigen unieke stijl. Ik heb al mijn kennis en ervaringen met klanten samengevoegd in deze challenge om jou te leren hoe jij een unieke stijl ontwikkelt door nog meer van jezelf te houden.

Wat zijn de resultaten? Je leert:

 • Hoe je door meer van jezelf te houden een unieke stijl ontwikkelt die doorwerkt in je huidige kledingstijl, uitstraling en het maken van keuzes voor jezelf en je onderneming
 • Hoe je kleding en kleur inzet om je ware essentie te vergroten en meer klanten aan te trekken
 • Hoe je sensualiteit en vrouwelijkheid toevoegt aan je stijl
 • Hoe jij de liefde voor je lichaam vergroot en durft te omarmen
 • Hoe je zelfvertrouwen toeneemt door een aantal simpele tools, waardoor jij een saaie outfit in een hand om draai kunt transformeren naar een kledingstijl die persoonlijkheid, sensualteit, vrouwelijkheid en kracht uitstraalt
 • Hoe je de meningen van anderen los kunt laten als het gaat om jouw eigen stijl. Niemand zou jou moeten vertellen wat je wel en niet aan mag. Die vrijheid voelen en ontdekken gaat je zoveel helpen om echt te staan voor wie je bent, zodat je ook andere klanten gaat aantrekken
Sara Styleformation

Hoi mooie powervrouw!

Mijn naam is Sara

Ik woon momenteel in het mooie Rotterdam. Geboren in 1988 in het mooie Zwolle en verliefd op het leven, kleding en avontuur!

Ik help krachtige onderneemsters om meer impact te hebben en als een magneet klanten aan te trekken door het dragen van de juiste kleur en kleding.

Met mijn kennis op het gebied van transformaties en uitstraling kan ik je omtoveren tot een kleurrijke, stijlvolle en zelfverzekerde powervrouw die haar bedrijfsvisie nog beter kan uitdragen naar haar klanten.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om een outfit te dragen die helemaal aligned is met wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Vrouwen houden nou eenmaal van mooie kleding en als ze zien dat ik mooie kleding op mijn video’s, stories en webinars draag, dan trekt dat de aandacht naar mij toe. Ze worden nieuwsgierig en willen meer van mij weten. Omdat ik niet met de massa mee ga, maar mijn eigen stijl heb, zien ze in een split second met wie ze te maken hebben en dat zorgt voor veel vertrouwen. Ik leer jou heel graag hoe jij kleur en kleding kan inzetten voor meer impact, klanten en een versterkte uitstraling.

Een paar leuke feitjes over mij:
 • Ik ben gek op het strand! Voeten in het zand, de strandlucht, de meeuwen, schelpen, de zee. Oh alles! Ik hou er van! Daarom heb ik hier een fotoshoot laten doen voor de foto’s van mijn website.
 • Als ik iets zie wat me raakt en zo kloppend is als een bus, dan krijg ik tranen in mijn ogen. Dit heb ik vooral als mijn klant de juiste outfit aan heeft. Ja, ook geen grap. Ik zie gewoon haar potentie en essentie ☺
 • Mijn stopwoord is fantastisch. Ik gebruik dit te pas en te onpas. Lekker met een Rotterdams accentje. Lekker is trouwens ook een nieuw stopwoordje.

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Doe mee!

Spreek ik jou tijdens de challenge op 14, 15 en 16 april?