Aanbod

Stel je voor dat jij kleur durft te bekennen..

Dat jij een kloppend ‘plaatje’ van jezelf laat zien aan je klanten en omgeving? Je weet hoe je kleur en kleding inzet. Je kijkt met tevredenheid naar jezelf. Jij straalt uit wie jij in essentie bent naar al jouw klanten!

Door je uitstraling:

  • .. durf je zichtbaarder te zijn zowel in je omgeving als via online kanalen
  • .. durf je met je kleding te spelen om het beeld dat je van binnen voelt en de visie die je vanuit je bedrijf uitdraagt, uit te stralen naar de buitenwereld
  • .. zie je in hoe kleding bijdraagt aan het totaalplaatje
  • .. weet je hoe je met kleur en kleding jouw impact verhoogt

Kleding gebruik je als een instrument om je zelfexpressie, visie en zelfvertrouwen te tonen.

Klanten zien binnen een split second wie ze voor zich hebben en kunnen niet meer om jou heen. Hier staat een self made powervrouw en dat mag iedereen zien!

voor jou

Mijn aanbod

Styleformation biedt twee pakketten aan waarbij de aandacht wordt gelegd op het in lijn brengen van je innerlijke en uiterlijk, uitstraling en bedrijfsvisie. Bekijk de pakketten door er op te klikken.

Styleformation Gezicht

Ontdek jouw signature style

The Style Scan

Ben jij ondernemer geworden om je grootsheid, unieke talenten en gaven te laten zien en als krachtige leider te staan vor je missie en bedrijf?

Maar merk je dat je nog geen unieke signature style hebt ontwikkelt? Ik help je in een 45 minuten durende zoom call heel graag om een goede visie te ontwikkelen voor je style. Zodat jij met je style nog krachtiger als leider in je bedrijf gaat staan en de confidence voelt om op te vallen en uniek te zijn in de style die je draagt.

Style your way

Style-traject

Wil je all the way en alles weten over jouw kledingkast en hoe je kleding en kleur kan inzetten voor een fantastische uitstraling?

Dan is de Style Your Way stylesessie coaching perfect voor jou! Tijdens dit kortdurende traject, waar ik bij jou thuis kom, leer je kleding als instrument in te zetten en wordt jouw stijl een verlengstuk van jou en je bedrijf.

Reviews

Wat zeggen klanten over mij?

01

“Ik ben af van het zwart en voel me vrouwelijker en ik durf gewaagde, sexy en speelse combinaties te maken”
-Fé van Megen
spiritueel coach

02

“Gun jezelf een Sara in jouw leven!”
-Renee Westerbaan
Spiritueel mentor

03

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel…

… Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

Meer lezen..

Ik vond de dag ontzettend waardevol en leerzaam. Het gaf mij veel inzichten in mijn kleding en kledingstijl en de manier waarop ik dit kan inzetten op bepaalde manieren in mijn leven. Zowel prive als zakelijk.

Ik wilde graag weten hoe ik tijdens mijn fotoshoot meer datgeen kon uitstralen in kleding wat ik mij als persoon voel. In eerste instantie dacht ik dat er setjes werden gemaakt en ik daarmee dus wist wat ik aan moest doen. Maar Sara leert je nog zoveel meer dan dat. Ze leert je echt begrijpen hoe kleding werkt en hoe jij het werkend voor jezelf kan maken. In datgeen wat jij wilt uitstralen en waar jij je goed bij voelt. Ik weet nu hoe ik mijzelf volledig in mijn kleding kan uiten. Zoals ik mij van binnen voel, heeft zij naar buiten weten te brengen EN mij geleerd hoe ik dat zelf kan doen. En dat voelt echt heel fijn!

Vond het ook heel fijn dat je open en eerlijk was en meedacht en flexibel was. Waardeer ik echt enorm. En de meerwaarde is echt dat je mensen leert hoe het werkt en hoe zij zelf kunnen doen. Voordat ik met jou was voelde kleding heel ‘abracadabra’, maar nu vind ik het EN leuker EN voelt het voor mij veel duidelijker. Dat is een duidelijke lijn heb en daarin lekker in kan gaan spelen. Love it!

-Deisy Amelsbeek
Business Coach

04

Eline Schuurmans
Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken…

Ik vond de style dag met Sara leuk, maar ook erg intensief! Samen hebben we gekeken naar mijn figuur, naar de kleuren die mij het mooiste staan, maar ook naar de kleding die ik nu al in mijn kast had hangen. Daarbij mocht ik ook afscheid nemen van bepaalde oude overtuigingen en kledingstukken. Ik had niet verwacht dat de style dag ook emotioneel zo’n impact zou hebben! Ik heb echt het idee dat ik dingen achter me heb gelaten, en dat ik me daardoor lichter en zelfverzekerder voel.

