Gelukt! De eerste Colorformation mail kun je over ongeveer 5 minuten vinden in je mail. Check eventueel ook je spambox! Have fun!

Wacht even…

Je hebt Colorformation niet voor niets gekocht, toch? Het is tijd voor actie in je kast!

In je mailbox kun je zometeen de eerste mail vinden en ga je 30 dagen vanaf vandaag aan de slag met kleur! Whoeehooee! Maar ik wil je deze aanbieding niet onthouden. Omdat je Colorformation hebt gekocht en ik daarmee zeker weet dat jij iemand bent die tot actie over gaat heb ik een aanbieding voor je. De komende 30 minuten kun je in plaats van €77,- (excl. BTW) voor €27,- excl. BTW de stylecursus volgen. En die €27,- is natuurlijk peanuts als je nagaat dat je hiermee je style enorm kunt upgraden en je style vanuit vrouwelijke energie durft te gaan dragen!

De Stylecursus is een praktisch werkboek met daarin de 5 stappen beschreven.

Stylecursus ‘Ontdek de kledingstyle van je dromen’ van €77,- voor €27,-.

De actie duurt nog:
Personal Shopping Styleformation

Het feit dat je namelijk Colorformation hebt gekocht betekent namelijk dat jij heel graag een kledingstijl mét nieuwe kleurcombinaties wil ontwikkelen die je uitstraling enorm gaat versterken. Zodat op het moment dat jij een video opneemt voor je bedrijf, je al met vertrouwen en stralende oogjes voor die camera staat en je niet bezig hoeft te houden of je kleding wel bij je past of goed zit. Of als je ‘s morgens het kantoor binnenstapt van je werk je de nekken van je collega’s nog net niet 180 graden gedraaid voor je ziet. Je weet en voelt aan alles dat die bepaalde kleur of dat specifieke item je als een tweede huid laat voelen op je lijf. 

Je hebt waarschijnlijk een kast waar je heel veel mee kan (ik geloof dat iedereen parels heeft), maar elke ochtend sta je op met het idee dat je niets hebt en vervolgens trek je aan wat je altijd aan doet. En dit betekent lekker planmatige kleurzes maken die makkelijk en praktisch voor je werken. Jij bent klaar voor de dag… Ahum, want je vergeet een cruciaal feitje..

Als je andere vrouwen een fantastische outfit ziet dragen dan voel jij een sterk verlangen (of een tikkeltje jaloezie) dat je dit ook wilt. Je hebt het beeld dat zij ‘schijt’ hebben aan wat andere mensen van hen denken, makkelijk uit comfortzones durven te gaan en zich heerlijk in hun lijf voelen, omdat ze een duidelijk beeld van zichzelf laten zien in de kleding die ze dragen.

Want laat dít nou juist de essentie van jouw style mogen zijn.

En daarom heb ik iets voor je. Colorformation bied je al enorm veel waarde, maar met deze stylecursus maak je gelijk een geheel verbeterde, georganiseerde kledingkast vol vrouwelijke kledingitems (als dat je diepste verlangen is natuurlijk). Laat ik het zo zeggen; na deze cursus durf je je écht vanuit je essentie te kleden.

De komende 30 minuten heb ik een top aanbieding voor jou die maar liefst 30 minuten geldig is. Je kunt namelijk mijn stylecursus kopen voor de eenmalige aanbieding van 27 euro i.p.v. 77 euro.

You never get a second chance to make a first impression

Herken je dit?

 • Je verliest veel energie als je ’s morgens voor de kast staat, omdat je geen overzicht hebt in wat je nou aan moet trekken. Je eerste gedachten is die naar je planning van die dag. Jaaa, zo zit je lekker snel in je ‘doen’ vibes vrouw, in plaats van je werkelijke essentie.
 • Je kleding oogt saai, praktisch en heeft vaak donkere kleuren. Aan nieuwe kleurcombi’s doe je niet snel en al helemaaaal geen nieuwe merken. Lekker alles bij het oude vertrouwde laten is jouw middle name.
 • Je doet en hebt veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Je hebt je spiritualiteit geclaimd en veel lagen van jezelf afgepeld. Daardoor ben je dichterbij jezelf gekomen. Allemaal super tof, maar je loopt nog steeds in de kleding rond die je droeg voor je transitie. Dat matcht natuurlijk niet met elkaar hé.
 • Je blijft maar kopen. Het kopen van spullen geeft je voldoening, maar je weet ook dat zodra je het in huis hebt, de lol ervan af is en het ergens achterin je kast beland. Hallo miskoop! Het gevoel dat je ervoer bij de bestelling voel je bij aankomst al niet meer. Je schaamt je voor de hoeveelheid spullen die je koopt voor je omgeving en verzint regelmatig smoesjes als iemand weer vraagt of je nou alweer iets nieuws aan hebt. Hoe harder je inkomen binnenkomt, hoe sneller jij het weer uitgeeft aan kleding.
stylecursus ontwikkel de style van je dromen

 en herkenbaar..

