Hoe emoties en sensualiteit samenkomen in de magnetische style die je mag aantrekken en dragen

mei 1, 2022

Hoe bewuster we worden en onze eigen welzijn gaan behandelen als iets kostbaars, hoe meer emoties en sensualiteit in ons gezien mag worden. Met sensualiteit worden onze zintuigen bedoeld en deze zijn weer gekoppeld aan onze emoties.

Lang hebben we in deze maatschappij geleerd om emoties, sensaties en sensualiteit te onderdrukken, maar dit gaat ons steeds slechter af. We kunnen er niet meer omheen. Er zijn zoveel afleidingen, marketingtrucs, entertainment en laten we fysieke situaties niet vergeten in deze intense maatschappij, waardoor we onze emoties steeds slechter kunnen onderdrukken. 

Emoties zijn een onderdeel van ons zijn. Een vorm van expressie. Een lach, een traan, boosheid, pijn.. Alles heeft zijn functie. Het mondt zich verder uit in creatiekracht als je het toestaat. Dat is de kracht van een emotie. Een pull die ontstaat, omdat je hart zich verder opent als je de emoties toelaat. Omdat je kern zich van binnen gezien voelt als jij de emoties door je heen mag laten stromen. Het geeft kracht om je sensualiteit tot uitdrukking te laten komen.

Ik zie emoties en sensaties als kunst. En omdat ik jou als een kunstwerk zie, wil ik je laten zien hoe je dat doet.

Dus als je toe bent aan een kledingstijl die je helemaal laat zien zoals je bent, dan mag je ook gaan toestaan dat je alles in jezelf mag doorvoelen om bij die kern te komen. Ik kan je wel vertellen welk jurkje je aan moet doen, maar als jouw emoties je blokkeren om dit jurkje überhaupt te kopen en te dragen omdat je moeder vroeger zei dat je dikke kuiten had, dan gaat dit nooit samen werken.

Laat maar zien wie je bent mooie vrouw.

Laat de gevoelens maar door je heen stromen. Sta maar toe dat wat gevoeld mag worden.

Kom tot leven. Voel het leven door je heen stromen en draag het maar. Ja het is kwetsbaar, ja het is naakt. En ja, mensen zullen je er om veroordelen. Maar is dat jou pakkie aan? Nee, absoluut niet. Juist jouw authenticiteit en manier van kleden en leven is een voorbeeld voor een ander. Een inspiratie. Een toonbeeld. Een magnetisch veld waardoor je de ander nieuwsgierig maakt en aantrekt.

Je benadrukt wie je bent. Je durft jezelf te laten zien. Als we dit individueel nou allemaal deden, dan zou de wereld er een stuk mooier uit zien. Hier pleit ik voor. En hier ga ik van aan. Geen enkele smaak of style is hetzelfde en daarom is de wereld van kleding zo iets unieks en prachtigs. Vooral als je voor kwaliteit durft te kiezen omdat je dit ook ziet in jezelf. Je draagt met kleding je eigenwaarde van binnen naar buiten.

In je style zijn geen grenzen. In je style kan je niet in hokjes denken. Dat alles mag je loslaten. Je mag buiten de kaders handelen. Waarom? Omdat het jouw lijf is! Omdat het jouw keuzes zijn. Omdat jij zeggenschap hebt over wat jij draagt. Een ultieme vorm van vrijheid als je het mij vraagt. En daarom gaan bewustwording, emoties en kleding zo goed samen. Als jij alle vormen van jezelf omarmt en durft te kiezen voor je zelfexpressie. De kunst die in jou leeft.

Hoe meer jij je bewust bent van je emoties, hoe meer je in de richting van je dromen kunt werken. Vind je het spannend om een nieuwe style te dragen? Top! Juist die emoties mag je doorvoelen. Het zijn namelijk hele normale gevoelens die door ieder mens gaan. Uit je comfortzone, in the picture staan. Allemaal nieuwe gevoelens die we niet hebben geleerd tijdens onze opvoeding, of in de maatschappij. Maar wel gevoelens die we mogen loslaten op weg naar meer zichtbaarheid, authenticiteit en kracht.

Je komt meer in balans door de kiezen vanuit je hart

Het doorvoelen van deze oude emoties geven een doorgang naar meer kracht. En meer kracht betekent ook volwassenheid en op eigen benen staan. Automatisch zal je daardoor je eigen vrouwelijkheid meer gaan omarmen, omdat emoties doorvoelen een groot onderdeel zijn van het omarmen van je vrouwelijke energie. Door ernaar te handelen stap je ook in een gezond vermogen van je mannelijke energie. Samen liften deze onbewuste lagen je naar meer leiderschap. Leiderschap dat door de magnetische style die je draagt meer tot uiting komt in je bedrijf, het aantrekken van nieuwe volgers op social media en klanten, zichtbaarheid in je omgeving en netwerk. Omdat je dat van binnen voelt uitdraagt naar buiten en er diep in gelooft. Boven alles durft uit te stijgen en je grootsheid als waarheid aanneemt. Om te groeien naar je higher self. Kleding is op en top spiritualiteit, sensualiteit en styling. 

Wil jij een kledingstijl die van binnen naar buiten klopt? Boek dan nu een gratis matchcall in om te onderzoeken wat ik voor je kan betekenen.

Blog

Meer tips & adviezen lezen?

Het style your way-traject met Jente

Het style your way-traject met Jente

Het styletraject met Jente van der Wouden Hoe Jente van ‘Styleleek’ naar Kleurrijke bohemian & ondernemer ging en nu durft op te vallen in de kleding die ze draagt waarin alles van haar essentie gezien mag worden. Style Your Way Jente had geen kaas gegeten van een...

Hoe stel jij jouw kerstoutfit samen? 5 tips!

Hoe stel jij jouw kerstoutfit samen? 5 tips!

ééHet is bijna kerst! Ik verheug me er op. Lekker eten, goed gezelschap, kerstversiering en prachtige outfits. I love it! Met kerst maak ik er altijd een (extra) feestje van. Ik kleed me mooi aan, doe mijn make-up en haar en dan….. Nee, ik ben geen partyanimal, dus...

Jouw persoonlijke stijl ontwikkelt zich door zelfliefde

Jouw persoonlijke stijl ontwikkelt zich door zelfliefde

Zelfliefde is een term die je tegenwoordig om de oren vliegt. In deze blog ga ik er dieper op in. Ik beschrijf wat zelfliefde voor mij betekent en hoe je ervoor kan zorgen dat jij je eigen persoonlijke stijl ermee ontwikkelt. De betekenis van het woord zelfliefde...

Een miskoop is zo gedaan

Een miskoop is zo gedaan

Herken je dat? Het grote vreugdegevoel als je die broek in de winkel ziet die helemaal bij je past? De grote ogen die je op zet, het stokken van je adem en het verrijkte gevoel van een nieuwe vangst. Het is net als jagen. Je ziet het, je wilt het, je haalt het binnen...