Meer lezen..

Vooraf was ik vooral op zoek naar een stukje coaching bij het kiezen van de juiste kleding. Als puber ging ik altijd met mijn moeder winkelen en volgde ik vooral haar advies op. Nu wilde ik zelf kunnen bepalen wat ik draag, en leren herkennen welke kleding het beste bij mij past. Daar heeft Sara me geweldig goed bij geholpen. Ik ben ook mijn eigen lijf meer gaan waarderen, doordat ik nu perfect weet welke items mijn lichaam het mooist laten uitkomen.

Sara gaf me een heel veilig gevoel, waarbij er ook ruimte was om onzekerheden te bespreken. Ze deed het echt geweldig. Sara is echt een vakvrouw die weet waar ze mee bezig is, en die enorm veel plezier in haar werk heeft. Dat merk je, werken met Sara is onwijs gezellig!

Ik had voor de sessie met Sara een hekel aan shoppen. Ik kon nooit vinden waar ik naar op zoek was, en wist ook niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Door de styling sessie kijk ik veel gerichter naar kleding, en had ik een praktische lijst met basics waarmee ik mijn garderobe op een duurzame manier kon aanvullen. Wanneer ik nu iets uitzoek kan ik vooraf al veel beter inschatten hoe dit item me zal staan, en dat is zo fijn!

Ik vind je echt een prachtig mens en wil je heel veel succes wensen met je prachtige business! En wie weet kunnen we inderdaad gaan samenwerken, want wow, wat is dit onwijs waardevol!

-Eline Schuurmans
Fotografe voor ambitieuze ondernemers

Gezien in..

Samenwerkingen met..

FAQ

Heb je een vraag?

Wat bied je precies aan?

Ik heb een aantal diensten waarin we jouw signature style gaan ontwikkelen en optimaliseren. Je kunt kiezen voor een call van 1 uur, een style traject van 1 maand of personal shopsessies. Via het contactformulier hieronder of via deze link kun je een matchcall aanvragen voor één van mijn diensten: https://calendly.com/styleformation/gratismatchcall

Om kennis te maken met mijn werkwijze, raad ik je aan om de gratis StyleGuide en/of het gratis magazine te downloaden. Deze zijn speciaal voor jou ontwikkelt om je te helpen jouw signature style te ontdekken.

Hoe maak je de combinatie tussen de binnen en buitenkant?

Ik werk met een prachtige methodiek die helpend is bij het naar voren halen van jouw essentiële kleuren. Door deze prachtige analyse zie ik niet alleen welke kleuren jou onwijs goed staan, maar ook hoe je verder in balans kunt komen door het gebruik van de juiste kleuren.

Ik werk heel intuïtief en kan heel snel invoelen bij iemand waar zij staat. Ik heb enorm veel mensenkennis, ik ben hoogsensitief en vakkundig in psychologie, transformatie en maatschappelijk werk, waardoor ik heel snel tot de kern kom.

Vandaaruit kan ik een mooie beweging maken naar het uiterlijk. Ik geloof namelijk dat beide met elkaar verbonden zijn en vermengd met elkaar mogen worden tot een geheel.

Jouw bedrijfsvisie nemen we hierin mee. Omdat ik weet dat jij en jouw bedrijf onlosmakend met elkaar verbonden zijn en een duidelijke visie mogen uitdragen met de juiste uitstraling.

Ik weet niet of ik alles onthoud van de stylesessie 'Style Your Way'. Krijg ik alles nog op papier?

Ja zeker!

Je krijgt van mij een heel mooi rapport waarop je alles terug kunt lezen en zien. Het is een mooie samenvatting van wie jij bent, welke kleuren jou het beste staan en wat je nog meer mag uitdragen naar de wereld. Na dag 1 zal er nog een call plaatsvinden om je te begeleiden door dit rapport heen.

Tevens maken we een shoplijst, zodat je weet wat er in je kast aangevuld kan worden zodat deze een eenheid wordt met je persoonlijkheid. Deze ontvang je na iedere dag dat ik bij je thuis ben geweest.

Hoe gaat het betalingsproces in zijn werk?

Je ontvangt van mij een factuur in je mailbox. Je mag deze uiterlijk 24 uur vóór een stylesessie voldoen. In de voorafgaande call kun je aangeven of je het totaal bedrag in één keer wilt voldoen of in termijnen wilt betalen.

Mag ik ook in termijnen betalen?

De ‘Style Your Way’ stylesessie mag je in twee termijnen betalen.

Aan de slag!

Ben jij klaar voor ware transformatie?

Styleformation Magazine