Mijn verhaal

Voor mij zijn de herkenningspunten hierboven heel herkenbaar. Ook ik heb in deze fase gezeten toen ik net startte met ondernemen in 2017 in de sales & marketing en in mijn loondienstperiode als maatschappelijk werker vanaf 2011. Ik verloor elke dag veel energie in het bedenken van mijn outfit. Stond nutteloos voor de kast te zuchten en te puffen, niet wetende wat ik aan moest. Zodra ik iets aan had, kon ik nog wel 10 keer wisselen van outfit en lagen de meeste kledingstukken binnen no time verspreid over de grond. Uiteindelijk ging ik met een stront humeur naar mijn kantoor en voelde ik me niet lekker in wat ik droeg. Deze energie was lees- en voelbaar aan alles en ik kreeg ook regelmatig terug dat ik een smile op mijn gezicht moest gooien. Omdat ik me niet goed genoeg voelde naar mezelf en de buitenwereld bleef ik maar items kopen en raakte mijn inkomen net zo hard weer op. Gelukkiger ervan werd ik niet en ik bleef achter de feiten aanlopen qua financiën en innerlijk geluk. Geen enkel kledingstuk kon mij satisfy’en. Gek werd ik ervan! Totdat ik mij ging verdiepen in mijn eigen stijl. Ik wilde altijd styliste worden, maar dan moet je natuurlijk zelf ook wel het goede voorbeeld nemen. In 2017 ben ik een opleiding tot Imago Coach gaan volgen en in 2020 een kleuropleiding en nu style ik nu alweer geruime tijd onderneemsters. In de afgelopen vier jaar heb ik alle belangrijke informatie verzameld en in een methode gegoten om deze cursus voor jou te ontwikkelen. Niet alleen heb ik hiervoor de kennis vanuit mijn eigen praktijk gebruikt, maar juist de verhalen en hulpvragen van mijn klanten toegevoegd om een eenheid in mijn visie en methode te ontwikkelen.

In 5 stappen help ik jou om de kledingstijl van je dromen te ontwikkelen, zodat jij jouw ideale klanten makkelijker aantrekt.

Want ik wil niet meer dat jij met tegenzin iedere ochtend voor je kast staat, niet meer weet wat je met je overvolle kast aan moet of de losse, kleurloze flodders die je niet kunt combineren. Ik wil niet meer dat je twijfelt als je voor je kast staat voor een afspraak met een potentiële klant/belangrijke partner. Ik geloof dat jij items in je eigen kast hebt die jou een solide basis geven voor een stijl die je persoonlijkheid weerspiegelen. En ik geloof dat jij vanuit je huidige kledingkast een verbeterde kledingstijl kunt realiseren, want die items heb je niet voor niets ingeslagen. Je onderbewuste heeft je veel van je kopen geholpen en wist al in welke versie jij stond op het moment dat jij dit item kocht. En hier maak ik jou in deze cursus bewust van, waardoor je weer blij wordt met wat je hebt en je uitstraling x10 verbeterd.

Sara Styleformation

Hoi mooie powervrouw!

Mijn naam is Sara Masotto

Mijn grootste wens is dat jouw binnen- en buitenwereld met elkaar matchen. In 1988 ben ik in het mooie Zwolle geboren en ben afkomstig van een Nederlandse moeder en Italiaanse vader.

Vandaar de naam Masotto. Ik woon momenteel met mijn kat Pancha in het mooie Zutphen en geniet van mijn leven als ondernemer en vrijheidsgenieter.

Als stylecoach help ik ambitieuze ondernemende vrouwen met hun eigen kledingstijl. Ik help ze om een style te ontwikkelen die volledig in alignment is met wie ze van binnen zijn en het uitstralen van hun ware essentie. Want je wilt toch niet dat iemand aannames over jou doet die helemaal niet kloppen? Je hebt zo hard je best gedaan om te transformeren naar een versie waarin je eindelijk blij bent met wie je bent en dan zal een ander alsnog even gaan vertellen hoe die jou ziet. Wat totaal niet kloppend is met je binnenkant. Nou, en dat kan jou buitenkant verhelpen als het kloppend is met je binnenwereld. Daarom mag jij eigen style beter leren kennen. Dit leer je allemaal met mijn methode en in deze stylecursus.

Een paar leuke feitjes over mij:
 • Ik ben gek op het strand! Voeten in het zand, de strandlucht, de meeuwen, schelpen, de zee. Oh alles! Ik hou er van! Het strand geeft mij ultieme vrijheid en rust.
 • Als ik iets zie wat me raakt en zo kloppend is als een bus, dan krijg ik tranen in mijn ogen. Dit heb ik vooral als mijn klant de juiste outfit aan heeft. Ja, ook geen grap. Ik zie gewoon haar potentie en essentie ☺
 • Mijn stopwoord is fantastisch. Ik gebruik dit te pas en te onpas. Lekker met een Rotterdams accentje. Lekker is trouwens ook een nieuw stopwoordje.

Wat zijn de resultaten na de cursus? Je leert:

 • Hoe je het overzicht in je kast en kledingstijl terugkrijgt en een sterke focus en richting ontwikkelt naar de stijl van je dromen.
 • Hoe jij jouw innerlijke kwaliteiten kunt vertalen naar jouw uiterlijke stijl, zodat je in alignment komt en je potentiele klant geen aannames meer kan doen. Ze zien wie je bent. Punt.
 • Hoe jij stijlkeuzes kunt maken die passen bij jouw authentieke figuur, zodat je balans creëert in je figuur en dat is alles wat we willen.
 • Hoe jij jouw basisgarderobe bepaald met je huidige garderobe en finetuned, want er zitten zeker wel verborgen parels in jouw kast.
 • Hoe jij van alleen een plan tot actie overgaat en de stijl van je dromen realiseert met zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Want dat ben je waard!
 • Én je hebt een werkboek (want daarin staat deze methode beschreven) dat je altijd en overal terug kunt lezen, als je weer even het ‘gevoel’ voor je kast bent verloren.

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Wil je direct de kledingstyle van je dromen ontdekken? Koop de stylecursus dan nu! Je hebt nog:

De actie duurt nog: